Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs aha to jsou věci myslela jsem, že při IUI se to stát nemůže a při IVF už vůbec ne, možné je asi vše!!!
Ale buď v klidu když se vám to povedlo hned napoprvé půjde to zase a ted už úspěšně!
@Malvajs tak to je mi moc líto..
jen je divný, že na to nepřišli dřív…držím palce, ať jsi brzo v pořádku a budete se zas moct snažit..
@Malvajs tak to mě moc mrzí že to takto dopadlo.
Tak ti přeji ať jsi brzo v pořádku aby jsi se zase mohla začít snažit ![]()
@Shari81 Jéé tak to je super zprávička že se neprokázala těhu cukrovka ![]()
@Malvajs Tak to mě opravdu moc mrzí
musíš se dát teď do kupy, ať nabereš síly a jet dál…však ono se to už musí podařit. Vím, že se to lehce radí. Drž se!
@Malvajs tak at ti je brzo dobře. Já jsem to už dostala tak ani druhá IUI nevyšla ach jo.
Holky nenapadá vás něco čím tenhle cyklus dopomoci ovulce? Mě museli stimulovat abych ji měla ale musím si dát měsíc pauzu ve stimulaci. Tak nevím čím ji donutit abych nemusela čekat. Piju kotryhel tak uvidím
Ahoj,
také navštěvuji Iscare a jsem zatím spokojená, i když těhotná stále nejsem… Otěhotněla jste některá v Iscare po IUI?
@Clarita ahoj, já ano a hned na poprvé
i když tomu předcházeno IVF, KET i potrat, pak jsem přešla do Iscare a hned se zadařilo..držím palce ať se brzo podaří ![]()
@Shari81 - děkuji a gratuluji
. A měla jsi nějakou stimulaci, myslím třeba Clostík, nebo se zadařilo v přirozeném cyklu?
@Shari81 ty jsi neotěhotněla po IVF, ale až potom po IUI???To mi asi uniklo tak to je paráda pořád váhám jestli IUI třeba ještě nezkusit. Ale nemám čím stimulovat a do injekcí se mi nechce.
@MisTer @Clarita chodila jsem do Gennetu, tam 3× IUI nevyšlo, pak IVF bez úspěchu, po KET se zadařilo-dvojčátka, ale potratila jsem, no a v lednu jsme přešli do Iscare a zkusili IUI, no a vyšlo to
teď jsem 28tt a malá je naprosto v pořádku ![]()
nic jsem nestimulovala, jen jsem od ledna brala Femibion, no a po IUI Utrogestan…určitě bych do IUI šla, kyždý pokus stojí za to a může vyjít…držím Vám všechny palce ![]()
@Shari81 a byla si v gennetu spokojená? Všichni říkají, že tam maj všechny vyšetření než dojde k IVF což mi v Iscare trošku chybí!
Takže IUI jsi měla bez clostíku tak ti asi rostou folíci sami mě právě moc ne, proto vždy stimulace a svou dávku mám prý už vybranou.
@Shari81 - děkuji za odpověď. Je to povzbuzující číst příběhy se šťastným koncem
. Jen jsem se chtěla ještě zeptat, jestli vás po IUI nechali v Iscare ležet, nebo jste hned šly pryč. Já už tam byla 2× na IUI a nikdy mě ležet nenechali. Četla jsem ale, že v jiných centrech nechávaj i 20 minut po IUI ležet. Už hledám jakýkoliv „zlepšovák“, protože do IVF se mi nechce.
@Clarita neležíš já byla vždy (5×) na křesle po dobu než Dr. dopsala zprávu takže tak minutku a pak hned pryč.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.