Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
3.6.13 07:16
@MisTer píše:
@alenka84 nemuzu se tam dovolat v 10 tam mam bejt ulice tam jsou uzavrene:( tak js vubec nevim co delat

Třeba tam ještě jen nikdo není…je dost brzo. Ale může se stát, že tam nikoho nepustí celý den :nevim: Zkusila bych volat průběžně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
3.6.13 07:51

Mají tam až od osmi, ale zkus se podívat na jejich stránky třeba tam něco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.6.13 08:41

@alenka84 nikdo tam není linky jsou nedostupné holky nemáte telefony někdo na někoho myslím jako mobil???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.6.13 08:46

@MisTr já měla ale myslím že to mají přes mobil. bránu se ti podívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.6.13 08:53

@MisTer tak na sesternu je číslo :724 37 13 77 a ještě číslo z kterého mi volala Jaržembovská 602 26 33 47 tak to vyzkoušej třeba budeš mít štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.6.13 08:59

@medmenka super jdu hned zkoušet si zlato!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.6.13 09:03

@medmenka nejde to :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.6.13 09:07

@MisTer já si myslím že tam asi nebudou, také se tam nemůžu dovolat. Na žádné číslo :( Tak to jsem ti moc nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.6.13 09:31

Na facebooku už dnes píšou teda bohužel:(

Vážení klienti, veškeré operace na chirurgii a plastické chirurgii se 3.6. a 4.6. ruší. Stejně tak i ambulance a provoz lékárny. Důvodem je odpojení celé budovy Lighthouse od elektřiny. Bohužel doposud nevíme, kdy bude dodávka elektrické energie opět obnovena, proto Vás budeme během dne informovat s aktualitami. Na IVF se dnes veškeré embryotransfery ruší a embrya budou zamražena, nemusíte se tedy obávat ztráty embryí ani jiného biologického materiálu. Odběry vajíček proběhnou dnes ve spolupracujícím centru. Pro aktuání informace o IVF nebo s dotazy se prosím obracejte na staniční sestru IVF Markétu Brandani: 723 516 067. Děkujeme za pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
3.6.13 10:03
@MisTer píše:
Na facebooku už dnes píšou teda bohužel:(Vážení klienti, veškeré operace na chirurgii a plastické chirurgii se 3.6. a 4.6. ruší. Stejně tak i ambulance a provoz lékárny. Důvodem je odpojení celé budovy Lighthouse od elektřiny. Bohužel doposud nevíme, kdy bude dodávka elektrické energie opět obnovena, proto Vás budeme během dne informovat s aktualitami. Na IVF se dnes veškeré embryotransfery ruší a embrya budou zamražena, nemusíte se tedy obávat ztráty embryí ani jiného biologického materiálu. Odběry vajíček proběhnou dnes ve spolupracujícím centru. Pro aktuání informace o IVF nebo s dotazy se prosím obracejte na staniční sestru IVF Markétu Brandani: 723 516 067. Děkujeme za pochopení.

zrovna jsem to sem chtěla napsat…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
3.6.13 10:06

@MisTer A že bys zkusila zavolat do jiného car, jestli by na tebe nemrkli na utz? že jsi uprostřed stimulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.6.13 10:09

Tak to teda mazec. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.6.13 10:15

@alenka84 volala jsem tam a jsou tam jedu tam pro injekce holt se mi to ještě prodlouží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
3.6.13 11:48

@Shari81 no ale kazdy kdo to zna rika ze ji mam slabouckou, tak snad bude malicka v poradku a nepreroste v obrika ani nebude mit jine obtize!! :) a me snad ta mrcha zmizi po porodu…dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.6.13 17:05

@Malvajs já tam byla si ještě na dnešek pro injekce na zítřek mi řekli, že si mám zavolat co bude potřebuju pregnyl a naplánovat opu:( na středu max čtvrtek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.