Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
11.9.13 08:48

@klarrka děkuju, taky držim pěsti :) na vše jsem se ptala do detailů, fakt se to nechce nechat odbývat, protože to berou, jako na běžícím páse :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.9.13 08:48

@klarrka a jak se vlastně cítíš? jsme skoro nastejno, já úplně ale úplně normálně, nebrat léky, tak ani nevím, že mam v sobě embrya, občas na to i zapomínám a zvednu syna nebo udělám něco, co si pak vyčítám, prostě se chovám skoro normálně, tak dumám, zda je to dobře, nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.9.13 08:50

@MR chovej se úplně normálně, jen nenos nic těžkýho :-) mě dr řekl: těhotenství není nemoc, jen jinej stav :-) buď v klidu, mysl dej do pohody a podaří se :-) držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.9.13 08:52

@Shari81 a první tři dny? Říkají, že by člověk měl polehávat…ale mě to moc nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.9.13 08:57
@merienka píše:
@Shari81 a první tři dny? Říkají, že by člověk měl polehávat…ale mě to moc nejde :)

no to určitě, 2-3 dny spíš ležet, žádná namáhavá práce, prostě klid a pohodu aby se prťous mohl pěkně zahnízdit :-) pak už normální režim, jen vynechat nošení těžkých věcí a extrém namáhavou práci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.9.13 09:02

@MR no ja mam porad ty ms bolesti :nevim:, trochu mne.to znervoznuje, zakonite na.to musim myslet, kdyz mne. porad boli bruch. Ale. snazim se. odvadet myslenky. jinam, nekdy.je.to ale. tezsi, vsak vis :)

Jinak s vama holky souhlasim, chovat se. uplne. normalne, ja prvni tri dny.take.polehavala, ale.prochazky.jsem si neodpustila,.bylo tak nadherne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.9.13 09:04

Jo a jeste se doporucuje prvni dny dc cerveneho vina na prokrveni sliznice :palec:, to jsem si take. neodpustila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.9.13 09:06

Já také polehávala, ale jen sem tam a jinak spíš chodila po bytě a seděla u tv nebo pc :mrgreen:, nic těžkého nezvedám (jen párkrát syna omylem), ale to prostě nejde vynechat, když má člověk malé dítě a on se chce pomazlit atd…já právě ten podbřišek cítila po stimulce a to fest, po ketu vůbec, ale je to míň náročný proces, tak to tak asi má být, těžko říct, já už si právě ten první úspěšný transfer nepamatuji, jak mi bylo (je to víc jak tři roky) a teď mam za sebou tři neúspěchy od zimy, tak se to dost podepsalo i na mé psychice, ale vím, že mam Kubíčka a tím pádem si nemam na co stěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.9.13 09:13

@MR ono ty neuspechy boli at nemas deti zadne ci mas deti sebevic :hug:
proste deti moc. chceme, tak ze mas narok si stezovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.9.13 09:20

@klarrka @MR děkuju moc holky za rady…asi tak tu teď vypadám :D župan, čájík, kočka vedle mě a práci házim za hlavu :)) jen zítra jedu jako spolujezdec do Plzně…mrknout na krby za kamarádem, stavíme baráček…ale to mě baví :) je to po dálnici, takže žádné drncání :) A v sobotu na procházky do Františkových lázních, prý to dostanu od manžela k svátečku :) tak jdu vybírat hotýlek a nějakou relaxační masáž…teda doufám, že tu můžu? :)) Alespoň budu mít nějaký symbol, aby to vyšlo, šáhnout na Františkův palec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.9.13 09:28

@merienka ja ti teda kocko nevim tu koupel bych radeji vynechala a masaze se taky nesmi. Leda ze by sis. nechala. namasirovat nohy :D…ale. jinak tise. zavidim, ve Fr. je nadherne :palec:

ja.dnes jedu do iscare pro pn, jsem puvodne.htela.byt doma. jen tyden, ale.na.rychlo pred.et mne. zmenili praci, tak si ten stres radeji odpustim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.9.13 09:34

@klarrka aha, tak to jsem netušila, že se nesmí masáže zad :( koupele určitě ne :) mno, tak jedině obličej :D S PN to děláš dobře, taky bych to neudělala jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.9.13 09:44

@merienka masáže nee a koupele též ne, ani páru nebo saunu!! dojdi si na pedikúru, kosmetiku, nehtíky, lázeňský drink z fontány a procházku (ne do kopců nebo lesa) :-) a hlavně si to užij :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.9.13 09:45

@Shari81 tak to ještě, že jste mi napsali :) děkuju…jsem to ale pako :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.9.13 09:46

Pardon za hrubku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.