Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MR urcite se poptej, co delaji bacily…pise se i v ruznych clancich. Odpocin si a zkus nabrat sily…slo to jednou, pujde to znova ![]()
Volali vám někdy z Iscare a ptali se, jak dopadl těhoteský test po ET nebo KET? Jak se vám povedlo, že jste dostali žádánku na imulogické testy?
@Zrzanka píše:
Volali vám někdy z Iscare a ptali se, jak dopadl těhoteský test po ET nebo KET? Jak se vám povedlo, že jste dostali žádánku na imulogické testy?
mně myslím jednou volali
Mě poslali na imunologii po jednom ivf a jednom ketu nepovedeném…
@Zrzanka me nevolali a poslali po 1.IVF na imunologii, genetiku ne ![]()
@alenka84 @merienka
Děkuju za odpověď. Po nepovedeném IVF mě s imunolog. testy odmítli. Teď po KET o to zkusím požádat znovu. Vám to dali sami od sebe nebo jste o to museli škemrat? Když mi to nedají ani teď, tak už od nich odejdu.
@Zrzanka ja jsem se zeptala, jak dal. Ale mela jsem zamlkle tehu, tak mozna proto mi to dali ![]()
@merienka
To bude asi tím. Zamlklé nebo mimoděložní těhotenství už pro ně asi argument je.
@Zrzanka píše:
@alenka84 @merienka
Děkuju za odpověď. Po nepovedeném IVF mě s imunolog. testy odmítli. Teď po KET o to zkusím požádat znovu. Vám to dali sami od sebe nebo jste o to museli škemrat? Když mi to nedají ani teď, tak už od nich odejdu.
já si o to neřekla, poslali mě sami
@Zrzanka píše:
Tak mě na imunologii dr. Jaržembovská poslala sama, ani jsem si o to neříkala.
Holky a s Jaržembovskou jste spokojené? Můžu chodit vyloženě k ní? Uvažuji o přestupu do Iscaru, protože ten můj dr. je stále v zahraničí a vůbec mi už nepomůže a mrazáky máme v Iscaru, nechci je nikam převážet ( i když bych pak v budoucnu změnila car, pokud by to nevyšlo). Ale nyní jsem objednaná k Jaržembovské, chci s ní vše probrat, co dál…
@MR už máme jen 16 embryí je to 8 dávek po 2. Jedna dávka jsou 5 denní blastocysty a zbytek jsou prvojádra zamražena v den oplodnění.
@MR je mi moc líto, že vám to nevyšlo, ale nezoufej, dr. Jaržembovská je super, kámoška „od ní“ má 5 měsíčního kloučka a já „od ní“ budu mít holčičku už za pár týdnů, ničeho se neboj je skvělá, držím palečky ![]()
@medmenka tak to jsem ani netusila, ze jde…nam zamrazili jen 2 5- ti denni blasticky. Jaky je rozdil u tech prvojader?
@merienka jsou mražená v den oplodnění, při rozmražení potřebují více času až několik dní na vývin.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.