Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
2.6.13 15:45

Mám docela nervy kvůli těm povodním Iscare je kousek od Vltavy, to by byl sakra pech :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.6.13 15:51
@MisTer píše:
Mám docela nervy kvůli těm povodním Iscare je kousek od Vltavy, to by byl sakra pech :cert: :cert:

To by teda byl!!! To mě ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.6.13 15:54

Chtěla bych podstoupit IVF. Stimulační protokol jsem dostala, ale až dneska jsem se dozvěděla, že v průběhu píchání injekcí budu jezdit na odběry krve a UTZ každý druhý den. Je to pravdu?? Tak často???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.6.13 16:07

@MisTer tak snad voda opadne a bude to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.6.13 16:10

@Zrzanka tak to teda slyším poprvé, ale když ti to řekli tak to asi tak bude. Já jsem na první UTZ byla až 6 den píchání injekcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
2.6.13 16:11

@Zrzanka snad to opadne uvidím zítra!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.6.13 16:20
@medmenka píše:
@Zrzanka tak to teda slyším poprvé, ale když ti to řekli tak to asi tak bude. Já jsem na první UTZ byla až 6 den píchání injekcí.

Neřekli mi to v ISCARe, ale četla jsem to tady v diskusi, proto se ptám, vás, které to už máte za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.6.13 16:37

@Zrzanka já jsem myslela že ti to právě řekli v Iscare to mě právě překvapilo :)
Třeba na krev během stimulace jsem nešla ani jednou. Nevím jak ostatní holčiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
2.6.13 18:10

@Zrzanka nevím, čím přesně stimuluješ. Já si zvolila Gonal a na KO jsem šla snad až nějak 8.DC, pak asi 11.DC, a pak už se šlo na věc - tzn. asi za 2 dny na OPU, za pár dní pak na ET a další KO jsem měla za měsíc od ET a to už mi potvrdili srdeční akci a šla jsem z Iscare pryč. Spíš bych to viděla tak, že se musíš zeptat dr. v Iscare a nějaký náčrt kontrol bys měla mít i v protokolu, ale dovedu si představit situaci, že tam pak budeš jezdit každé dva dny. To je asi v případě, že na prvním utz by pak zjistili, že špatně reaguješ a potřebovali to nějak upravit… Ale to je individuální, není to standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.6.13 18:48

@f-l-e-a
Já si budu píchat Gional. Začínám 2DC (tzn. asi za 2 týdny).

Takže jsi otěhotněla :palec:, gratuluji ti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
2.6.13 22:43

@Luca89 ježiši tak to nic moc :? doufám, že to bude v pohodě..dej vědět, jak jsi na tom…držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
3.6.13 06:34
@MisTer píše:
Mám docela nervy kvůli těm povodním Iscare je kousek od Vltavy, to by byl sakra pech :cert: :cert:

Taky mě to napadlo, mám tam jít ve středu..brácha tam pracuje (ne v Iscare, ale v tý budoivě) a včera mu volali ať je doma, že tam bdue možná zavřeno :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
3.6.13 06:35

@Zrzanka já na krvi nebyla ani jednou, a na ITZ asi až 6. nebo 7. den stimulace…pak ještě za dva dny a pak OPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.6.13 07:07

@alenka84 nemuzu se tam dovolat v 10 tam mam bejt ulice tam jsou uzavrene:( tak js vubec nevim co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.6.13 07:15

@MisTer zkoušej volat, já také budu, ;) potřebovala bych se tam dnes zastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.