Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer děkuju
to ani nevím, ale je to kulička a protě s ocáskem
co to znamená?
@merienka hatchující blasta je vlastně ta úplně nej nej nej už opouští svůj obal a zavrtá se u tebe (zjednodušenně řečeno).
Ahoj holciny
, dlouho jsem tu nebyla. Hlasim, ze.mam od 6.9. zavedeny dve morulky
. Tak ted zase ta horsi faze - cekani.
@MR jak vubec ty, jdes na ket?
@MisTer jj, uteklo
.
Ted koukam, kam jsem to napsala,.puvodne.to melo byt do skupiny.ivf kveten, cerven ![]()
no, z mobilu se fakt blbe pise. Ale.sem doufam take. patrim, kdyz chodim do ISCARu ![]()
@klarrka jasně patříš sem taky
hlavně dej vědět jak to dopadlo držím co můžu!
@MisTer diky, kocko, vsak ja uz ted na jaro drzim palce. :kytka
ja doufam, ze to dopadne. dobre, ale.uz 3. den po ET mi zacaly zase ty ms. bolesti, chjo. To je. drama ![]()
@klarrka ale nemusí se to opakovat jak to bylo máš tam embryjka dvě tak MS bolesti jsou běžné.
@klarrka držím moc a moc palce
,MS bolesti po stimulce bývají časté
Já byla na ketu v sobotu a teď jen čekání
Ahoj holky, jsem tu po dlouhy dobe, prvni Ivf nevyslo… Ted cekam na pristi stredu, budeme zavadet dve embrijka KET akorat me strasi to mensi procento nez pri prvnim ET… jste tu nejaka co otehotnela pri KETu? Mam zamrazena tri jednickovy embrijka jedno dvojkovy a jdno trojkovy…
@mi.miii to mě taky zajímá o kolik je u KETU menší úspěšnost???Budeme taky zavádět dvě.
@mi.miii to je mi líto, měla jsi jedno nebo dvě? a má blastocysty? a po kolika je máš zamražené? pokud je to blastocysta a nejlépe hatchující, tak jsem četla, že úspěšnost je vysoká a pokud jsou rovnou dvě, tak ještě větší. Držím moc palce
@MR píše:
Holky, můžu se ještě zeptat, která jste podstupovala v Iscare ket, zda rozmrazují embrya (blastocysty) den předem, že? takže to jsou potom 6 denní blasty, když se vkládají? já jsem nyní totálně neinformovaná a pěkně mne to štve, na moje mejly nikdo neodepsal a volat se mi tam nechce, spíš by mne zajímalo, jak tohle funguje a také mne štve, že je mrazí po dvou, chtěla jsem původně zavést jen jedno embryo, ale nedokázala jsem to druhé prostě „vyhodit“
ahoj, mě embrya rozmražovala v den ketu a do odpoledne jim dávala čas jak to zvládnou zda budou vhodná na zavedení. Také mě dost štve, že jsou mražená po dvou, tentokrát chci nechat zavést obě. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.