Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojdi holky, tak na mě něco leze
je to jako naschvál. Byla jsem v lékarně, tam mi řekli, že Paralen až v případě vysokých teplot, jinak cucat nějaké propolis tablety…to bude zajímavý. Nemáte někdo zkušenost v 1. trimestru?
Holky mám dotaz dostala jsem pregnyl mám si píchnout dvě tablety jednou injekci ale ted nevim jestli to mám naředit jen jedním roztokem nebo obouma.
@lynč řekla bych jedním roztokem já měla vždycky jen jednu, ale je to jako u injekcí dvě dávky ale jeden roztok.
@MisTer já jsem právě měla jen jednu tak to asi naředím jen jednou
@lynč píše:
Holky mám dotaz dostala jsem pregnyl mám si píchnout dvě tablety jednou injekci ale ted nevim jestli to mám naředit jen jedním roztokem nebo obouma.
jeden stačí ![]()
@Malvajs děkuju moc
už jsem se kapku vybavila a vařím čajíčky
opar se mi začal dělat, hned jsem nasadila vyšší béčko a nějakou mastičku. Tak snad to bude ok
a opar je nějak nebezpečný?
@medmenka jojo je to baba ukecana
drzi. Pesti at se ket uskutecni ![]()
Luci díky ![]()
Zítra se snad dozvím kdy si půjdu pro mrazáčka, tak snad bude všechno v pořádku a vše půjde jak má
Čím víc se to blíží tím více se bojím že se něco podělá
a to jsem si říkala jak budu v pohodě ![]()
@medmenka píše:
Luci díky
Zítra se snad dozvím kdy si půjdu pro mrazáčka, tak snad bude všechno v pořádku a vše půjde jak máČím víc se to blíží tím více se bojím že se něco podělá
a to jsem si říkala jak budu v pohodě
držím palce
Já než si volala, jak se vyvíjí embrya po rozmražení na ket, jsem skoro nespala…a taky jsem si říkala, jak o nic nejde ![]()
@alenka84 moc děkuji ![]()
přesně tak, s toho mám pěknou hrůzu
jsou to nervy od samého začátku
@medmenka píše:
@alenka84 moc děkuji
přesně tak, s toho mám pěknou hrůzujsou to nervy od samého začátku
já vím, znám to moc dobře
vyjde to…pozitivní myšlení dělá hodně, tak věř
A ty palce držím co mi síly stačí!
@Malvajs dekuju moc…nakoupila jsem vitaminky a byla sice v praci, ale v teplicku a v klidku a nepredrela se:-) nevim, co to bylo, ale rano teplota…na umreni…a vecer nic
no to se mi jeste nestalo
tak snad to zitra uz bude ok…odjizdim ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.