Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer no tak to je fakt mazec, to jsem docela zvědavá co ti na to řeknou. Ke komu jdeš?
@medmenka Nejdřív byla volná Kubínová. U tohodle si myslim, že je jedno kdo bude záleží jeslti to v tý kartě nebo v pc maj nebo ne a pak ať mi to zdůvodní a řekne podle čeho ty léky stanovili. Zaplaťpánbůh reakci jak psala Lili jsem měla dobrou! Po telefonu už po mě sestřičky chtěli vědět kdy půjdu na KET přijde mi to teď že chtěj jen ty peníze, jsem zvědavá co řeknou že chci na ket jít až v březnu. Do té doby bych ráda ještě zkusila domácí snažení nový HP teda případně tu laparku pokud mi jí udělají na pojištovnu, tu prý dělá přímo Kubínová tu někdo taky zmiňoval.
@MisTer - neměli by říct nic… já si myslím, že to nechají na tobě…
@lilia81 no uvidíme fakt mě to dneska zklamalo tak snad zase budu mít důvěru jako doposud.
@MisTer - já tě chápu!!! udělal ybch bugr a byla naštvaná taky!!! jen myslím, že to neovlivnilo výsledek ivf…
@lilia81 to asi ne naštěstí stimulace vyšla!!!To, že to nevyšlo je oátzka jiná, ale prostě mi to přijde neprofesionální jestli ty výsledky nebo ten HP vůbec neudělali. Uvidíme, jdu tam teď víceméně jen kvůli tomu pak tam musím ještě s výsleky na imunologii.
@MisTer tak to jsem zvědavá jak pochodíš a co ti na to řeknou proč ti nedělali HP. To jsou tedy sestřičky pěkně zvědavé když chtějí vědět kdy půjdeš na ket
hlavně se nenech do ničeho tlačit. Třeba ho ani nebudeš potřebovat a podaří se přirozeně ![]()
@medmenka já si to popletla o den, oba to máme zítra ty výsledky dám vědět docela se toho bojim! Díky, že na mě myslíš.
Ahoj holky, poradíte? Zrovna tento týden jsme byli v Iscare poprvé. Nařídili přinést výsledky poslední prevence od gynekologa a prý pak budeme dělat HP. Můžete ze své zkušenosti říct, co tak bude přibližně následovat a v jakém časovém horizontu?
Děkuju za případné reakce, připadám si teď lehce ztracená.
@peluche záleží jaký máte problém a co chcete, zda tě tlačí věk atd. Udělají ti HP, naberou krev na pohlavní nemoci obou, podle výsledků se uvidí co dál. Většinou se začíná IUI-inseminace dostaneš povětšinou clostík na růst folíků, budou ti hlídat ovulaci a podle toho provedou inseminaci (ten den ráno partner dá sperma, ty odpoledne půjdeš na inseminaci), tohle můžete zkoušet 6-7× za rok hrazeno pojištovnou platíš si jen ty léky k tomu to je otázka stovek. Je na tobě kolikrát to zkusíš, pak je na řadě IVF tam se musí poslat žádost na pojištovnu trvá cca měsíc poté kontroly rozepsání léků, stimulace, kontroly, odběr vajíček a transfer.
@MisTer tak to jsem moc zvědavá jak dopadnete budu moc držet palce, aby to vše bylo v pořádku budu se těšit na dobré zprávy ![]()
@MisTer Děkuju za odpověď. Mám tedy myslíš čekat, že až se udělají vyšetření, tak se půjde hned na to? resp. že bude hned IUI, případně hned podávání žádosti na pojišťovnu?
Je mi skoro třicet, špatný spermiogram u manžela a doporučení na IVF. (ale chtěli bychom přece jen zkusit i IUI..)
@peluche určitě zkuste IUI nic za to nedáš, já měla 5× IUI a bez výsledku tak po roce jsme šli do IVF a bohužel teda taky bez výsledku zatím. Uvidíš co ti řeknou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.