Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jana B1
11.6.13 12:27

F-l-e-a:Moc krát ti děkuji uklidnila si mně hodně. muj doktor se se mnou moc nemaže. Jenom sem mu řekla, že se rok a pul snažíme a hned mne posíla do CAR. už máme syna je mu už 11 let. a nic a ten rok a pul se snažíme pilně. Ja sem měla trošku ženské problémi ale nic vážne. ještě jednou ti děěkuji. JANA B1

• Citovat
  • Upravit
4753
11.6.13 12:53

@Luca89 to chce nějakou pěknou knížku nebo hezký film. Tak snad se ti ta těhu cukrovka moc nerozjede, ale ty to s malou zvládneš ;)
Taky už se nudim, bojím se dělat nějaké náročné věci abych zbytečně něco nepokazila. Jinak jsem v celku v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.6.13 13:03

@medmenka urcite se setri:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
12.6.13 12:57

@Malvajs jak to bude? Otehotnis a bude to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.6.13 13:09

@Malvajs :) drzim pesticky, ale jak pise @medmenka proste otehotnis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.6.13 15:00

@Malvajs taak drzim pesti, ae clostik je fakt supr:-) no ja mam mit klidovy rezim tak se snazim polehavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.6.13 15:00

@Malvajs taak drzim pesti, ae clostik je fakt supr:-) no ja mam mit klidovy rezim tak se snazim polehavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.6.13 15:27

@Malvajs me pomohl drzhy cyklus :-) tak proc nee tobe hned:-) noo me lezeni neba ale faktem je ze od srpna uz si nelehnu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273

@Malvajs me pomohl drzhy cyklus :-) tak proc nee tobe hned:-) noo me lezeni neba ale faktem je ze od srpna uz si nelehnu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.6.13 15:34

Aaachjo prominte za chyby a vice preposlani, jsem na tabletu a obcas mi nejak zlobi nebo s nim neumim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.6.13 15:38

@Malvajs :-D supr, a tabletem se da lezet a nenudiiim se:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
12.6.13 15:40

@Malvajs ovitrelle jsem si pichala kdyz byl folikul dost veliky, zaruci ti to jeho prasknuti a ovulku za 24-36hod po aplikaci:-) pak je jeste pregnyl pry, ae ten v e dobe nemeli tak mi dali tohle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
12.6.13 15:49
@Malvajs píše:
@Luca89 A jeste mi prosim prozrad, ale nemusis, pokud nebudes chtit :-)Kdyz sis pichla ten ovitrelle, tak jste pak meli sex kazdy den potom? My teda mame planovanou tu iui, ale asi to budeme zkouset i doma:-)

pardon, že se míchám do rozhovoru :) Po iui se doporučuje „pojistit“ i domácím snažením, ale až po, před iui je vhodné dodržet abstinenci kvůli spermiím (min. 2 dny), tak pozor na to, ono jich pak může být málo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
12.6.13 16:39

Tak holky, hodnota hcg pěkně stoupla, já mám takovou radost :dance: :dance: Za tři týdny na UTZ to by mělo už být i srdíčko co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.