Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja prave bojuji o sveho bojovnicka, lezim v nemocnici s krvacenim, zitra se uvidi zda to zvladl.Take mam hrozny strach.
@Shari81 budete v pordku oba uvidis ![]()
@Shari81 urcite to dobre dopadne, doktori vi co delaji a ty i mrnousek budete v poradku @medmenka jeej, to me mrzi, drzim pesticky aby se bojovnicek udrzel!!!hezky odpocivej a mysli pozitivne!
@medmenka neboj, bude to dobré. Já tam takhle ležela v 9. týdnu, dr. v nemocnici nám při příjmu nedávala moc šancí, ale nakonec to dobře dopadlo. Držím pěsti ať jdeš stejnou cestou!
Holky dekuji vam za podporu, doufam ze to fazolka zvladne. Zitra budu modrejsi po UTZ.
@medmenka ty máš určitě bojovníčka a určitě to je jen nějaká banalita. Držím palce a hlavně se netrap když tam ještě je já vím že je to těžký, ale zkus. Taky jsem s to zažila
Holky chci se zeptat, jsem čerstvě po neúspěšném IVF udělali vám v Iscare po neúspěchu vyšetření? Jako je genetiky, imuno, hematologie prostě něco, kde by se mohla najít příčina neúspěchu???
@medmenka píše:
Ja prave bojuji o sveho bojovnicka, lezim v nemocnici s krvacenim, zitra se uvidi zda to zvladl.Take mam hrozny strach.
@Shari81 budete v pordku oba uvidis
moc na tebe myslím a držím palce, doufám, že bude mrňousek v pořádku a udrží se. Drž se a dej vědět..
@MisTer to je mi líto..
já měla ivf úspěšné, ale imuno jsme s dr. Jaržembovskou udělaly už předtím. Doporučila mi to i má endokrinoložka, mám totiž silný autoimunitní zánět, který by v takové síle prý mohl naznačovat jiný problém imunity. Když jsem se jen zmínila o tom, co mi bylo řečeno na endokrinlogii, tak mi byla bez problémů vypsána žádanka. Záleží asi na Tvém stavu a hlavně domluvě s lékařem. Do dalšího pokračování přeji mnoho síly a hlavně brzký úspěch! ![]()
@f-l-e-a děkuju tak já to s ní zkusím probrat nechci se pouštět do dalších pokusů a jen zkoušet je to nápor psychickej, víc než jsem čekala!
@medmenka
tak to me mooc mrzi…strasne moc jsem ti prala, aby se udrzel…drz se a uvidis, ze brzy se podari znovu a tentorkat s dobrym koncem…drzim ti pesti a myslim na tebe
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.