Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
JJ, určitě ber…já když volala sestřičkám, tak mi řekly, že je vše ztraceno, ať vysadím…pak jsem si přečetla pár diskusí a hlavně poslechla kamarádku a vyčkala 2 dny
Jen uvidí se zítra…
..tak to je mi líto
já právě testovala asi cca 11 den a hned si mě zvali na krev, pak znovu, jestli HCG roste. Jen teď se bojím, aby to nebylo zamlklé těhu ![]()
@Luca89 moc držím(e) palečky, ať malinká ještě povyroste. Hlavně se snaž být v klidu-i když lehce se řekne-hodně odpočívej. Věř tomu, že malá to zvládne, bude v pořádku zdravá a krásná
dej vědět…budeme na tebe myslet…
a co jméno, už máte vymyšlené???
Holkky moc dekuji, je mensi o tri tydny tak snad uz se to neprohloubi, ba spis naopak
@medmenka snad ano a ted sem si blbec kousla romaduru a byl proslej, coz sem netusila, ale jedmo kousnuti snad nic neudela a jak jste na tom vy?
@Luca89 my jsme zase ve fázi čekání, v srpnu jsem měla jít zase na KET ale počkám až na výsledky z imunologie.
@Luca89 Natálka je krásné jméno
doufám, že budete obě v pořádku ![]()
jinak já jsem 22+2 a zítra jdu na další kontrolu, chci „donutit“ dr. aby mi malou změřil a zvážil, a vybrali jsme jméno Veronika-teda to už máme vymyšlené skoro od začátku snažení
př. týden mě čeká test na cukrovku, tak doufám, že bude všechno ok.
Jinak můžu říct, že průběh mého těhotenství bych přála každé mamině. Kdybych to neměla potvrzené, vyfocené na UTZ a nerostlo mi břicho, tak vůbec nevim, že jsem těhotná
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.