Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
9.8.13 12:22

@magdík123 Tak jsem tam včera byla a teda moc nic příjemného to nebylo. Jde prý o to, že pokud necvičíš, tak nejdříve musíš nějakou dobu cvičit cviky, které Tě naučí fyzioterapeut. A až pak se jde na srovnání kostrče a uvolnění pánevního dna, což lze jen „čokovočko“ :D to byl zážitek :lol: Má fyzioterapeutka mi říkala, že to cvičení před bylo vyvinuto, protože dříve ty ženské vůbec nesportily, měly vše uvolněné. Pokud se sportuje, tak zabere tento zákrok a uvolní a pak následně cvičit-protahovat. A má i výsledky..takže uvidíme. Já jsem to prý potřebovala, jako sůl, tím, že jezdím hodně na kole, závody, stres v práci..to vše Příznaky, že takový zákrok potřebuješ je bolestivá menstruace, pád na kostrč, odstraňuje to i bolest beder. Bylo to hned po znát, jak se vše uvolnilo, takže tak i tak jsem to potřebovala..tím člověk nic nezkazí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
9.8.13 13:13

@merienka a to jako chodila si tam nekolikrat nebo jen jednou??? To me zajma, jsem zvedava

• Citovat
  • Upravit
4753
9.8.13 17:05

@Luca89 ono to snad brzo splaskne neboj. :hug: Kdy vás pustí domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
10.8.13 20:26

@Malvajs předoperační je normál vyšetření u praktické doktorky a je jedno, na jakou jdeš operaci…zavolej si v pondělí k dr. a řekni, že musíš mít rychle předoperační kvůli revizi a ona ti řekne co a jak…držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
10.8.13 21:20
  • Citovat
  • Upravit
14112
11.8.13 09:52

@Malvajs teda to je hrozný takový trápení, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.8.13 21:53

@medmenka uz jsme doma od patku, ale az dneska mam vic casu :) tak pridavam i par fotek nasi princezny :)
HOLKY CO SE SNAZITE, MOC DRZIM PESTI A UVIDITE, ZE SE BRZY DOCKATE, V ISCARE UMI ZAZRAKY :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.8.13 22:59

@Luca89 jééé ta je krásná, moc pěkná rodinka jste. Přeji vám hodně štěstíčka, ať vám malá dělá jen samou radost :palec: :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
12.8.13 09:06

@Luca89 to je tak roztomilé! Ještě jednou gratuluji a jen a jen zdraví vám všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
12.8.13 09:07

@Luca89 a ještě jsem se chtěla zeptat, zda se malé chtělo samo ven a nebo musela jít o kousek dřív kvůli té placentě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
12.8.13 09:09

@Luca89 štastní rodiče moc gratuluju a užívejte si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
12.8.13 09:09

@Luca89 - moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.8.13 10:42

@medmenka @f-l-e-a @MisTer @margotkaa dekujem, musela ven driv, tp jsem mela 15.8…vyvolavali mi jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.8.13 11:51

@Luca89 Nádhera!!! obrovská gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.8.13 12:27
@magdík123 píše:
@merienka a to jako chodila si tam nekolikrat nebo jen jednou??? To me zajma, jsem zvedava

U fyzioterapeutky jsem byla jednou, pak jdu na dorovnání tělíčka za měsíc, prý je pak potřeba odblokovávat další části tělíčka, které se tímto bloknou :) musím cvičit 5 cviků 2× denně. Srovnání by se mělo opakovat za půl roku, ale naposledy holčina rušila termínek, protože byla už těhotná :) kéž by mi to také pomohlo :) mno uvidíme, za týden mám mít výsledky z imunologie a pak se uvidí, jestli bude další pokus IVF. Záleží, jak dopadnou, jinak by se to muselo posunout v případě nějaké léčby :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.