Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
23.6.13 09:46

Ja prave bojuji o sveho bojovnicka, lezim v nemocnici s krvacenim, zitra se uvidi zda to zvladl.Take mam hrozny strach.
@Shari81 budete v pordku oba uvidis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
23.6.13 10:58

@medmenka bud v klidu!! :hug: Drzim palce aby se vse povedlo!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
4273
23.6.13 11:07

@Shari81 urcite to dobre dopadne, doktori vi co delaji a ty i mrnousek budete v poradku @medmenka jeej, to me mrzi, drzim pesticky aby se bojovnicek udrzel!!!hezky odpocivej a mysli pozitivne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
23.6.13 12:09

@medmenka neboj, bude to dobré. Já tam takhle ležela v 9. týdnu, dr. v nemocnici nám při příjmu nedávala moc šancí, ale nakonec to dobře dopadlo. Držím pěsti ať jdeš stejnou cestou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.6.13 14:24

Holky dekuji vam za podporu, doufam ze to fazolka zvladne. Zitra budu modrejsi po UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
23.6.13 17:34

@medmenka zvlaadne, moc drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
23.6.13 20:05

@medmenka ty máš určitě bojovníčka a určitě to je jen nějaká banalita. Držím palce a hlavně se netrap když tam ještě je já vím že je to těžký, ale zkus. Taky jsem s to zažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.6.13 21:01

Holky chci se zeptat, jsem čerstvě po neúspěšném IVF udělali vám v Iscare po neúspěchu vyšetření? Jako je genetiky, imuno, hematologie prostě něco, kde by se mohla najít příčina neúspěchu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
23.6.13 22:41
@medmenka píše:
Ja prave bojuji o sveho bojovnicka, lezim v nemocnici s krvacenim, zitra se uvidi zda to zvladl.Take mam hrozny strach.
@Shari81 budete v pordku oba uvidis :palec:

moc na tebe myslím a držím palce, doufám, že bude mrňousek v pořádku a udrží se. Drž se a dej vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
24.6.13 08:24

@MisTer to je mi líto.. :-( já měla ivf úspěšné, ale imuno jsme s dr. Jaržembovskou udělaly už předtím. Doporučila mi to i má endokrinoložka, mám totiž silný autoimunitní zánět, který by v takové síle prý mohl naznačovat jiný problém imunity. Když jsem se jen zmínila o tom, co mi bylo řečeno na endokrinlogii, tak mi byla bez problémů vypsána žádanka. Záleží asi na Tvém stavu a hlavně domluvě s lékařem. Do dalšího pokračování přeji mnoho síly a hlavně brzký úspěch! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.6.13 09:24

@f-l-e-a děkuju tak já to s ní zkusím probrat nechci se pouštět do dalších pokusů a jen zkoušet je to nápor psychickej, víc než jsem čekala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.6.13 10:13

Holky je konec bojovnicek dobojoval :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
24.6.13 10:31

@medmenka ach jooo, to teda ne…Moc me to mrzi :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
4753
24.6.13 10:39

@magdík123 Jsem mu tak verila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.6.13 10:44

@medmenka :( tak to me mooc mrzi…strasne moc jsem ti prala, aby se udrzel…drz se a uvidis, ze brzy se podari znovu a tentorkat s dobrym koncem…drzim ti pesti a myslim na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.