Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
31.7.13 15:24

@lynč běž v sobotu na kontrolu, v pondělí by mohlo být pozdě…a to že sis píchla trošku míň by vadit moc nemělo…držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.8.13 19:55

Holky a nevíte jestli je ta jejich lékarna otevřená i v sobotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
1.8.13 19:59

@lynč http://www. iscare. cz/lekarna. html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.8.13 20:04

Aha tak to je blby já jsem si blbec rozbila lahvička z roztokem u fostimulu tak mi chybí na sobotu večer roztok. Ale v sobotu tam mám jít co když mě napiši další injekce? Já tam asi zítra zavolám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.8.13 20:22

@Malvajs jo tak to jsi mě potěšila. Já jsem matlák ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
1.8.13 20:26

@Malvajs tak mě to míchání při stimulaci hrozně bavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.8.13 20:36

@Malvajs děkuju já už jsem ze všeho na nervy. Taky si přitom připadám zajímavá ale nejde mi otvírat na lahvička s tím roztokem ta je prokletá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
1.8.13 21:16
@lynč píše:
@Malvajs děkuju já už jsem ze všeho na nervy. Taky si přitom připadám zajímavá ale nejde mi otvírat na lahvička s tím roztokem ta je prokletá

já teď při stimulaci asi tři ty ampulky rozkřápla úplně blbě na střepy, o jednu jsem se pěkně pořezala…takže ti rozumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
2.8.13 14:26
@Malvajs píše:
Ahoj devcatka, jak jse slibila, pisu. Bohuzel stastne konce jsou jen v pohadkach. Na UTZ bylo jen plodove vejce nepravidelneho tvaru bez srdecni akce. Mam vysadit utrogestan a cekat na krvaceni, ktere by melo probehnout pry snad uz o vikendu. Jeden cyklus mame nechat odbehnout a kdyz to vse bude ok, v zari zkusime druhou IUI. Do te doby snazeni doma.Dle ms jsem 7+2tt.

To je mi moc líto :( Budu držet palce, ať se co nevidět zadaří znovu a tentokrát se šťastným koncem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
2.8.13 16:17
@Malvajs píše:
Ahoj devcatka, jak jse slibila, pisu. Bohuzel stastne konce jsou jen v pohadkach. Na UTZ bylo jen plodove vejce nepravidelneho tvaru bez srdecni akce. Mam vysadit utrogestan a cekat na krvaceni, ktere by melo probehnout pry snad uz o vikendu. Jeden cyklus mame nechat odbehnout a kdyz to vse bude ok, v zari zkusime druhou IUI. Do te doby snazeni doma.Dle ms jsem 7+2tt.

moc mě to mrzí :,( drž se a držím palce na další pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
2.8.13 16:29

@Malvajs neboj se, povede se znova a s lepším koncem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
2.8.13 17:36

@Malvajs j emi líto, že to nedopadlo a tak krásně vysoké HCG bylo! Drž se ono to přebolí a vzhůru do dalšího boje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.8.13 18:29

@Malvajs tak to mě moc mrzí :( drž se. Příště už se povede třeba se vám zadaří doma a nebudeš muset na iui ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
2.8.13 18:43

@Malvajs tak to mě mrzí, ale ono se překulí a bude další pokus naštěstí to utíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
3.8.13 15:41

@Malvajs :-( to me moc mrzi, drzse a preji at to vyjde napriste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.