Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luca89 to chce nějakou pěknou knížku nebo hezký film. Tak snad se ti ta těhu cukrovka moc nerozjede, ale ty to s malou zvládneš ![]()
Taky už se nudim, bojím se dělat nějaké náročné věci abych zbytečně něco nepokazila. Jinak jsem v celku v pohodě.
@Malvajs taak drzim pesti, ae clostik je fakt supr:-) no ja mam mit klidovy rezim tak se snazim polehavat…
@Malvajs taak drzim pesti, ae clostik je fakt supr:-) no ja mam mit klidovy rezim tak se snazim polehavat…
@Malvajs me pomohl drzhy cyklus
tak proc nee tobe hned:-) noo me lezeni neba ale faktem je ze od srpna uz si nelehnu:-)
tak proc nee tobe hned:-) noo me lezeni neba ale faktem je ze od srpna uz si nelehnu:-)
Aaachjo prominte za chyby a vice preposlani, jsem na tabletu a obcas mi nejak zlobi nebo s nim neumim ![]()
@Malvajs ovitrelle jsem si pichala kdyz byl folikul dost veliky, zaruci ti to jeho prasknuti a ovulku za 24-36hod po aplikaci:-) pak je jeste pregnyl pry, ae ten v e dobe nemeli tak mi dali tohle ![]()
@Malvajs píše:
@Luca89 A jeste mi prosim prozrad, ale nemusis, pokud nebudes chtitKdyz sis pichla ten ovitrelle, tak jste pak meli sex kazdy den potom? My teda mame planovanou tu iui, ale asi to budeme zkouset i doma:-)
pardon, že se míchám do rozhovoru
Po iui se doporučuje „pojistit“ i domácím snažením, ale až po, před iui je vhodné dodržet abstinenci kvůli spermiím (min. 2 dny), tak pozor na to, ono jich pak může být málo ![]()
Tak holky, hodnota hcg pěkně stoupla, já mám takovou radost
Za tři týdny na UTZ to by mělo už být i srdíčko co?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
F-l-e-a:Moc krát ti děkuji uklidnila si mně hodně. muj doktor se se mnou moc nemaže. Jenom sem mu řekla, že se rok a pul snažíme a hned mne posíla do CAR. už máme syna je mu už 11 let. a nic a ten rok a pul se snažíme pilně. Ja sem měla trošku ženské problémi ale nic vážne. ještě jednou ti děěkuji. JANA B1