Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mi.miii já jsem si dala dva dny odpočinkové, chovej se jako těhu ať se o tebe drahý pěkně stará ![]()
@alenka84 píše:
neboj, opravdu nespláchneš, je to v děloze, odtamtud se to tak snadno nedostaneJá ležela jen půl hodiny po transferu, pak jsem normálně fungovala, po 1. ivf chodila do práce, po 2. ivf jsem měla pár dní dovolenou, ale rozhodně jsem neležela…
No sestra mi rekla ze mam 3dny lezet a pak normalne fungovat tak to jsem rada ze to ze me jen tak nevytece…
@mi.miii ničeho se neboj, já měla klidový režim 2-3 dny a pak normál do práce, záleží co děláš, jestli sedíš v kanclu tak v pohodě, ale jestli máš namáhavou práci, tak si vem radši na pár dní volno…
@merienka doufám že si brzo budeme psát o těhu příznacích a těšit se s miminek ![]()
Mam ted tyden dovcu, pak jdu do prace a sef vi ze jsem byla na zakroku tak me snad nebude zatezovat…
@mi.miii hlavne se nenervovat z prace a okoli, uzivat si volna
ja resila porad praci a to si myslim, ze je chyba…prdet na vse a nechat se rozmazlovat ![]()
@merienka píše:
@mi.miii hlavne se nenervovat z prace a okoli, uzivat si volnaja resila porad praci a to si myslim, ze je chyba…prdet na vse a nechat se rozmazlovat
Jo to ja si uzivam
adekuju holky za rady, hodne mi to pomaha ![]()
@mi.miii opravdu se neboj, že by embryjko mohlo tím, že chodíš atd, z tebe vypadnout. Ale chápu Tě. Já po zákroku měla 2 dny dovču, a pak jsem už chodila do práce. Ale moje práce není namáhavá pro tělo, spíš pro hlavu, což je nejlepší možnost pro ukrácení čekání na test. Držím pěsti, ať máš za pár dní test s //. Mohu se zeptat, jak dopadla ostatní embryjka, máte zamraženo?
Jeste mame dve pekna embrijka zamrazena a vcera mi rikali ze dalsic 6 se vyvijelo pomalejs ale ze jsou v poradku ze je daj hned za nima.
Ahoj holky jak je to teď s placením a počtem pokusu u IUI a IVF díky
@hrkačka IUI neplatíš a myslím že max je 10 do roka, u IVF máš celkem 3 pokusy-standard platí pojišťovna, ty si pak připlácíš pouze speciální zákroky ( ISCI atd) a léky..KET -z rozmražených embrií se do pokusů IVF nepočítá..
@Shari81 píše:
@hrkačka IUI neplatíš a myslím že max je 10 do roka, u IVF máš celkem 3 pokusy-standard platí pojišťovna, ty si pak připlácíš pouze speciální zákroky ( ISCI atd) a léky..KET -z rozmražených embrií se do pokusů IVF nepočítá..
IUI je myslím hrazených 6 do roka, nebo to tak aspoň bylo vloni…a IVF buď 3 cykly, nebo 4, pokud v prních dvou bylo zavedeno pouz jedno embryo
@merienka tak jak jsi dopadla na imunologii? Dnes by jsi měla mít výsledky tak doufám že vše dobře dopadlo ![]()
@medmenka kéž by
ja se dnes mela dozvedet vysledky z imunologie, tak tam volam, doktorka, ze nema cas :'( tak at ji poslu mail a doted nic…pritom zitra jdu na kontrolu, kdy na zaklade imun.si mame rict, co dal
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.