Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
3.6.13 22:10

Do Iscare jsem volala dneska odpoledne, ale nedovolala jsem se tam.

Poroďte mi prosím. Předoperační vyšetření (před IVF) musím mít vyřízené už v době, kdy si jdu pro injekce? V mém případě by to bylo 1-2DC. Mám co dělat, abych to stihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
3.6.13 22:16
@Zrzanka píše:
Do Iscare jsem volala dneska odpoledne, ale nedovolala jsem se tam.Poroďte mi prosím. Předoperační vyšetření (před IVF) musím mít vyřízené už v době, kdy si jdu pro injekce? V mém případě by to bylo 1-2DC. Mám co dělat, abych to stihla.

stačí před opu (je nutné na narkózu při opu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
4.6.13 08:53

To je hrozne :( nekdo ma pred OPU a porad si sam…urcite bych volala do Podoli nebo Apolinare i kdyz ty soukrome CARy by mely taky pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.6.13 10:24
@margotkaa píše:
To je hrozne :( nekdo ma pred OPU a porad si sam…urcite bych volala do Podoli nebo Apolinare i kdyz ty soukrome CARy by mely taky pomoct

opu provádějí teď jinde, určitě ty folikuly nenechají praskat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.6.13 10:30

Jůůů, tak provoz v Iscare je obnoven, dneska ambulance a zítra komplet vše! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
4.6.13 11:10
@alenka84 píše:
opu provádějí teď jinde, určitě ty folikuly nenechají praskat ;)

To bych ocekavala, ze folikuly nenechaji popraskat, ale podle toho co tady ctu holky, kt. mely mit UTZ pred OPU informovane nebyly nejlip, hlavne aby se to nejak vyresilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
4.6.13 11:16

Ach jo, jak povoden dokaze komplikovat zivot…holky drzim vam moc palce :hug: dobre to urcite dopadne, v Iscare jsou jiste profici a zvladnou to i ted vse vyresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.6.13 11:21

@alenka84 na ambulanci jsem ráno byla a v pohodě sice polní podmínky ale fajn, a zítra už bude vše???Ve čtvrtek mám OPU :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
4.6.13 11:24

@MisTer tak to ti budu moc držet palečky aby bylo vše jak má, měla jsi kvalitní vajucha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.6.13 11:36
@Malvajs píše:
@alenka84 ja tam dneska volala, mela jsem prijit na pul druhou, na kontrolu utz (20 dc), mela jsem pred iui a rekli mi, ze pokud to neni nutny at nejezdim, ze jedou na generator a mam se objednat az jim zapnou proud. Berou holky co jsou nastimulovany a maji pre ivf. Takze u me se tento mesic zazrak nekona :-(

zítra už je prý úplně normální provoz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.6.13 11:37

Já mám zítra ráno jen konzultaci, potřebuju zažádat na pojišťovnu o další cyklus ivf…ale chci tam jet, ať to nemusíme posouvat bůhví na kdy… Jen teda nevim, jak se tam dostanu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
4.6.13 11:46

@alenka84 - v nejhorsim si vem taxik, MHD je ted opravdu nanic…a dostat se tam da, kdyz maji akutni kontroly, anebo zkus si tam zavolat. Kdy Ti vychazi stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.6.13 12:38

@alenka84 já tam jela dneska i včera busem a tramvají v pohodě. autem tě neupstí nebo si to budeš muset těžce vystát no!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
4.6.13 12:45

@MisTer - drzim palce, at vse dobre dopadne :kytka: no ono asi zalezi odkud jedes do Iscare, a taky je dost problem se dostat do tramvaje nebo autobusu ve spicce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.6.13 12:52
@margotkaa píše:
@alenka84 - v nejhorsim si vem taxik, MHD je ted opravdu nanic…a dostat se tam da, kdyz maji akutni kontroly, anebo zkus si tam zavolat. Kdy Ti vychazi stimulace?

no až za měsíc…ale měsíc mají na schválení na pojišťovně, takže kdybych se chtěla přeobjednat třeba na příští týden, tak už se to nemusí stihnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.