Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to je na test fakt brzy, spineni nemusi nic znamenat, ale ty nervum to neprida, znam to dobre a drzim palce jak jen to jde
@MR dekuju moc. Mno, tak ted jdu lezet a hazim vse za hlavu. Pritom minule uz mi to ukazalo 10.den. Taky drzim pesti a dej zitra vedet ![]()
@medmenka se mnou špatně, z dušíka se stal neviditelný dušík a hcg kolem 2 jednotek, takže asi tak, líp by mi bylo, kdybych ty // neviděla, takhle to byla planá naděje a ten pád na hubu byl o to bolestivější, jsem objednaná na 8. října k Jaržembovské, co dál, ale rozhodně se nebudu vrhat do dalších pokusů, musím probrat další možnosti, tohle jsou pokusy naslepo a evidentně je něco špatně ![]()
@MR tak to je mi opravdu lito
mela jsem minule podobne, jen po delsi dobe
ale nekrvacela jsi, ne? Mas hotovou genetiku?
@merienka dělali nám všechny testy ale před 4 lety, každopádně mam syna, takže se předpokládalo, že otěhotnět nebude problém, já to prostě nechápu, kde je zakopaný pes, momentálně to na mne padlo, jak deka. nejsem schopná vůbec nic dělat
![]()
@MR vse ma reseni…co jsem cetla, tak urcite nechat udelat novou imunologii..muze se zmenit po porodu! Urcite je potreba se nadechnout, ale nevzdavej to…hned se nech objednat, at cas rychleji utika. Mas krasneho syna a podari se i dalsi mimi!
@MR tak to mě mrzí
myslela jsem že to vyjde když tam byl dušík kruciš.
Tak nech doplnit nějaká vyšetření genetika atd.
Imunologii mam novou a ta vyšla úplně v pohodě, oproti tomu prvnímu jsem měla teď všechna vyš. v pořádku, proto jsem si myslela, že to půjde hladce, když jsem se snažila o syna, měla jsem tisíc důvodů proč to nešlo a povedlo se, nyní vše v pořádku, kromě manželova spg a nic z toho
@merienka tu mi dělali v červnu, myslíš, že by tam mohl být problém? jdu na konzultaci do Iscaru 8.října, tak se poptám, ale na další pokus nebudu pospíchat
@MR v zadne klinice Ti nereknou, at si ji nechas predtim udelat
Jim je to fuk. Kdo by Ti to mel rici, je gynekolog. Ja jsem ted mela sveho na dovce a tak se delaly testy na posledni chvili..myslela jsem, ze jsem ok a ono prd. Tak se to rychle prelecovalo a nevedela jsem, zda na to jit. Moje kamaradka se snazi 3 roky a ani o tomhle zakladu nevedela!
@merienka já se na všechno poptám, rozhodně se nebudu hrnout do dalších pokusů, až tak po Novém roce, musím se dát do kupy, ještě, že mam syna, jinak bych už asi skončila na antidepresivech
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.