Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
16.9.13 10:13

@MR ahojky, tak jak se cítíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
16.9.13 10:17

@medmenka :srdce:, devátý den po Ket je tam dost značný dušík, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
16.9.13 10:27

@MR tak to jsou krásné zprávy, potichu gratuluji :potlesk: :kytka:
Já stále čekám na ms abych mohla začít dlabat estrofem a chystat se na ketík ale potvora se někde fláká. Dám tomu čas do čtvrtka a pak si zajdu pro injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.9.13 10:46

@MR jéééééééééé no to jsou krásné zprávy!!!Dala si mi pocit, že i nám ket 2embryjek může vyjít. Potichu gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
16.9.13 10:49

@MR :dance: :potlesk: jupííí :dance: gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
16.9.13 10:50

Ahoj holky! Díky Iscare se nám v neděli ve 2:22 narodila naše Amálka. Sice si na svět trošku pospíšila, byla jsem teprve 36+2, ale asi věděla proč. :-) Přeji všem mnoho štěstí, ať se brzy dočkáte taky takové radosti jako my :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
16.9.13 11:00

@f-l-e-a moc gratuluju, krásná zpráva a hodně zdravíčka oběma, Amálka je krásné jméno :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.9.13 11:17

@f-l-e-a jé moc moc gratuluju, hlavně, že jste obě v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
16.9.13 11:42

@f-l-e-a také se pridávám a moc vám rodinko gratuluji k maličké, pěkně si to uzivejte :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
16.9.13 12:38

@f-l-e-a jéé gratuluju :-) ať se Vám daří a Amálka ať Vám dělá jen samou radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
16.9.13 14:10

@MR jupííí, super zprávičky :dance: :hug: já čekám od minulého úterý, tak ještě chvíli musím vydržet. Chtěla jsem se zeptat, měla jsi nějaké příznaky? Mě bolely prsa a teď už moc ne, tak se trošku obávám…bříško mne nebolí vůbec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
16.9.13 14:10

@f-l-e-a obrovská gratulace :))) :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
16.9.13 15:31

@merienka taky jsem pořád hledala „příznaky“, ale ono fakt těžko říct, ty kvanta prášků (mam k utroši ještě estrofem a prednison) udělají své, v podstatě mi bylo dobře, prsa cítím jen když si je zmáčknu a to mívám skoro vždy před blížící se ms a občas cítím podbřišek, hodně právě začala být jakoby citlivá jizva po císaři a taky jsem strašně unavená (ale to u mě taky není nic zvláštního), těžko říct, pokud nekrvácíš a necítíš vyloženě blížící se mrchu (i to může být ale příznak těhu), tak určitě bude vše ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
16.9.13 16:30

@MR děkuju :) mno nevím, kdy by ani měla přijít :nevim: tím jak je to řízeno prášky. V pátek mám 10. den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
16.9.13 21:01

@f-l-e-a jeee, gratuluji k Amalce
HOLKY, DÍKY NATÁLCE SE SEM MOC NEDOSTANU, CO NOVEHO? NEJAKE TEHULKY? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.