Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@magdík123 Tak jsem tam včera byla a teda moc nic příjemného to nebylo. Jde prý o to, že pokud necvičíš, tak nejdříve musíš nějakou dobu cvičit cviky, které Tě naučí fyzioterapeut. A až pak se jde na srovnání kostrče a uvolnění pánevního dna, což lze jen „čokovočko“
to byl zážitek
Má fyzioterapeutka mi říkala, že to cvičení před bylo vyvinuto, protože dříve ty ženské vůbec nesportily, měly vše uvolněné. Pokud se sportuje, tak zabere tento zákrok a uvolní a pak následně cvičit-protahovat. A má i výsledky..takže uvidíme. Já jsem to prý potřebovala, jako sůl, tím, že jezdím hodně na kole, závody, stres v práci..to vše Příznaky, že takový zákrok potřebuješ je bolestivá menstruace, pád na kostrč, odstraňuje to i bolest beder. Bylo to hned po znát, jak se vše uvolnilo, takže tak i tak jsem to potřebovala..tím člověk nic nezkazí ![]()
@merienka a to jako chodila si tam nekolikrat nebo jen jednou??? To me zajma, jsem zvedava
@Malvajs předoperační je normál vyšetření u praktické doktorky a je jedno, na jakou jdeš operaci…zavolej si v pondělí k dr. a řekni, že musíš mít rychle předoperační kvůli revizi a ona ti řekne co a jak…držím palce…
@medmenka uz jsme doma od patku, ale az dneska mam vic casu
tak pridavam i par fotek nasi princezny ![]()
HOLKY CO SE SNAZITE, MOC DRZIM PESTI A UVIDITE, ZE SE BRZY DOCKATE, V ISCARE UMI ZAZRAKY ![]()
@Luca89 jééé ta je krásná, moc pěkná rodinka jste. Přeji vám hodně štěstíčka, ať vám malá dělá jen samou radost
![]()
@Luca89 to je tak roztomilé! Ještě jednou gratuluji a jen a jen zdraví vám všem!
@Luca89 a ještě jsem se chtěla zeptat, zda se malé chtělo samo ven a nebo musela jít o kousek dřív kvůli té placentě?
@medmenka @f-l-e-a @MisTer @margotkaa dekujem, musela ven driv, tp jsem mela 15.8…vyvolavali mi jí
@magdík123 píše:
@merienka a to jako chodila si tam nekolikrat nebo jen jednou??? To me zajma, jsem zvedava
U fyzioterapeutky jsem byla jednou, pak jdu na dorovnání tělíčka za měsíc, prý je pak potřeba odblokovávat další části tělíčka, které se tímto bloknou
musím cvičit 5 cviků 2× denně. Srovnání by se mělo opakovat za půl roku, ale naposledy holčina rušila termínek, protože byla už těhotná
kéž by mi to také pomohlo
mno uvidíme, za týden mám mít výsledky z imunologie a pak se uvidí, jestli bude další pokus IVF. Záleží, jak dopadnou, jinak by se to muselo posunout v případě nějaké léčby ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.