Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
20.9.13 19:01

@MR urcite se poptej, co delaji bacily…pise se i v ruznych clancich. Odpocin si a zkus nabrat sily…slo to jednou, pujde to znova :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.9.13 08:58

Volali vám někdy z Iscare a ptali se, jak dopadl těhoteský test po ET nebo KET? Jak se vám povedlo, že jste dostali žádánku na imulogické testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.9.13 09:02
@Zrzanka píše:
Volali vám někdy z Iscare a ptali se, jak dopadl těhoteský test po ET nebo KET? Jak se vám povedlo, že jste dostali žádánku na imulogické testy?

mně myslím jednou volali :think: Mě poslali na imunologii po jednom ivf a jednom ketu nepovedeném…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.9.13 09:11

@Zrzanka me nevolali a poslali po 1.IVF na imunologii, genetiku ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.9.13 09:37

@alenka84 @merienka
Děkuju za odpověď. Po nepovedeném IVF mě s imunolog. testy odmítli. Teď po KET o to zkusím požádat znovu. Vám to dali sami od sebe nebo jste o to museli škemrat? Když mi to nedají ani teď, tak už od nich odejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.9.13 09:49

@Zrzanka ja jsem se zeptala, jak dal. Ale mela jsem zamlkle tehu, tak mozna proto mi to dali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.9.13 10:33

@merienka
To bude asi tím. Zamlklé nebo mimoděložní těhotenství už pro ně asi argument je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.9.13 11:16
@Zrzanka píše:
@alenka84 @merienka
Děkuju za odpověď. Po nepovedeném IVF mě s imunolog. testy odmítli. Teď po KET o to zkusím požádat znovu. Vám to dali sami od sebe nebo jste o to museli škemrat? Když mi to nedají ani teď, tak už od nich odejdu.

já si o to neřekla, poslali mě sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
21.9.13 19:16
@Zrzanka píše:
Volali vám někdy z Iscare a ptali se, jak dopadl těhoteský test po ET nebo KET? Jak se vám povedlo, že jste dostali žádánku na imulogické testy?

Tak mě na imunologii dr. Jaržembovská poslala sama, ani jsem si o to neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.9.13 19:43

Holky a s Jaržembovskou jste spokojené? Můžu chodit vyloženě k ní? Uvažuji o přestupu do Iscaru, protože ten můj dr. je stále v zahraničí a vůbec mi už nepomůže a mrazáky máme v Iscaru, nechci je nikam převážet ( i když bych pak v budoucnu změnila car, pokud by to nevyšlo). Ale nyní jsem objednaná k Jaržembovské, chci s ní vše probrat, co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.9.13 19:43

@medmenka koukám, kolik máš mrazáčků, to je paráda :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
21.9.13 19:51

@MR už máme jen 16 embryí je to 8 dávek po 2. Jedna dávka jsou 5 denní blastocysty a zbytek jsou prvojádra zamražena v den oplodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.9.13 20:14

@MR je mi moc líto, že vám to nevyšlo, ale nezoufej, dr. Jaržembovská je super, kámoška „od ní“ má 5 měsíčního kloučka a já „od ní“ budu mít holčičku už za pár týdnů, ničeho se neboj je skvělá, držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.9.13 21:50

@medmenka tak to jsem ani netusila, ze jde…nam zamrazili jen 2 5- ti denni blasticky. Jaky je rozdil u tech prvojader?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
22.9.13 16:39

@merienka jsou mražená v den oplodnění, při rozmražení potřebují více času až několik dní na vývin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.