Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
10.9.13 19:04

@MR řekli mi přesně to samé, jedno výborná kvalita druhé pomalejší nic víc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
10.9.13 19:04

@MisTer děkujeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
10.9.13 19:06

@medmenka @MR @mi.miii děkujííí a přeju vám hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.9.13 19:08

Chválu jsem slyšela na Cube, je to v Dejvicích a je to poměrně nový Car, ale prý hodně slušně jednají s pacienty a vše probírají atd.., je tady i diskuse, takže pokud Iscare zklame, tak uvažuji o něm, dokonce i jsem přemýšlela, zda se dají embrya mrazené převézt, ale to asi není pro ně dobré, nějak mam z Iscaru už dost špatný pocit, ale zatím nevím výsledek a pevně doufám, že to vyjde, stejně to už nezměním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.9.13 19:09

@MisTer a ty máš šestidenní blasty? to pak ta selekce je asi vysoká, já měla po pěti dnech z 15 embryí sedm a prvně dokonce z deseti dvě, je to asi normální, jen oni prostě neříkají nic bližšího, jen ti to stroze oznámí a nazdar, já jsem prostě člověk, který ty informace potřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
10.9.13 19:12

@MR mám pětidenní jednu pětidenní mi zavedli a nevím jesli zbytek mrazí hned nebo až další den, pak by byly ty mražené 6ti denní. Tak to je taky slušnej úbytek…s informacemi šetří to je fakt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.9.13 19:25

No u těch blastocyst to tak ale bývá, přežijí jen ty nejsilnější, proto je u nich také největší šance na uchycení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.9.13 07:05
@MR píše:
@klarrka držím moc a moc palce :hug: :hug:,MS bolesti po stimulce bývají časté
Já byla na ketu v sobotu a teď jen čekání

take drzim palce :hug:
tak to jsi jen o den ode mne, ja byla. v patek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.9.13 07:13

Holky, ja.tedy z Iscare zacinam mit taky spatny pocit. Hlavne.co se tyce te informovanosti. Prijde mi, ze to v tom 2. patre zacimaji pekne. flakat. Kdybych nemel a zkusenosti z prvniho ivf…

Hlavne.jsem treba nevedela, ze pri tretim pokusu uz je. jedno, kolik. nechas zavest embrousku, to kdybych vedela, necha si zavest jen jedno a neprisla.bych o 4. pokus. Ale.mne to jaksi zapomneli rict, kdyz jsem se na.to ptala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.9.13 07:20

@klarrka ahojdi, tak me zase na to upozornili…ze pokud ted zavedu 2, tak prichazim o 4.IVF. Taky z duvidu rizikovosti u dvojcat. Ja si to stejne nejdrive vse nastudovala a porad se ptam…jsem hrozna a pro doktory otravna v tomhle :lol: ale podminky, jak to funguje mi rekli hned pri vstupnim pohovoru. Ke komu chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.9.13 07:24

@klarrka jůůů tak to budeme testit skoro spolu :pankac:
holky ono je fakt, že když se člověk ptá, tak ty info sdělí, já mam třeba zkušenosti dlouhodobé, poprvé před třemi lety a to bylo úplně super, řekli vše i po telefonu, věděla jsem o embryích úplně vše, teď to asi do tel už tolik neříkají a na co se člověk neptá, to moc neříkají, ale otázka je, jak tomu bývá v jiných centrech… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.9.13 07:57

@MR no prave ze co jsem v uzavrene skupine,.tak chodi do pronatalu a tam jim delaji i 2× utz vysetreni pred.opu a pred transferem + krev aby vyloucili ohss :nevim:
tady.mi to prijde. takove odflaknute
@merienka k jarzembovske x kubinove, podle.toho, jak ktera ma.cas.
Ale.spis.mi jde. o celkovy. postup,.nez o kritiku doktoru, to jsem spokojena.
Ja. myslela, ze je. jedno,.kdy. zavedes 2, ze stejne. o ten 4. pokus prijdes, no zmylena. neplati :)
Treba.uz ani 3. pokus. nebudeme. potrebovat a vezmeme.to jednim vrzem (tedy ivf :mrgreen:) na raz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.9.13 07:59

@merienka a ty chodis ke komu? Ted jsi v jake.fazi :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.9.13 08:17

@klarrka to bych určitě brala, abych 4.IVF nepotřebovala :) Také chodím k Jaržembovské, včera jsem byla po 2. IVF na zavedení 1 AA blastoc. Jenže do toho mi zjistili - můj gynekolog, že mám nějaké byčíkovce - chytnou se prý v bazénech :( takže se to v pondělí rychle přeléčilo a v úterý mi naopak řekli v ISCARE, že se to nemělo přeléčovat…byl tam i primář…jsem z toho jelen :D už se musim smát. Ale zase svému gynekologovi opravdu důvěřuji. Jinak dnes jsem volala a zamrazili mi včer IAB a 1BB blastocysty a dnes odpo mám ještě volat. Ptala jsem se proč jen 2 vlastně z 8 zbývajících, prý se stane, že zmutují a proto nezamražují. Což jsem projeví vždy až při prodloužené kultivaci. To je možná odpověď i pro ostatní holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.9.13 08:45

@merienka aha, a to ti takhle. rovnou reknou i to odborne hodnoceni,.jo? Nebo to jsi se na.to odborne hodnoceni ptala :)? To mne. rekli jen, ze.jsou na 1. Mela.jsem pk. jen do 4. dne :?. Ale.to diky. tomu, ze.jsme.meli jen dve embryjka, a ono pk je.pak risk. Nejlepe.se.pri zabydluji, kdyz jsou zavedena 4. den = prirozene by. v tuto dobu doputovaly do delohy.
Ja.bych take. verila gyndarovi, prece.vi co dela,.ne :) Tak drzim pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.