Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
11.9.13 09:50

@merienka není zač, hlavně si užij klid a pohodu, žádný stres :-) jo a nezapomeň na lázeňskou oplatku při procházce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.9.13 09:52

@Shari81 …mno tu si nenechám ujít..mňam :) děkujuuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.9.13 09:57

@merienka :lol: ti trochu závidím, taky bych hned někam jela relaxovat, ale v mém stavu už se bojím opustit domov… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.9.13 09:58

@Shari81 tak to bych radši byla v Tvém stavu :) jen si to užívej :) moc Ti přeji to malé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.9.13 10:06

@merienka děkuju :kytka: taky jsme čekali dlouhé 4 roky než se nám zadařilo a teď si to hrozně užívám a na malou už se strašně těšíme, už jí chceme mít doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.9.13 10:09

@Shari81 jee, ty jsi tehuleee :kytka:… tak sem na nas plivni nejaky ten tehu bacilek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.9.13 10:45

@klarrka jj v 30tt už to mám za pár :-D

kejch, už ho tam máte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.9.13 16:19
@Shari81 píše:
@klarrka jj v 30tt už to mám za pár :-Dkejch, už ho tam máte :-)

Kočko, jeden kejch nestačí, nás se jen tak nezbavíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.9.13 16:59

@klarrka :lol: to byl velkej kejch pro všechny, neboj, dočkáte se…a zbavovat se vás rozhodně nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.9.13 07:20
@MisTer píše:
@mi.miii mám obě blasty ačkové, a třetí tu mi zaváděli. Musím obě přeci nenechám jedno vyhodit :cert: já půjdu až někdy na jaře ted musim stejně brát prednison tak by to bylo uspěchané.

Ty máš zavedená 3 embrya? Mně řekli, že 3 zavádí jen ve výjmečných případech.
Pokud jsou embrya zamrazena po dvou, tak když si nechám zavést jen jedno, tak to druhé vyhodí??? To snad ne. Myslela jsem si, že ho znovu zamrazí. Je tam riziko, že druhé rozmrazení nemusí přežít, to bych pochopila, ale že by se rovnou vyhodilo už (v případě nepoužití) po prvním rozmrazení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.9.13 07:26

Nechávala jste si některá z vás dělat PDG? Mně to nechtějí udělat. Jak je to s úhradou? Zaplatí to pojišťovna? Předpokládám, že ne když to mají v ceníku. Máte s tím zkušenosti (v ISCARu nebo jinde)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
12.9.13 08:22

@Zrzanka nenene to jsem asi blbě napsala měla jsem celkem 3 blasty dvě mi zmrazili a jedno vložili! Myslím si, že když zavedeš dvě které jsou mražené spolu tak vyhodí protože už pak znovu zamražení nemusí přežít.
PGD je strašně drahé, musíš mít nějaký genetický podklad k tomu, že ti ho pojištovna proplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.9.13 08:25

@MisTer Včera jsem se na to ptala, protože mi zamrazili 2 najednou a jiné už k zamrazení nemám. Prý se mohou rozmrazit a zamrazit znova, ale myslím si to, co píšeš právě Ty :( takže nic jiného asi nezbývá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
12.9.13 08:31

@merienka no při KEtu je jedno kolik se jich dá neubírá to pokus a když nevyšlo jedno při ET kdy je šance větší, říkám si musíme dát prostě obě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.9.13 08:36

@MisTer kdyby bylo na mě, tak už dám 2, jak mi zaváděli teď :) :dance: ale manžel moc nechtěla a nedoporučovali, takže budu doufat, že se to jedno áčkové uchytí :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.