Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs píše:
Holky, moc vam dekuju za ucast:-) jste moc hodne a moc me to povzbuzuje. Zatim se nic nedeje, nic me neboli, doufam, ze se to brzo rozjede, at je to za mnou. Nemate nekdo zkusenost, kdy zhruba se to spusti? Asi mi to blokoval ten utros, vcera rano jsem mela posledni prasek. Preji vam krasnou horkou letni sobotni noca nedeli
mně pokud nepřijde MS i přes utroš, tak většinou trvá 2-3 dny, než se spustí po vysazení…
25tt termín 24.11., ale bude to dřív-císař-někdy mezi 10-20.11
Já 27.11. aby byla bych ráda, aby malá nebyla střelec jako já-to bychom asi hodně bojovaly ![]()
Jé holky já jsem 23.11., to jsme se tu hezky sešly, střelkyně ![]()
Ahoj, tak diky uzasnym doktoruma doktorkam z ISCARE se nam vcera Narodila Natalka, meri 46cm a ma 2490g. holky, vsem vam prehi abyste se take brzy dockaly dvou carecek;-)
@Luca89 píše:
Ahoj, tak diky uzasnym doktoruma doktorkam z ISCARE se nam vcera Narodila Natalka, meri 46cm a ma 2490g. holky, vsem vam prehi abyste se take brzy dockaly dvou carecek;-)
Jééé moc gratuluju k Natálce, ať se vám holky dobře daří
![]()
@Luca89 jééééé velká gratulace! Snad byl porod v pohodě a budete se mít holky krásně!
@alenka84 a co ty???
@Luca89 kočko, tak to moooc gratuluji!!! Přeji vám, abyste byly obě v pořádku a rychle jste mohly domů! Myslela jsem na Tebe, zda už náhodou nemáš miminko u sebe, když ses tu delší dobu neobjevila! ![]()
@MisTer píše:
@Luca89 jééééé velká gratulace! Snad byl porod v pohodě a budete se mít holky krásně!@alenka84 a co ty???
já nic, stále jsem čekatelka na miminko
Ivf bohužel opět nevyšlo…
@alenka84 sakra jak toooo???Už to víš jistě kolik dní jsi po ET??
@MisTer píše:
@alenka84 sakra jak toooo???Už to víš jistě kolik dní jsi po ET??
jo, vím, už jsem i po MS
Nevím jak to, nějak prostě nemáme štěstí…a mrazáčky žádný ![]()
@Luca89 píše:
moc moc moc gratuluju
přeju hodně zdravíčka a ať Vám Natálka dělá jen samou radost
![]()
Ahojdi holky, tak jsem dnes byla u pí. doktorky Malíčkové
byla velice příjemná
odebrali mi spoustu krve a výsledky za 14 dní…tak jsem na to zvědavá
když mi vyjmenovala, co vše může udělat mé tělo díky nesprávně nastavené imunitě
Tak mi držte pěsti
měla bych jít na IfV koncem srpna, ale pokud výsledky nedopadnou ok, tak se to odkládá…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.