Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
12.6.13 17:14

@Malvajs moc děkuji :hug: jsem s toho fakt hotová mám takovou radost. Bojovníček mi dělá moc velkou radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.6.13 17:44

@Malvajs meli sme sex v den ovitrelle i den po :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.6.13 17:46

@medmenka juuu,to je paraaada, gratuluji:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.6.13 18:02

@Malvajs drziiim pesti:-) no rikaji ze to je holcicka, tak snad ju, mam hoodne vevi do ruzova:-) nakoupeno mam skoro vse, ted donakupuju a jeste ze tak pam mam ted klidovy rezim a kdovi jak to bude dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
12.6.13 20:02

Luci díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
13.6.13 22:41
@MisTer píše:
@medmenka je to tam a krásně se drží supeeeeeeeer

jupíííííííííí, moc gratuluju :) :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.6.13 22:47

@Shari81 moc děkuji :hug: Už se těším a zároveň bojím prvního UTZ který nás čeká 26.6. doufám že bude vše ok a třeba bude už i to srdíčko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.13 06:32
@Malvajs píše:
Ahoj holky, prosim o radu vas zkusene :-) vcera jsem to dopoledne dostala, krvacela jsem, ale nijak moc. Dnes jsem tedy rano zacala brat clostilbegyt (mam ho brat 2.-6.dc). Jenze dneska cely den jen trosku spinim, spis hneda barva. Ted uz mam jen intimku a je cista :-( bojim se, jestli jsem ten clostik mela zacit brat? Co myslite? Den pred ms jsem si delala tt a byl negativni. Poradte, prosim. Omlouvam se za tak podrobny popis me ms, snad pochopite :-)

Tak ono záleží, jak to u tebe vypadá normálně, to co popisuješ, já mám každou MS :) První den krvácení, nijak silné, pak jen špinění…někdy ještě trochu zakrvácím 3. nebo 4. den…a když si nejsem jistá, 1. DC spolehlivš poznám podle křečí v podbřišku, ty jsou vždycky. Ale tohle má každý trochu jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
14.6.13 07:22

@Malvajs ahojky take mam se špiněnim rozpoznat ms a opravdu zaleži jak u tebe jindy ms probíhá většinou ta krev má byt červená ale dr mi říkala že kdybych nestihla druhy den ms že se nic nestane když začnu až ten třetí tak si myslím že se nemusíš bát, myslím ale že zatím jen špiníš když to je hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
15.6.13 18:04
@medmenka píše:
@Shari81 moc děkuji :hug: Už se těším a zároveň bojím prvního UTZ který nás čeká 26.6. doufám že bude vše ok a třeba bude už i to srdíčko :think:

ničeho se neboj, všechno bude v pořádku :lol: já jdu taky 26.6. na další kontrolu-už by nám mohli říct co to bude…tak pak hned napiš, jak si dopadla…držím palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.6.13 19:52

@Shari81 určitě dám vědět jak jsem dopadla. Včera jsem ještě začala špinit tak jsem s toho docela vyplašená 8o tak se modlím ať je vše v pořádku.
Ty dej určitě také vědět jak jsi dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
20.6.13 16:19

Ahojky holky…nemám moc dobré zprávy…včera jsem se dozvěděla, že díky těhu mi předčasně došla baterka v kardiostimulátoru a musím okamžitě na reoperaci-ta mě čeká př. týden ve čtvrtek..tak na mě prosím myslete, snad to bude všecho ok. ve středu mě ještě čeká kontrola na gyn, tak snad mi aspoň dr řekne, co to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
20.6.13 16:24

@Shari81 budu držet pěsti, ať je s Tebou i malým drobečkem vše v pořádku. :hug: Je to šílené, když mají problémy takhle mladí lidé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
20.6.13 17:35

@Shari81 tak to ti budu strašně moc držet palečky ať dobře dopadnete, to bude určitě všechno v pohodě. :hug:
A ve středu čekám zprávičku co nosíš v bříšku ;) snad mimi nebude dělat tajnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
23.6.13 09:26

Ahojky, děkuji za podporu :) už mi asi hrabe a děsně se bojím..ne o sebe, ale o mimi. Dr. se mě snažil uklidnit, že ráno příjdu a odpo půjdu domů, že to není nic náročného, ale i tak mám strach…ve středu se ozvu, snad už se mimi ukáže ve správné poloze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.