Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka drzim moc moc pesti…urcite to dopadne na jednicku
ty nrrviky chapu, take cekam…tak se snazim myslet pozitivne a hlavne zabavit mozecek
ale sny mam teda pestre…na hlavu ![]()
@merienka díky moc
já doufám že se konečně povede
Tobě také držím palečky
![]()
Ahoj dievčence.
Chcely by som ist do Iscare na IVf, jedno mimi z iného IVF už máme. Možete mi odporúčat príjemného lekára alebo lekárku? Zrejme sú tam všetci super, ale predsalen ja som tak trochu špecifický prípad(zdravotný).
Prepáčte za anonym, ale zatial si to chcem nechať iba pre seba
Ďakujem
@Anonymní píše:
Ahoj dievčence.
Chcely by som ist do Iscare na IVf, jedno mimi z iného IVF už máme. Možete mi odporúčat príjemného lekára alebo lekárku? Zrejme sú tam všetci super, ale predsalen ja som tak trochu špecifický prípad(zdravotný).
Prepáčte za anonym, ale zatial si to chcem nechať iba pre sebaĎakujem
za sebe doporučuju Jaržembovskou.
@Anonymní píše:
Ahoj dievčence.
Ja take Jarzembovskou ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj dievčence.
i já doporučuju Jaržembovskou, díky ní jsem nyní v očekávání narození dcery
držím palečky.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj dievčence.
Ahoj, já jsem stejného názoru jako holky za mě také Jaržembovská. Ještě není špatná Kubínová ![]()
Jinak dnešní kontrola dopadla dobře, ve středu si jedu pro mrazáčka když to bude vše ok a pěkně se proberou
už mám nervy ![]()
Doporučuji Jaržembovskou a Kubínovou
teď jsem 2 den po Ketu taky jsem měla strach, že se mrazáčci nerozmrazí a rozmrazili se v poradku
a teď mám u sebe 2 bublinky, tak jen ať se mě drží jaro klíšťátka a už nepustí
![]()
@celion tak ti moc držím palečky ať se u tebe zabydlí a nepustí
![]()
Ahoj, za mě také jednoznačně dr. Jaržembovská! K nikomu jinému jsem nechtěla chodit a ani nechodila. Domluvila jsem si s ní i odběr vajíček a následný ET a výsledkem je naše ani ne měsíční Amélie. ![]()
@medmenka děkuju:-)tentokrát se určitě nepustí nesmí
minulý měsíc to nevyšlo 1 IVF ET biochemické těhotenství, ale teď cítím, že to vyjde
![]()
@medmenka určitě se proberou a bude se jim u tebe moc líbit a hezky se zabydlejí držím pěstičky ať je nás víc šťastných těhulek a následně maminek
a i já budu mezi
nimi
@celion moc děkuji za podporu
![]()
to je moc dobře že svým bublinkám věříš
tentokrát to vyjde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.