Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka píše:
Ahoj holky, tak jsem 13den po KET prikladam foto jak to nas bojovnicek nevzdavaJen aby to slo vse jak ma!
supéér, gratuluju
![]()
Ahoj holky. Prominte že vám vstupuji do diskuze. Jenom už sem ze všeho zoufalá. Chtěla by sem jen vědet kolik nás budou stát první vyšetření. Když vidím ty ceny tak se mi přetáčejí oči. A platí se taky při prvním pohovoru. Vejdeme se alespon do deset tisíc. Mám strach že právě ty ceny mího muže odradí.
a na miminko můžu zapomenout
.Take sem se dočetla, že poskytnou i pujčku máte některá skušenost? Děkuji a ještě jednou se omlouvám, že sem vám sem vtrhla.
@medmenka juu to vypada dobre, at carka sili a prtousek roste
![]()
Jana B1: vstupní vyšetření nic nestojí, ani následné konzultace.. víte, kde je problém? Bude nutné IVF? Pokud ne, tak by vás to mnoho nestálo - můžete mít jen plánovaný pohl. styk, inseminaci - hrazeno pojišťovnou. Pokud bude nutné jít do IVF, tak to hradí pojišťovna také, ale jsou tam pak doplatky za léky (dají se zvolit i levné varianty), úkony v laboratoři (nemusíte brát všechny nabízené), záleží na tom, jak si to nastavíte, třeba bude možné u vás jít do nativu a tak. Neděs se toho dopředu. Jděte na konzultaci a uvidíte.
@medmenka jojo je, jen me nebavi ten klidovej rezim :-p a dieta a doufaam ze se ta cukrovka na male nepodepise, me nezustane po porodu a nezhorsi se do konce tehu..a jak je tobe? ![]()
F-l-e-a:Moc krát ti děkuji uklidnila si mně hodně. muj doktor se se mnou moc nemaže. Jenom sem mu řekla, že se rok a pul snažíme a hned mne posíla do CAR. už máme syna je mu už 11 let. a nic a ten rok a pul se snažíme pilně. Ja sem měla trošku ženské problémi ale nic vážne. ještě jednou ti děěkuji. JANA B1
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.