Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak potvrzeno těhu sice ta hodnota je malá si myslím, ale já mu věřím že to zvládne prďola. ![]()
@medmenka gratulace!!! Jsi teprve 9. den po ET, takže s hodnotou si nedělej starosti, zítra už stejně bude dvojnásobná.
@MisTer neboj se, i když vím, že se to lehce řekne. Já se také o ty bobulky malé tak bála a modlila se, aby nakonec vydrželo aspoň jedno. Ale z takového množství zbyde určitě i na mražení! Máš PK?
@Malvajs jsem to nevydržela
na testech byla vždy slabá čárka tak jsem si to chtěla nechat potvrdit z krve. Hlavně jsem se bála, že každou hodinou dostanu ms jelikož mě berou pěkné křeče do stehen. Bylo mi řečeno že to bývá tím jak je vše více prokrvené a já ještě píchám flexiparin. Tak to mě uklidnilo. ![]()
@f-l-e-a díky moc
to se nepočítá včetně toho dne zavedení? Já to beru že jsem 10 den od KET ![]()
@medmenka
není zač, je super číst takové pěkné zprávy!! poslední dobou je to jen samá špatná novinka, až dneska konečně lepší!! ![]()
@medmenka nevím, jak počítat, ono je to jedno… já to brala tak, že den zavedení je den nula a až další den po KETu jsem 1. den. Ale na výsledku to nic nemění! ![]()
@medmenka
urcite bude a hezky nas tu informuj
aspon mi tu samotne bude veseleji..mam nakazany klidovy rezim a muz je vecne v praci, takze mi nekdy chodi kamosky a jinak sem tu takova opustena takze kazda vesela zprava me tesi ![]()
Holky čekala jsem na začátek menstruace s tím, že už bych začala s injekcemi před IVF, ale asi s tím budu muset počkat. V pondělí půjdu na předoperační vyšetření, ale už dneska mi volala sestřička (od praktické doktorky) s tím, že mám vysoké hodnoty leukocitů a to prý svědčí o zánětu. Nikdy jsem žádné urologické potíže neměla. Nemám s tím zkušenosti. Nevím, jak dlouho se to léčí. Dnes jsem sestřičce dala novou moč s tím, že už v pondělí bude výsledek. IVF asi budu muset odložit a to mě mrzí. Doufám, že to nebude nic vážného.
@f-l-e-a přesně tak hlavně aby nám hodnota hcg pěkně stoupala ![]()
@Luca89 jasně že budu podávat info
Je to otrava když nemůžeš nic dělat, ale hlavně aby jsi byla ty i mimi v pohodě. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.