Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mám docela nervy kvůli těm povodním Iscare je kousek od Vltavy, to by byl sakra pech
![]()
@MisTer píše:
Mám docela nervy kvůli těm povodním Iscare je kousek od Vltavy, to by byl sakra pech![]()
To by teda byl!!! To mě ani nenapadlo.
Chtěla bych podstoupit IVF. Stimulační protokol jsem dostala, ale až dneska jsem se dozvěděla, že v průběhu píchání injekcí budu jezdit na odběry krve a UTZ každý druhý den. Je to pravdu?? Tak často???
@Zrzanka tak to teda slyším poprvé, ale když ti to řekli tak to asi tak bude. Já jsem na první UTZ byla až 6 den píchání injekcí.
@medmenka píše:
@Zrzanka tak to teda slyším poprvé, ale když ti to řekli tak to asi tak bude. Já jsem na první UTZ byla až 6 den píchání injekcí.
Neřekli mi to v ISCARe, ale četla jsem to tady v diskusi, proto se ptám, vás, které to už máte za sebou.
@Zrzanka já jsem myslela že ti to právě řekli v Iscare to mě právě překvapilo ![]()
Třeba na krev během stimulace jsem nešla ani jednou. Nevím jak ostatní holčiny.
@Zrzanka nevím, čím přesně stimuluješ. Já si zvolila Gonal a na KO jsem šla snad až nějak 8.DC, pak asi 11.DC, a pak už se šlo na věc - tzn. asi za 2 dny na OPU, za pár dní pak na ET a další KO jsem měla za měsíc od ET a to už mi potvrdili srdeční akci a šla jsem z Iscare pryč. Spíš bych to viděla tak, že se musíš zeptat dr. v Iscare a nějaký náčrt kontrol bys měla mít i v protokolu, ale dovedu si představit situaci, že tam pak budeš jezdit každé dva dny. To je asi v případě, že na prvním utz by pak zjistili, že špatně reaguješ a potřebovali to nějak upravit… Ale to je individuální, není to standard.
@f-l-e-a
Já si budu píchat Gional. Začínám 2DC (tzn. asi za 2 týdny).
Takže jsi otěhotněla
, gratuluji ti!!
@Luca89 ježiši tak to nic moc
doufám, že to bude v pohodě..dej vědět, jak jsi na tom…držím palce..
@MisTer píše:
Mám docela nervy kvůli těm povodním Iscare je kousek od Vltavy, to by byl sakra pech![]()
Taky mě to napadlo, mám tam jít ve středu..brácha tam pracuje (ne v Iscare, ale v tý budoivě) a včera mu volali ať je doma, že tam bdue možná zavřeno
![]()
@Zrzanka já na krvi nebyla ani jednou, a na ITZ asi až 6. nebo 7. den stimulace…pak ještě za dva dny a pak OPU
@alenka84 nemuzu se tam dovolat v 10 tam mam bejt ulice tam jsou uzavrene:( tak js vubec nevim co delat
@MisTer zkoušej volat, já také budu,
potřebovala bych se tam dnes zastavit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.