Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
23.7.13 14:36

Nám teď bohužel na mražení nic nezbylo ( jsem ráda, že vůbec bylo co transferovat), takže jestli bude zas neúspěch, tak mě bude čekat 3. ivf :zed: :zed: :zed: No snad neee a povede se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.7.13 14:48

@alenka84 díky a držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.7.13 14:55

@alenka84 kolik sis nechala vložit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
23.7.13 14:56

@alenka84 drim pesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.7.13 14:57
@MisTer píše:
@alenka84 kolik sis nechala vložit??

jedno, víc vhodných nějak nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.7.13 14:57
@MR píše:
@alenka84 díky a držím palce :hug: :hug:

díky, tobě taky, ať se nám všem podaří co nejdřív ;) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.7.13 14:58
@Luca89 píše:
@alenka84 drim pesti :-)

Díky :hug: Koukám, tobě už se to krátí…to musí být dost náročné v těch vedrech, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.7.13 15:00

@alenka84 tak držím vše co mám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.7.13 15:02
@MisTer píše:
@alenka84 tak držím vše co mám!!!

Děkuji! Budem to potřebovat, už mě to nebaví…už mám v Iscaru i oblíbenou postel, to není úplně v pořádku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
23.7.13 15:02

@alenka84 mo to tedy je a do toho ted zistili problem, takze musim casteji k dr a malickou mi asi budou muset vyndat driv a bjim se aby byla v poradku:-( doufam ze ano, spatne funguje placenta a je strasne drobna no a ziatila sem ze se jedna o druh rustove retardace tak snad to nezanecha nasledky a doroste to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.7.13 15:07

Ahojdi holky, psala jsem tu…už je to hoodně dlouho..měla jsem problémky, takže jsem musela posunout ET. 8 dní po ET jsem začala krvácet, takže jsem myslela, že je vše ztraceno, nakonec my Ultrogestan daly 2-2-2 a za dva dny jsem si teprve dělala těhu test - pozitivní…pak dvakrát odběr krve a Hcg se zvyšovalo. Zítra mám jít na ultrazvuk, a tak jsem nevydržela a udělala si dnes testík z moči…a negativní :,( Tak jsem teda z toho pěkně vysteslá. Nemáte někdo zkušenost? Teď jsem 5tt+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.7.13 15:07
@Luca89 píše:
@alenka84 mo to tedy je a do toho ted zistili problem, takze musim casteji k dr a malickou mi asi budou muset vyndat driv a bjim se aby byla v poradku:-( doufam ze ano, spatne funguje placenta a je strasne drobna no a ziatila sem ze se jedna o druh rustove retardace tak snad to nezanecha nasledky a doroste to

Neboj, doktoři se o ní určitě postarají na jedničku ;) Držím palce, ať je všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.7.13 15:12
@merienka píše:
Ahojdi holky, psala jsem tu…už je to hoodně dlouho..měla jsem problémky, takže jsem musela posunout ET. 8 dní po ET jsem začala krvácet, takže jsem myslela, že je vše ztraceno, nakonec my Ultrogestan daly 2-2-2 a za dva dny jsem si teprve dělala těhu test - pozitivní…pak dvakrát odběr krve a Hcg se zvyšovalo. Zítra mám jít na ultrazvuk, a tak jsem nevydržela a udělala si dnes testík z moči…a negativní :,( Tak jsem teda z toho pěkně vysteslá. Nemáte někdo zkušenost? Teď jsem 5tt+2.

Já bohužel ano, po 1. ivf jsem měla biochemické těhotenství, ale teda // jsem měla ještě těsně před tím, než jsem začla krvácet, pak už ne…není nic ztraceno, jistotu ti dá asi jen utz, nebo další test z krve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.7.13 15:14

@Luca89 držím palce at je vše v pořádku, zas o tolik dřív malá nepůjde! Držím palce dej nm pak vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.7.13 15:16

@merienka fakt? já to mam stejné, jsem osmý den po ET a krvácím, vše považuji za ztracené, takže si asi radši ještě udělám test, léky teda beru, ale už tak jen aby se neřeklo a utroš polykám… držím palce, ať je vše jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.