Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
24.7.13 15:28

@MisTer 8mm dneska, před ET kolem 9mm…, ale beru estrofem jednou denně, ten jí může takdy držet, krvácím strašně moc, takže tam opravdu mimi být nemůže, to bych se pak asi dala na modlení. Ale ta Jaržembovská je opravdu anděl, s Turkovou jsem problémy taky nikdy neměla, ale je fakt, že působí dost drsně a odměřeně. Ovšem na rovinu jsem Jaržembovské řekla, zda se dá zařídit, abych už neměla Kubínovou na ET při ketu, že sice chápu, že nejsou stroje, ale prostě ten traumatický zážitek z transferu jen tak z hlavy nevymažu a ono, že to jde určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.13 15:31

@MR 8mm tak to je normální, zvýšená by byla víc, ale je fakt, když krvácíš měla by odcházet kdy budeš vědět výsledek? Je fajn, že vyšla vstříc. Kdyby měla ona dvoču bude tam někdo jinej, ale ne Kubínová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.13 15:31

@MR a půjdete do KETů hned nebo si necháš pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.7.13 15:37

@Malvajs jj snad to bude dobre no, placenta holt nfunguje tak dobre, asi diky tehu cukrovce, ale snad to nic jineho enzanecha :) juu tak gratuluji k tehu a at je vse jak ma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.7.13 15:57

Ahojdi holky, tak hlásim, že nakonec negativní test se na ultrazvuku potvrdit…6tt+2, přestalo se vyvíjet :( Tak dnes asi půjdu na panáka, dát se trošku do kupy a znova se nadechnout :zed: Sice to bylo mé první IVF, ale nemáme žádné mrazáčky, tak mi bude nasazen jiný protok a pokud vaječníky budou ok, tak začátkem zaří znova :roll: jen mě štve, že člověk neví proč. Poslali mě na různé testy, jen genetický se odložil, aby se stihl dřívější termín IVF. Nechávaly jste si dělat někdo genetické?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.7.13 16:09

@Malvajs Děkuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.7.13 16:59

@Malvajs mno to si dám, a pak na kolo a další aktivity, které jsem teď zanedbávala i s manželem :andel: :) budu doufat v příští pokus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
24.7.13 17:10

@merienka je mi to moc líto.. vím, že to není v tuhle chvíli útěcha, ale ono to příště určitě vyjde. Vy na to další IVF kvůli něčemu spěcháte? To mě jen tak zajímá, páč píšeš, že bys chtěla takhle brzy další pokus a že odložíte i nějaké vyšetření..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
24.7.13 17:17

@Luca89 všechno bude určitě ok, miminko už má za sebou pěkně dlouhou cestu, takže teď už to bude v pořádku. Ale je jasné, že každý den s dobře fungující placentou je plus, ale nestrachuj se, v tuhle dobu, kdyby to nastalo, už by to mimčo dohnalo i mimo bříško. Děsně to letí, teď když jsem viděla metřík, tak jsem úplně zůstala s pusou otevřenou, kde se Ti tam bere ten 37.tt :D Pořád jsem myslela, že jste kousek přede mnou a vy přitom už míříte do cílové rovinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.7.13 17:20
@f-l-e-a píše:
@merienka je mi to moc líto.. vím, že to není v tuhle chvíli útěcha, ale ono to příště určitě vyjde. Vy na to další IVF kvůli něčemu spěcháte? To mě jen tak zajímá, páč píšeš, že bys chtěla takhle brzy další pokus a že odložíte i nějaké vyšetření..

Děkuju moc za podporu :hug: Chodím k paní doktorce Jaržembovské a ta je spíše pro to moc to neoddalovat. Genetické vyšetření se dělá prý, až když se opakuje daný problém…je zde min. pravděpodobnost. Ale na imonologii, srážlivost krve atd mě poslali ;) Už mě spíše zase nebaví další dva měsíce čekat…měli jsme před tím různé problémy, takže se vlastně pokoušíme už 2 roky o mimi, a než vůbec začal 1. cyklus IVF, tak jsme čekali pár měsíců :( Takže asi možná už chápeš ;) Ty jsi měla genetické testíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
24.7.13 17:26

@merienka chápu, ale přesto si úplně nedokáži představit situaci v jaké jste.. to prostě nikdo, kdo si tím samým neprojde. :hug: Jediné, co jsem podstoupila, byla imunologie a to ještě před prvním pokusem. Zjistili mi totiž hodně silný autoimunitní zánět štítné žlázy a na doporučení endokrinoložky a po domluvě s dr. Jaržembovskou jsem na to vyšetření šla, jelikož tam hrozilo, že mám i jiný imunitní problém, kterému se tělo takhle vehementně brání. Naštěstí nepotvrzeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.7.13 17:35

@f-l-e-a jj, také právě chodím k Jarž. a je úžasná a neprdí se s tím…což mi vyhovuje ;)tak to Ti moooc přeji, že se vám to podařilo hned na poprve…musí to být paráda :kytka: Já se právě mám objednat k paní doktorce Malíčkové na imun., tak doufám, že se vecpu někam do termínu ;) Spíš se bojím, aby se to neopakovalo, tak uvidíme. Zítra budou výsledky HCG, kde mi řeknou jen, že nejsem těhu, což už dnes vím a příští týden na kontrolu…tak snad to uteče a podaří se příště více vajíček. Měla jsem 9 folikul, ale byly tam jen 3 vajíčka, tak budu mít i jiný protokol - krátký. A ty jsi na tom jak daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.13 18:22

@merienka to mě mrzí sakra, když už to vyšlo pak tohle. Genetiku ještě nemám ale bejt tebou nechám si udělat před ivf dalším imunologii to teď mám já po neúspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.13 18:23

@merienka to je v Synlabu???Kam posílají z IScare??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.7.13 18:29

@MisTer jj,na imunologii jdu určitě a ještě na vyšetření srážlivosti ;) to víš, že mě hned zajímalo, co s tím dál. Ale prý je to častý jev, jen pokud jde člověk klasickou cestou, tak to ani nepozná, tak nefím :nevim: no co budu povídat, radovala jsem se, ale tak nějak jsem tušila po tom krvácení, že to bylo moc. Mrzí mě, že Ti to nevyšlo :( Ty jsi to věděla hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.