Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka ach jo tak takový konec jsem u tebe nečekala, je mi to moc líto, vím, že tyhle slova teď nepomůžou drž se vybreč se já řvala dva dny v kuse zase bude dobře chce to čas ![]()
@MisTer Ahojky, prosim te, muzu se te zeptat v cem je u vas problem, ze se tak dlouho nedari…
@magdík123 popravdě vůbec nevím. Prokázané máme jen slabší spermio. Nepomohlo IUI ani teď IVF takže uvidíme 4.7. jdu na kontrolu a pokusím se si vymoct nějaká další vyšetření!
Aha, tak to je zajmave..My take chodime do Iscaru, k doktorce Kubinove. Ted v sobotu jsme mely 2 IUI, pokud se nepovede tak 11.7 me bere na laparku.. ![]()
@magdík123 u ní jsem taky byla spolu s Jaržembovskou a laparku dělají taky oni? přemýšlela jsem o ní, jestli má smysl…
@MisTer Laparku pry dela prave Kubinova. Mam ji nejradsi, a tak se objednavam vzdy k ni…CO vis, treba je problem nekde vevnitr…Take se mi moc nechce, jelikoz je to v ccelkove narkoze…ale pry zakrok trva jen 35min, ja ji verim
, ale doufam teda, ze se povede iui
a nebudu muset
@magdík123 aha tak vida, zeptám se na to Jaržembovské, ale zase k IVF průchodnost ani není potřeba no nevím, v krátké narkoze u opu jsem už byla tak snad přežiju i tuhle kdyby náhodou. Drím palce aby IUI bylo úspěšné.
@magdík123 píše:
@MisTer Laparku pry dela prave Kubinova. Mam ji nejradsi, a tak se objednavam vzdy k ni…CO vis, treba je problem nekde vevnitr…Take se mi moc nechce, jelikoz je to v ccelkove narkoze…ale pry zakrok trva jen 35min, ja ji verim, ale doufam teda, ze se povede iui
a nebudu muset
drzim pesti aby IUI vyslo ![]()
@medmenka píše:
Holky je konec bojovnicek dobojoval![]()
to je mi moc líto
drž se a nevzdávej to…držím palce a posílám hodně optimismu a štěstí do dalšího pokusu..
Ahojky všechny „snažilky“ Ráda bych se s Vámi podělila o svou zkušenost…na miminko jsme čekali dlouhé 4 roky. Podstoupili jsme všechna možná vyšetření, byla jsem i na laparo a jediné, co mi zjistili, že mám vyšší hladinu prolaktinu-nato jsem začla brát prášky, hladina se srovnala, ale otěhotnět stejně nešlo. Byli jsme několikrát na IUI, pak IVF, po KET jsem potratila dvojčátka
na začátku byl manžel na mé straně a všechno se mnou prožíval, stál při mě…ale po nějakém čase se něco změnilo, pořád se nás někdo na něco ptal, dával nám zaručené rady-které stejně nepomohly…byli jsme na dovolené, zrekonstruovali byt, pořídili si morče, ale nic nezabralo, až náš vztah dospěl k mému zhroucení a k žádosti o rozvod…ale jelikož jsme již měli zaplacenou dovolenou s přáteli, tak jsme se rozhodli ještě na tu dovolenou jako „kamarádi“ odjet a naposledy si to užít…a tam se opět něco změnilo. Manžel si docela nehezky ublížil a mě přepadl strach o něj a on si zas uvědomil, jakou má ve mě oporu. Ta dovolená nám zachránila manželství. Po dovolené jsme podstoupili ono KET a já otěhotněla..a bohužel i potratila…dali jsme si pauzu. V prosinci mi doktorka doporučila, ať zkusím brát Femibion-doplněk stravy, že by mi mohl pomoc srovnat hormony..a tak jsem si řekla, že nic horšího už být nemůže. Za tuto radu budu doktorce až do smrti vděčná a jen lituju, že jsem o této možnosti nevěděla dřív. Koupila jsem tedy Femibion, brala jsem ho dva měsíce a zkusili jsme IUI- a VYŠLO TO!!! Nyní jsem v 19tt a jen čekáme, kdy nám řeknou co to bude. Manžel mě na rukou nosí, hýčká si mě a naše láska se rozrostla o to mrně, na které jsme tak dlouho čekali.
Nevzdávejte se, na všechny toto štěstí čeká, jen musí přijít ta správná doba. Doufám, že Vás můj příběh inspiruje k pozitivnímu myšlení. Ne vždycky nějaké vyšetření nebo operace vyřeší problém…mě pomohla dobrá rada a doplněk stravy.
Hodně štěstí Vám všem…
@Shari81 krásný příběh tak snad budete s manželem zase ztmeleni a odměnou máte miminko! Jinak Femibion beru půl roku ![]()
@Shari81 ty jsi to napsala jako pohádku až jsi mě uplně dojala. Přeju vám at vám to štěstí vydrží.
@Shari81 moc hezké, Shari! Mám ráda, když má cesta za miminkem šťastný konec. Škoda jen, že nikdo dopředu neví, jak dlouhá ta cesta bude a co vše si bude muset zakusit a jestli to, co prožívá už je to opravdové dno nebo se dá padnout ještě níž…
Jen si ale myslím, že to tím Femibionem nebylo, nepřeceňovala bych to. Spíš to byla souhra několika příznivých vlivů dohromady.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.