Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer to teda… taky bych ho asi nechala, ale na jdenu stranu bych se bála že trojčata bych nezvládla
už kvuli silny skolioze ![]()
@mi.miii já si myslim, že i když ty dvě dám, že jestli to dobře dopadne chytí se stejně jen jedno natož pak 3
i když jsem vždy byla proti dvojčatům, teď už si umim představit, že je mám, takže i s tím jsem smířená, ale jak řikám pocit mi říká, že jen jedno.
@medmenka snad to už vyjde… taky moc držim pěstičky… já se lituju že 2,5 roku, ale oproti tobě nemůžu knourat…neumim si představit že bych čekala 7 let…
@medmenka páni 7 let
, držím ti strašně moc palečky, ať to vyjde. také se lituji a to jedno dítě mam a čekala jsem jenom 1,5 ![]()
Já strašně moc chtěla kluka, ale ted si říkám že je mi to jedno, hlavně aby to bylo a zdravý… ale malilinkato furt doufám v toho klučíka ![]()
Holky, ale tak pětidenní blasty, které přežijí rozmrazení musí být už kvalitní, ne? vám někdo říkal, jestli je áčková atd??Tak mě cituji" jedno je hezké a druhé horší", toť vše ![]()
@MR tak přesně tak… mě řekli taky že je to známka jako ve škole…
Tak to já budu šťastná i za kluka, ale toho už mam a teď bych chtěla tu hodnou něžnou princeznu, mam pěkného raubíře, i když bych neměnila ![]()
@MR mě teda říkali tu kvalitu proto to vím, jinak nikde v papírech to vůbec nemám co mi zbylo k mražení. Taky mi nešlo do hlavu měla jsem jich v den ETU 10 z toho 3 tyhle áčkové a druhý den když jsem volala najednou jen ty dvě na zamražení ostatní prej nebyli vhodné. ŽE by se 6.den přestali najednou všech 7 vyvíjet mi taky přišlo divné. Pokud nevyjde KET asi budu uvažovat o změně CARu - jen teda nevím který v Praze vypadá to, že všude je něco!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.