Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zrzanka - mas vysoke leukocyty v moci? To budes mit urcite odklad a daji Ti antibiotika a pristi cyklus muzes stimulovat
@medmenka jojo presne tak aspon sladke kdybych mohla, ale bohuzel…no musim to vydrzet hlavne at je malicka i ja ok a moc se tesim na dalsi super zpravy od teebe:-)
@Zrzanka nedokážu se vyjádřit, zda jsem měla úplně to samé.. ale vždy jsem měla moč ok a při předoperačním mi zjistili leukocyty a bílkovinu a snad ještě něco. Už jsem měla ale započatý cyklus a snad i nějakou injekci v sobě. Byly mi nasazeny ATB na 5 dní (snad Zanocin nebo tak nějak). Můj obvoďák si přímo přede mnou volal do CARu a mluvil s dr., zda to nijak nenaruší průběh a tam mu řekli, že prý ne. Furt jsem se bála, ale pak jsem ještě volala sestřičkám a ty mi říkaly, že tyhle ATB jsou ok a že je to navíc ještě předtím, než mi dají embryjko do bříška. Prý i kdyby to dr. nezaléčil, tak by to nemusel být důvod k odkladu IVF, ale vždy je lepší to vyřešit hned a omezit nutnost nasazení léků v těhu. Pobav se o tom s Tvojí obvoďačkou a prokonzultuj to i v Iscare. Mně se to po těch pár dnech zlepšilo a od té doby zase klid. Neboj, nemusíš to vidět tak černě!
@f-l-e-a máme PK tak uvidíme kéž by děsila jsem se špatného spermia ale asi to krásně upravili!
@f-l-e-a
Děkuji ti za podporu
.
Podstoupila jsi IVF a jak jsi na tom teď? Povedlo se to?
@Zrzanka jj, podstoupila jsem v půli ledna 1. IVF a dnes jsem 22+1, takže v Iscare vše proběhlo nadmíru dobře!
@f-l-e-a
22 týden - to už je nádhera
. Gratuluju ti. Jsem ráda, že ti to vyšlo hned na první pokus.
Tak mam 8 den po ET a test je snehobily
mela jsem 5 denni blastu…kdyby to bylo tehotenstvi, uz by to asi zacinalo byt videt ne? ![]()
@charakterka - u blasty 8 den po ET sice ma hodne holek pozit. test, kdyz se to chytne, ALE je dost holek, kterym to test neukaze a ukaze to az krev, zalezi kdy se Ti hcg zacne vylucovat do moci a u kazde je to jinak. Nestracej jeste nadeji!!! Ja jsem to delala tak, ze jsem 8 den po transferu blastocysty skocila na krev jako samoplatce a bylo, vedela jsem na cem jsem. Drzim palce!!!
Ahoj holky, tak jsem 13den po KET prikladam foto jak to nas bojovnicek nevzdava
Jen aby to slo vse jak ma!
@medmenka To už bych take rada videla takovy test
![]()
My jsme po prvnim IUI- bohuzel neuspesne…ale nevzdavam se ![]()
@magdík123 to je moc dobře že se nevzdáváš, ono se také povede uvidíš,
IUI je hlavně o dobrém načasování.
@medmenka píše:
Tak potvrzeno těhu sice ta hodnota je malá si myslím, ale já mu věřím že to zvládne prďola.
jéé, moc gratuluju
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.