Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@merienka není zač, hlavně si užij klid a pohodu, žádný stres
jo a nezapomeň na lázeňskou oplatku při procházce ![]()
@merienka
ti trochu závidím, taky bych hned někam jela relaxovat, ale v mém stavu už se bojím opustit domov… ![]()
@Shari81 tak to bych radši byla v Tvém stavu
jen si to užívej
moc Ti přeji to malé ![]()
@merienka děkuju
taky jsme čekali dlouhé 4 roky než se nám zadařilo a teď si to hrozně užívám a na malou už se strašně těšíme, už jí chceme mít doma…
@Shari81 jee, ty jsi tehuleee
… tak sem na nas plivni nejaky ten tehu bacilek ![]()
@Shari81 píše:
@klarrka jj v 30tt už to mám za párkejch, už ho tam máte
Kočko, jeden kejch nestačí, nás se jen tak nezbavíš ![]()
@klarrka
to byl velkej kejch pro všechny, neboj, dočkáte se…a zbavovat se vás rozhodně nechci ![]()
@MisTer píše:
@mi.miii mám obě blasty ačkové, a třetí tu mi zaváděli. Musím obě přeci nenechám jedno vyhoditjá půjdu až někdy na jaře ted musim stejně brát prednison tak by to bylo uspěchané.
Ty máš zavedená 3 embrya? Mně řekli, že 3 zavádí jen ve výjmečných případech.
Pokud jsou embrya zamrazena po dvou, tak když si nechám zavést jen jedno, tak to druhé vyhodí??? To snad ne. Myslela jsem si, že ho znovu zamrazí. Je tam riziko, že druhé rozmrazení nemusí přežít, to bych pochopila, ale že by se rovnou vyhodilo už (v případě nepoužití) po prvním rozmrazení?
Nechávala jste si některá z vás dělat PDG? Mně to nechtějí udělat. Jak je to s úhradou? Zaplatí to pojišťovna? Předpokládám, že ne když to mají v ceníku. Máte s tím zkušenosti (v ISCARu nebo jinde)?
@Zrzanka nenene to jsem asi blbě napsala měla jsem celkem 3 blasty dvě mi zmrazili a jedno vložili! Myslím si, že když zavedeš dvě které jsou mražené spolu tak vyhodí protože už pak znovu zamražení nemusí přežít.
PGD je strašně drahé, musíš mít nějaký genetický podklad k tomu, že ti ho pojištovna proplatí.
@MisTer Včera jsem se na to ptala, protože mi zamrazili 2 najednou a jiné už k zamrazení nemám. Prý se mohou rozmrazit a zamrazit znova, ale myslím si to, co píšeš právě Ty
takže nic jiného asi nezbývá..
@merienka no při KEtu je jedno kolik se jich dá neubírá to pokus a když nevyšlo jedno při ET kdy je šance větší, říkám si musíme dát prostě obě!
@MisTer kdyby bylo na mě, tak už dám 2, jak mi zaváděli teď
ale manžel moc nechtěla a nedoporučovali, takže budu doufat, že se to jedno áčkové uchytí
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.