Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky já mám asi opravdu teď anovulák testuju ovu testama už týden a čárka pořád stejně slaboučká a jsem 15dc…asi mi to ta stimulace celé rozhodila a ovulace ani nebude, jak říkala doktorka. Jen doufám, že MS přijde tak jak má a nebude se loudat.
Ahojky, chci se zeptat, mám doma nějaké ovulační testy a nějaké léky na stimulaci, nic za to nechci, jen je škoda, aby se mi to tu válelo, když to může někomu pomoci…Jestli budete mít nějaká zájem, můžu to poslat ![]()
z léků mám:
1 krabičku Estrofem 2mg
7 injekcí Fraxiparine 0,3ml
4 krabičky Cetrotide 0,25mg
1 pero Gonal s dávkou 600
@Malvajs
Moc ti gratuluju a přeju ti to!!
![]()
Doufám, že na nás nezapomeneš a budeš nám dál psát, jak se VÁM daří.
@Malvajs to víš, že to bude v pohodě! Na kontrole Ti už určitě ukáží srdíčko, a pak na ně budeš jen v dobrém vzpomínat jako mnohé z nás!
@Malvajs píše:
Ahoj holky, musim se s vami podelit o mou dnesni obrovskou radost! Jsem dneska 18. den po iui a mam tri pozitivni testy!!! Prvni iui v Iscare a hned se povedlo, nechapu, jsem stastna jako blechaDekuju i vam za podporu a nadeji, kterou jsem tady u vas na strankach nasla!!! Preji vam hodne stesti a budu se tesit na zpravy od vas, jak se dari
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeee, to je kraasne, moooc gratuluji ![]()
@Malvajs tak to ti moc gratuluji, že se ti hned takhle zadařilo
![]()
@Malvajs supééér
moc gratuluju a přeju hodně štěstíčka a žádné „problémy“ v těhu ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že sem lezu, ale jaký máte zkušenosti s přístupem v Iscare? Já nejsem přímo jejich pacientka, ale chodím k externímu dr, který mne na výkon a vše s tím spojeným poslal do Iscaru a musím říct, že jejich přístup mne mírně řečeno vytočil, ve středu opu 20 oocytů, ve čt mi sdělili, že je 15 embryjek, což je ok a chtěli jsme PK, pač je to můj druhý pokus, s blastou jsem otěhotněla a s morulkama ne, dneska volám znova třetí den jak jsme se domluvili, nejdřív si mne tam furt přepojovali mezi recepcí a laboratoří, pak mi suše sdělili, ať přijdu na transfer a pak mi řeknou víc, že teď nemají čas to řešit po tel! tak jsem se zeptala proč, když chceme PK a dnes to budou tak 8 buněčná embrya a pak mi teda řekli, že se tak 4 vyvíjí jak mají, asi! ani nekoukla do karty a že nebudou riskovat, říkám, že chci PK za každou cenu, tak prý, že je to naše věc. Pak tam volal už trochu ostřeji manžel a to už se milostivě koukli do karty, že před třemi roky jsme měli dvě blasty, tak že ano, zkusíme to do pondělí, zítra samozřejmě ET nedělají, když je neděle! A abych nezapomněla, tak mi paní recepční neopomenula připomenout, že dlužíme doplatek za 17 ICSI
, nevím, jestli je tím, že nejsem jejich pacientka, ale ten přístup se mi opravdu moc nezdá ![]()
@MR nejsi jejich pacientka, ale IVF je u nich? ANi jsem nevěděla, že to jde. Já si teda na přístup nemůžu stěžovat. Mě odebrali 20oocytů z toho 15vajíček použitelných 10oplozeno ISCI zbyly nám tedy jen 3embryjka jedno zavedené neúspěšně a dvě zmražené.
@MisTer osobní přístup v pohodě, ale ten telefon s laboratoří to byl masakr
, ano jde to takto, chodím k externímu dr., který má soukromou ambulanci a zabývá se neplodností, on mne poslal na všechna vyšetření, dělal protokol na stimulaci atd.., ale samotný výkon dělat nemůže, proto má smlouvu s Iscarem, kam posílá své pacienty na OPU a transfery.
@MR aha, tak možná si natrefila fakt na někoho špatného nebo neměl svůj den, je mi to líto, snad dál vše bude v pořádku a budeš z toho mít miminko!
@MisTer moc děkuji
, asi to bylo i tím, že byla sobota a měli fofr, dneska tam nebyl nikdo, tak jsem si mohla vybrat, zda bude ET třetí den(to jsem nechtěla, i když je to risk) nebo až pátý. Tak se teď modlím, aby zítra bylo alespoň jedno embryjko jako blastocysta vhodná k ET. Nejvíc mne štve, že jsem byla přestimulovaná, náběh na OHSS - ještě teď mě bolí břicho po OPU a z té hromady vajec nezbude skoro nic ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.