Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
2.10.13 21:01

@medmenka drzim moc moc pesti…urcite to dopadne na jednicku :palec: ty nrrviky chapu, take cekam…tak se snazim myslet pozitivne a hlavne zabavit mozecek :-) ale sny mam teda pestre…na hlavu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.10.13 21:26

@merienka díky moc :hug: já doufám že se konečně povede ;) Tobě také držím palečky :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.10.13 21:30

@medmenka dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.13 13:39

Ahoj dievčence.
Chcely by som ist do Iscare na IVf, jedno mimi z iného IVF už máme. Možete mi odporúčat príjemného lekára alebo lekárku? Zrejme sú tam všetci super, ale predsalen ja som tak trochu špecifický prípad(zdravotný).
Prepáčte za anonym, ale zatial si to chcem nechať iba pre seba :) Ďakujem

• Citovat
  • Upravit
14112
3.10.13 13:40
@Anonymní píše:
Ahoj dievčence.
Chcely by som ist do Iscare na IVf, jedno mimi z iného IVF už máme. Možete mi odporúčat príjemného lekára alebo lekárku? Zrejme sú tam všetci super, ale predsalen ja som tak trochu špecifický prípad(zdravotný).

za sebe doporučuju Jaržembovskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.10.13 16:21
@Anonymní píše:
Ahoj dievčence.

Ja take Jarzembovskou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
3.10.13 16:49
@Anonymní píše:
Ahoj dievčence.

i já doporučuju Jaržembovskou, díky ní jsem nyní v očekávání narození dcery :-D držím palečky.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.10.13 18:31
@Anonymní píše:
Ahoj dievčence.

Ahoj, já jsem stejného názoru jako holky za mě také Jaržembovská. Ještě není špatná Kubínová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.10.13 18:36

Jinak dnešní kontrola dopadla dobře, ve středu si jedu pro mrazáčka když to bude vše ok a pěkně se proberou :dance: už mám nervy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.10.13 19:41

Doporučuji Jaržembovskou a Kubínovou :palec: teď jsem 2 den po Ketu taky jsem měla strach, že se mrazáčci nerozmrazí a rozmrazili se v poradku :lol: a teď mám u sebe 2 bublinky, tak jen ať se mě drží jaro klíšťátka a už nepustí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.10.13 19:46

@celion tak ti moc držím palečky ať se u tebe zabydlí a nepustí ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
3.10.13 19:54

Ahoj, za mě také jednoznačně dr. Jaržembovská! K nikomu jinému jsem nechtěla chodit a ani nechodila. Domluvila jsem si s ní i odběr vajíček a následný ET a výsledkem je naše ani ne měsíční Amélie. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.10.13 20:29

@medmenka děkuju:-)tentokrát se určitě nepustí nesmí :lol: minulý měsíc to nevyšlo 1 IVF ET biochemické těhotenství, ale teď cítím, že to vyjde :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.10.13 20:32

@medmenka určitě se proberou a bude se jim u tebe moc líbit a hezky se zabydlejí držím pěstičky ať je nás víc šťastných těhulek a následně maminek :-)a i já budu mezi :pankac: nimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.10.13 21:21

@celion moc děkuji za podporu :hug: :hug:
to je moc dobře že svým bublinkám věříš :pankac: tentokrát to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.