Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@merienka píše:
Ahojdi holky, tak dnes se vám musím pochlubit „úžasným“ přístupem jedné černovlasé sestřičky v Iscare…nevím, co se jí stalo.
Příjdu na odběr krve, napnutá a čekám úsměv a povzbuzení. Místo toho řeči při odběru krve rázu, že i když jsou dvě silné čáry na testu, tak to nemusí ještě znamenat těhotenství. TAk jí na to říkám, že to jsou silné čárky, a že už jsem 14.den po ET. Následně, když se bavíme, že jsem jednou jemně zašpinila malinkato, tak mi řekně, že mohlo odejít jedno zavedené vajíčko ze dvou. Tak jí říkám, že jsem měla zavedeno jen jedno. Tak se jen ušklíbla. A následně mne řekla, že ať na ultrazvuk příjdu až za 3 týdnu. TAk se ptám, jestli by se nemělo zkontrolovat, kde je umístěno apod., prý že mě nepotěší, ale jedině když budu mít potíže…mno, řeknu vám, že jsem odcházela totálně zničenáhodila jsem to pak za hlavu
můj manžel to nazval, že asi nezažila orgasmus, když se tak chová
sprosťák, ale rozesmál mě
Odpo volám pro výsledek a 414 HCG, prý hezký výsledek a ke konci týdne, ať se objednám na ultrazvuk..zvedla to jiná sestřička.
Jen otázka, jak se počítají týdny?
Kdy 1. den menstruace jsem měla 25.8., tak bych měla být 4tt+1, je to tak správně?
moc moc gratuluju
odpočívej a užívej si těhu
nyní jsi 4+2 tzn 5tt a předpokládaný termín porodu 1.6.2014 ![]()
mrkni: http://www.maminkam.cz/…a-kalkulacka#…
@medmenka i já to tak mám, ale důvěru zatím nemám uvidme po dnešku!
@MR tak to by mohlo pomoc
jsem teda zvedava…musis pak pisnout ![]()
Holky, psychologa se vůbec nebojte, taky jsme k jednomu chodili a dost nám to pomohlo ![]()
@merienka není vůbec zač, mám za tebe ohromnou radost ![]()
Tak Kubínová super, prošla se mnou ty výsledky vysvětlila co a jak co nám bránilo. Ještě mi říkala, že na ket pak máme expandující blastu a blastu ačkovou, takže prej krásný. Za týden jdu na utz a k prednisonu by mi dali ještě clostík když nebude žádný folík. Takže jsem v celku spokojená!
@MisTer Tak to jsou skvělé zprávy
mno a ty blasty, to je super
držím moc pěsti ![]()
@MisTer tak to dobře že jsi tak pěkně pochodila. A to znamena že se budete snažit doma, nebo už ket?
@medmenka určitě doma do KETu nejdu dokud nebude vše potvrzeno, že je OK. mám poslední embryjka a nechci je jen tak plácat!
@MisTer to budeš zachvilku vyšetřená od hlavy až k patě,
tak snad už bude vše ok ![]()
Šance?
Dobrý den, ráda bych slyšela názor nebo radu někoho kdo prožívá něco jako já lékař mi sdělil že moje vajíčka jsou nevhodná neboli stará to znamená absolutně nevhodná a navrhl mi darované vajíčko co jsem přivítala, ale protože je mi již přes 40 budu si muset vše hradit sama doporučil mi právě klinické centrum Iscare na Praze 7 máte zkušenosti s čekací dobu a cenu pro samoplátce??
@chicitta koukni na ceník na jejich stránkách http://www.iscare.cz/cenik_ivf.html
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.