Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer píše:
@alenka84 nemuzu se tam dovolat v 10 tam mam bejt ulice tam jsou uzavrene:( tak js vubec nevim co delat
Třeba tam ještě jen nikdo není…je dost brzo. Ale může se stát, že tam nikoho nepustí celý den
Zkusila bych volat průběžně…
Mají tam až od osmi, ale zkus se podívat na jejich stránky třeba tam něco bude
@alenka84 nikdo tam není linky jsou nedostupné holky nemáte telefony někdo na někoho myslím jako mobil???
@MisTr já měla ale myslím že to mají přes mobil. bránu se ti podívám.
@MisTer tak na sesternu je číslo :724 37 13 77 a ještě číslo z kterého mi volala Jaržembovská 602 26 33 47 tak to vyzkoušej třeba budeš mít štěstí.
@MisTer já si myslím že tam asi nebudou, také se tam nemůžu dovolat. Na žádné číslo
Tak to jsem ti moc nepomohla.
Na facebooku už dnes píšou teda bohužel:(
Vážení klienti, veškeré operace na chirurgii a plastické chirurgii se 3.6. a 4.6. ruší. Stejně tak i ambulance a provoz lékárny. Důvodem je odpojení celé budovy Lighthouse od elektřiny. Bohužel doposud nevíme, kdy bude dodávka elektrické energie opět obnovena, proto Vás budeme během dne informovat s aktualitami. Na IVF se dnes veškeré embryotransfery ruší a embrya budou zamražena, nemusíte se tedy obávat ztráty embryí ani jiného biologického materiálu. Odběry vajíček proběhnou dnes ve spolupracujícím centru. Pro aktuání informace o IVF nebo s dotazy se prosím obracejte na staniční sestru IVF Markétu Brandani: 723 516 067. Děkujeme za pochopení.
@MisTer píše:
Na facebooku už dnes píšou teda bohužel:(Vážení klienti, veškeré operace na chirurgii a plastické chirurgii se 3.6. a 4.6. ruší. Stejně tak i ambulance a provoz lékárny. Důvodem je odpojení celé budovy Lighthouse od elektřiny. Bohužel doposud nevíme, kdy bude dodávka elektrické energie opět obnovena, proto Vás budeme během dne informovat s aktualitami. Na IVF se dnes veškeré embryotransfery ruší a embrya budou zamražena, nemusíte se tedy obávat ztráty embryí ani jiného biologického materiálu. Odběry vajíček proběhnou dnes ve spolupracujícím centru. Pro aktuání informace o IVF nebo s dotazy se prosím obracejte na staniční sestru IVF Markétu Brandani: 723 516 067. Děkujeme za pochopení.
zrovna jsem to sem chtěla napsat…:(
@MisTer A že bys zkusila zavolat do jiného car, jestli by na tebe nemrkli na utz? že jsi uprostřed stimulace…
@alenka84 volala jsem tam a jsou tam jedu tam pro injekce holt se mi to ještě prodlouží!
@Shari81 no ale kazdy kdo to zna rika ze ji mam slabouckou, tak snad bude malicka v poradku a nepreroste v obrika ani nebude mit jine obtize!!
a me snad ta mrcha zmizi po porodu…dekuji moc
@Malvajs já tam byla si ještě na dnešek pro injekce na zítřek mi řekli, že si mám zavolat co bude potřebuju pregnyl a naplánovat opu:( na středu max čtvrtek!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.