Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka a jakpak to vypada s tebou? cacorka me neda klid
. Je silene spolecenska, obcas az prilis
![]()
@Luca89 to je dobře že je Natálka společenská je to přece baba
![]()
chtěla bych v září na ket, ale nevím jak to bude, dneska mi po klíštěti otekla noha, tak zítra mažu na krev a podle toho uvidím. ![]()
@MR ahojdi, tak jakpak se cítíš?
A kdy jdeš vlastně na krev? ![]()
@merienka ahoj,asi v patek, ale bojim se, carku mam stale ale nesili a je hodne slaba, co ty?
@merienka ahoj,asi v patek, ale bojim se, carku mam stale ale nesili a je hodne slaba, co ty?
@MR na to utcite nedej…nevim, jaky mas test, ale ja mela Mamstest a ukazovalo to stejne a HCG rostlo
budu drzet moc pesticky
ja jsem jako asi kazda…sleduju kazde pichnuti…zamestnavam se vsim.
@merienka mamatest i dr. Max, tady jsou fotky, od shora dolů to jde podle dnů, paradoxně ten 9 den byla nejsilnější, ale vidět tam je, tak snad, doufám
@MR je videt krasne, porad stejne…to bude v poho
urcite to bude ok
jen sama nevim, cim testovat…na mama test dost nadavaji. Neukazuje moc rozdily ![]()
@MR kuju. Ja bych sla na ten odber dnes, pokud Ti to v praci dovoli, at se nenusis trapit. Minule jsem tam byla 10 den, kvuli kkrvaceni a byly ochotny.
@merienka já nejsem v práci, jsem na mateřské
, ale nejdu, nechám to na zítřek, aby byla hodnota hcg případně vyšší a pokud bude, tak si zajdu ještě v pondělí na kontrolní, volala jsem do laborky a když tam přijdu brzy ráno, tak bude ten den ještě výsledek, ten den už to vydržím a aspoň se můžu vybrečet, až bude manžel doma, nemůžu před synem
@MR tak to je rozumny. Ja jsem prave zacala spinit
tak nevim, co mam delat..
A ty asi stejne jak ja 12den po ket? zkus zavolat do caru a zajit na krev
@MR jsem teprve 9.den…rikali mi lezet a test zatim nedelat, at me to nedesi…chjo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.