Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lynč běž v sobotu na kontrolu, v pondělí by mohlo být pozdě…a to že sis píchla trošku míň by vadit moc nemělo…držím palce ![]()
Holky a nevíte jestli je ta jejich lékarna otevřená i v sobotu?
Aha tak to je blby já jsem si blbec rozbila lahvička z roztokem u fostimulu tak mi chybí na sobotu večer roztok. Ale v sobotu tam mám jít co když mě napiši další injekce? Já tam asi zítra zavolám
@Malvajs děkuju já už jsem ze všeho na nervy. Taky si přitom připadám zajímavá ale nejde mi otvírat na lahvička s tím roztokem ta je prokletá
@lynč píše:
@Malvajs děkuju já už jsem ze všeho na nervy. Taky si přitom připadám zajímavá ale nejde mi otvírat na lahvička s tím roztokem ta je prokletá
já teď při stimulaci asi tři ty ampulky rozkřápla úplně blbě na střepy, o jednu jsem se pěkně pořezala…takže ti rozumím ![]()
@Malvajs píše:
Ahoj devcatka, jak jse slibila, pisu. Bohuzel stastne konce jsou jen v pohadkach. Na UTZ bylo jen plodove vejce nepravidelneho tvaru bez srdecni akce. Mam vysadit utrogestan a cekat na krvaceni, ktere by melo probehnout pry snad uz o vikendu. Jeden cyklus mame nechat odbehnout a kdyz to vse bude ok, v zari zkusime druhou IUI. Do te doby snazeni doma.Dle ms jsem 7+2tt.
To je mi moc líto
Budu držet palce, ať se co nevidět zadaří znovu a tentokrát se šťastným koncem ![]()
@Malvajs píše:
Ahoj devcatka, jak jse slibila, pisu. Bohuzel stastne konce jsou jen v pohadkach. Na UTZ bylo jen plodove vejce nepravidelneho tvaru bez srdecni akce. Mam vysadit utrogestan a cekat na krvaceni, ktere by melo probehnout pry snad uz o vikendu. Jeden cyklus mame nechat odbehnout a kdyz to vse bude ok, v zari zkusime druhou IUI. Do te doby snazeni doma.Dle ms jsem 7+2tt.
moc mě to mrzí
drž se a držím palce na další pokus…
@Malvajs j emi líto, že to nedopadlo a tak krásně vysoké HCG bylo! Drž se ono to přebolí a vzhůru do dalšího boje!
@Malvajs tak to mě moc mrzí
drž se. Příště už se povede třeba se vám zadaří doma a nebudeš muset na iui ![]()
@Malvajs tak to mě mrzí, ale ono se překulí a bude další pokus naštěstí to utíka
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.