Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
3.9.13 14:38

@MR no hlavně já jim HP dávala už od mého gynekologa a tvrděj, že tam nemaj vůbec nic, objednala jsem se na čtvrtek tak uvidíme co mi řeknou, ale HP je tak zákaldní podle kterého lze i lecos odhalit, nechápu takové pochybění. Jen nevím, jestli tím můžu argumentovat, že třeba kvůli tomu IVF nevyšlo, že neměli dostatečně předvyšetření nebo prostě jen mi zavřou pusu tím, že mi tu krev naberou znovu. Po tomhle si rozmyslím, jestli u nich někdy bude druhé IVF. A to jsem je tak chválila a teď tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.9.13 19:08

@MisTer - no jasně :-) dneska jsme byli s malým poprvé plavčit, tka to byl zážitek pro oba :) a jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.9.13 19:09

@lilia81 od desíti k pěti typická snažilka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.9.13 19:09

@MR - ano, zvou a pokud je to z iscare, tak ybste měli být pozvaní, zvou mailem, tak se poptej! je to v sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.9.13 19:10

@MisTer - neneeeee, to už bude za páááár a pod stromečkem už bude mimouš plavat v břiše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.9.13 19:16

@lilia81 jo kéž by četla si co se mi stalo o pár řádků vejš???Nejspší vůbec nemaj můj HP otázka jestli ho dělali a ztratili nebo nedělali vůbec a jen brali krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.9.13 19:54

@MisTer - no já si myslím, že v rámci IVF pak už HP nehraje takovou roli, folíků jsi měla dost, HP ovlivňuje volbu léků při stimulaci a tobě folíky vyrostly a dostatečné množství, ale samozřejmě bych udělala bordel!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.9.13 19:55

@MR - ano, je to fuk, já šla kvůli sliznici až 23 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
3.9.13 19:56

@MisTer bych se jim na tom obrátila, že z tebe vytáhli peníze zbytečně a že další IVF platit nebudeš jejich pochybením, hlavně se nedej odradit…
jo a dnešní zprávy mě dostaly! Od září se za léky u umělka bude platit ještě víc než dosud!!! A to si furt stěžujou, že se rodí málo mimin!!!
@lilia81 já pozvánku nedostala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.9.13 19:56

@MisTer oni nemají tvůj HP 8o 8o 8o? A podle čeho jsi dostala léky na stimulaci před IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.9.13 19:57

@Shari81 - protože ty máš ještě verunku v bříšku :) dostaneš až příští rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
3.9.13 19:59
@lilia81 píše:
@Shari81 - protože ty máš ještě verunku v bříšku :) dostaneš až příští rok :)

no to je jedno, hlavně že tam je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.9.13 20:00

@Shari81 - oni těhotné nezvou, já taky loni nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
3.9.13 20:01
@MisTer píše:
@MR no hlavně já jim HP dávala už od mého gynekologa a tvrděj, že tam nemaj vůbec nic, objednala jsem se na čtvrtek tak uvidíme co mi řeknou, ale HP je tak zákaldní podle kterého lze i lecos odhalit, nechápu takové pochybění. Jen nevím, jestli tím můžu argumentovat, že třeba kvůli tomu IVF nevyšlo, že neměli dostatečně předvyšetření nebo prostě jen mi zavřou pusu tím, že mi tu krev naberou znovu. Po tomhle si rozmyslím, jestli u nich někdy bude druhé IVF. A to jsem je tak chválila a teď tohle.

Řeknu ti, co mi řekla doktorka v Iscare minulý týden. Ptala jsem se jich, kdy mi budou brát krev, protože mi ji tam ještě nebrali. Doktorka řekla, že není možné, abych podstoupila IVF bez HP. Výsledky krve jsem jim přinesla od svého gynekologa, jenže nevím, jestli tam jsou testované všechny složky, které by testovali v Iscare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.9.13 20:37

@medmenka no to právě nevím!!!Ve čtvrtek jsem objednaná tak se tam jdu zeptat co to má znamenta, možná to přeháním, ale mě to piřjde jak vyhozenej pokus a prachy k ničemu. Já taky měla nějaký asi základní HP od gynekologa v první vstupní zprávě to i mám poznamenané, ale oni tvrdí, že tam nic nemají možná jen sestřičky blbě koukaj a uvidím co řekne doktorka, ale i tak před IVF měl být nějaký čerstvý HP ne 2roky starý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.