Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer
no na iscare píšou že ET má 43 procent a KET 36…
@MR
Měla jsem jedno vajíčko a neřekli mi jestli je to blastocysta nebo co.. já se v tom nevyznám ani nevim co to je
jen mi řekli že je to známkovaný jako ve škole a že je jedničkový a mám ještě tři jedničkový zamražený a jedno dvojkový a jedno trojkový… a ted si nechám dát dvě pro lepší jistotu… a jsou zamražený po třech: jedničky a po dvou: dvojka a trojka… a měla jsem je na vyvíjení 5-6 dní
@medmenka fakt v den ketu? no já byla na ketu už dopo, kolem desáté mi je zaváděli, tak jsem myslela, že to bylo den předem, chjo..
@mi.miii no to je málo no musíme doufat, že to vyjde. Já mám hrozný strach aby to rozmražení přežili…máme poslední dvě tak se o to víc bojím!
@MR jj, v den ketu, také mě to docela překvapilo, já jsem byla na zavedení až kolem 12 hod.
@MisTer
A jaký máš embrijka? musíme věřit že to vyjde
jestli si budeš zavádět obě tak se určitě aspon jedno uchytí, nejlepe obě… já si taky nechám dvě… kdy jdeš na zavádění?
@MisTer oni to zvládnou musíš jim věřit jsou přeci tvoje ![]()
Příspěvek upraven 10.09.13 v 18:48
@medmenka děkuju
snad už se dočkám… 2 a pul roku už je dlouhá doba…
@medmenka Ach jo, ja jsem z tohohle centra docela zoufala, zitra tam volam a vyptam se, ze chci podrobne informovat, jaka emb mi vlastne zavedli, doufala jsem, ze hatchujici blasty.to za par hodin asi nepoznaji jak kvalitni jsou
@mi.miii mám obě blasty ačkové, a třetí tu mi zaváděli. Musím obě přeci nenechám jedno vyhodit
já půjdu až někdy na jaře ted musim stejně brát prednison tak by to bylo uspěchané.
Holky, posílám Vám dnešní fotečku z 3D naší Verunky, doufám, že Vám zvedne náladu a přinese hodně sil do dalšího snažení a pokusů
držíme všem palečky ať se také brzo radujete ![]()
@Shari81 kráááááááásný jak to jde super vidět!!!Budete mít krásnou holčičku.
@MR taky mě docela štve že neinformujou tak jak by měli… pulku věci musim zjistovat tady na netu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.