Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
25.6.13 22:35

Ahojky, díky všem :) napsala jsem to, neb jsem si přečetla pár článků a v nich cítila zoufalství a bezmoc…taky jsem se tak cítila..doufám, že ten příběh někomu dodá dobrou náladu a nový elán do dalšího snažení..
jinak neříkám, že jen díky Femibionu jsem otěhotněla-to by byl asi zázrak :D ale tak nějak zrovna v tu dobu všechno do sebe hezky zapadlo a povedlo se…každopádně vím, že až budeme chtít druhé mimi, tak zas zkusím Femibion a třeba to opět vyjde…prostě musí přijít ta správná doba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.6.13 22:43

Už se také těším až budu mít zase novou sílu na náš další boj, zatím to ale není a ještě to nějaký čas potrvá. Ale rozhodně se nevzdavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
26.6.13 00:46

@medmenka urcite se nevzdavej, priste to dopadnne dobre, preji moooc sil a drzim pesticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.6.13 18:01

Ahoj dnes jsem byla poprvé v iscare po roce snažení nic tak jsem dostala doporučení jsou tam moc hodní… Mam z toho trošku depku co bude a tak nějak si to beru :,( možna až moc doufam že se zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
26.6.13 18:13

@jitkaš1 neboj jsou tam moc hodní a určitě ti pomůžou k vytouženému miminku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
26.6.13 18:50

@jitkaš1 nebok, v iscare jsou uzasni a hodni a jsite ti pomohou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
27.6.13 20:30

@Shari81 téééda tys spisovatelka, moc hezky napsané a trochu se v tom vidím, je to velký nápor na vztah, i u nás to bylo na rozchod a teď je to mnohemkrát lepší i teda před posledním pokusem, ale je to teď super a jsem ráda, že jsme se tenkrát nerozešli - - je to nápor a tlak i pro chlapy, ne jen pro ty ženský a to my jsme o hooodně silnější než ti chlapi… a též musím říct, že cesta nebyla vůbec lehká, dost překážek, vyzkoušeno vše možné, ještě o rok déle to bylo, ale přišlo to, miminko si našlo k nám cestu a přišlo v tu správnou dobu..já teda připisuji u nás dost zase akupunktuře, páč ještě před pokusem mi i srovnala cyklus, najednou probíhala i ovulace, ta nebyla… a je fakt, že to bylo i v dobu zklidnění zase vztahu, taková ta harmonie a více i klidu u mě uvnitř, i když jsem tomu dalšímu pokusu už moc nedávala a asi i proto, páč člověk nebyl tak uplý na to a nemyslel tolik, i když podvědomí pracovalo, nejde to úplně ze sebe vymazat…a ty rady, jéé to taky jsme slyšeli a pak rada typu odjeďte na dovču, to chce pryč, k moři a tam se zadaří atd atd atd…

no ale určitě si doplnila snažilkám do krve dost nových sil a holky fakt to nevzdávejte, jen dejte odpočinout i mysli a miminko přijde i k vám všem ostatním, a hlavně opravdu v tu chvíli kdy to budete nejmíň čekat…

tak hooodně sil a štěstíčka děvčata!!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.13 21:52

Děkuji :)Doporučení do iscare…od své doktorky… ted čekam až mi příjde mc a pk nan kontrolu a nějaké testy hormonalní profil a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
29.6.13 00:20

@jitkaš1 tak drzi pesti at je uspech co nejrychlejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
29.6.13 00:20

@jitkaš1 tak drzi pesti at je uspech co nejrychlejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
30.6.13 09:42

Ahoj holky, dlouho jsem vám sem nic nenapsala – nebylo co – až teď.
Tento cyklus jsem se rozhodla jít na IVF. Takže doma pícháme injekce a v týdnu mě čeká odběr vajíček. Jsem zvědavá kolik folikulů hezky vyroste a kolik bude kvalitních vajíček. Odběru i transferu se bojím. Jdu na to poprvé a nevím, co mě čeká.

Kdybych náhodou měla dost kvalitních vajíček, dají se darovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
30.6.13 09:47
@Malvajs píše:
Ahoj holky, tak vcera jsem byla dopo na utz, mela jsem folikul 20 mm. Vecer ve 21 hod. Jsem si pichla pregnyl a zitra jdeme na 1.iui v pul druhe. Tak mi drzte palce… Dekuji

Folikul máš pěkný. Přeju ti, aby ti to klaplo :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
30.6.13 10:47

@Zrzanka juu tak moooc drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
30.6.13 11:03

@Zrzanka přeji bohatou a kvalitní úrodu! Myslím, že jsem podepisovala nějaké papíry, zda souhlasím s darováním a tak, ale nejsem si tím úplně jistá. A vy byste případně nechtěli embryjka zamrazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.6.13 13:19
@Zrzanka píše:
Ahoj holky, dlouho jsem vám sem nic nenapsala – nebylo co – až teď.
Tento cyklus jsem se rozhodla jít na IVF. Takže doma pícháme injekce a v týdnu mě čeká odběr vajíček. Jsem zvědavá kolik folikulů hezky vyroste a kolik bude kvalitních vajíček. Odběru i transferu se bojím. Jdu na to poprvé a nevím, co mě čeká.Kdybych náhodou měla dost kvalitních vajíček, dají se darovat?

Já myslím, že takhle se vajíčka daorvat nedají, už jenom kvůli všem vyšetřením, které dárkyně musí podstoupit (genetika, atd…). Navíc když daruješ vajíčka, tak mám pocit, že musíš mít sladěný cyklus s příjemkyní, že se neodebírají náhodně a pak nemrazí, ale to už si nejsem jistá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.