Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak já se vrátila z kontroly po IVF, takže jsem asi vadná ale ani jeden folík jen několik dobrých, z kterých nic nebude…takže já přirozeně sama těžko ach jo, dostala jsem žádanku na imunologii tak uvidíme!
@MisTer nebuď smutná, já jsem na tom stejně ![]()
tak nakonec jdeš na imuno ve stejný den jako já na kolikátou jsi objednaná??
@medmenka no bylo to rychlý ale řekli mi bez partnera…takže sama jdeš taky do Synlabu? Já jsem na 11,30
@MisTer jj, já tam mám být v 11:00 ale nepamatuji si jméno té doktorky. Tak se tam asi potkáme. ![]()
44: Jee ahoj M.,
ráda tě vidím
. Zítra si budu volat znovu do laboratoře, ale předběžně řekli, že k transferu dojde v sobotu. Držím ti palce, aby se ti hyperstimulak nerozjel a ET jsi nemusela odkládat. Těším se na tebe. Embryí máte hodně. Jste šikulové
. Budete mít zásobu na několik let, protože teď spotřebuješ je jedno jediné a to se ujme hned v tomto cyklu:palec:.
Po tom čípku od sestřičky už mě nic nebolí. Cítím se dobře.
Jsem ráda, že osobně znám někoho, kdo v tom „jede“ se mnou
.
@medmenka tak to si pak dáme vědět:) určitě nevím jak dlouho to trvá možná se spíš mineme.
Ahoj holky, jak jste spokojené v Iscare? Já už mam jednoho kluka, ale odjinud a nyní jsem v Iscare, tedy Mediva, ale pracuje tam dr. Turková, kt. je i v Iscare a jdu tam v sobotu na UZ, stimuluji od neděle a zatím to vypadá na 11 vajíček, to asi není moc, co? minule jich bylo o dost více, ale stejně z toho jen jedno dítě
@MisTer tak pak si určitě dáme vědět
no já jsem na to moc zvědavá jak to bude probíhat. Aby to k něčemu vůbec bylo ![]()
@medmenka a taky máš přijít sama???Jen mě děsí to dlouhý čekání:) no ale ted vím, ž e nemá cenu počítat dny když mi nic neroste a aspoň vydechnu a začnu žít zase normálně chvíli ne od cyklu k cyklu.
@MisTer já jsem se neptala, ale chlap ten den stejně nemůže, tak tím je to vyřešené. Já jsem si také řekla že si dám tak dva měsíce pauzu, potřebuji se trochu hodit do klidu.
Jak dlouho si myslíš budem čekat na výsledky?
@medmenka mě říkali tak ten měsíc, ale že maj volnější prázdniny, tak třeba to bude dřív!
44: Jak je ti teď? Ty jsi s tím hyperstimulákem v nemocnici? kdy kdeš na kontrolu? Berou ti krev nebo jak si tě hlídají? Myslím na tebe.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Zrzanka ahooj, tady spolubydlici z punkce
Jak ti je?
A mam termin na ET take v sobotu, tak se mozna uvidime.
I kdyz zitra na KO se teprve rozhodne, zda mi to nedoporuci spis odklad.
Ja mam asi mirnou formu toho hyperstimulaku. Bricho jak balon a boli jak cert. Poradne ani nemuzu chodit. Tak se prolevam vodou a cpu do sebe maso a ted si jdu jeste udelat vajicka
Jo a z te kupy vajec bylo nakonec jen 19 zralych. 8 vajcek mi zamrazili do zasoby a v misticce tam mame oplodnenou fotbalovou jedenactku:)
Jak jste na tom vy? A jak ti je?
M.