Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
14.7.13 19:59

@MR přestimulovaná to ti řekli? já měla ten samý počet, je pravda, že 3dny po opu mě břicho bolelo ale bylo to pak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
14.7.13 20:29

@MisTer já měla 36 folikulů, z toho 20 zralých vaječ a 15 embryí, ten počet je dost, byla jsem na KO dva dny po opu, trochu volné tekutiny v břiše a zvětšené vaječníky, ale naštěstí jen slabý OHSS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
14.7.13 20:30

@MR jo takhle ty jo to je teda úroda tak to pak chápu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
14.7.13 20:57

@MisTer jojo, před třemi lety to bylo dost podobné, i když mam pocit, že ty bolesti po opu nebyly tak strašné, to jsem měla nespočet folikulů,15 vajec a 14 embryí a mam z toho jednoho syna. Nyní jsem je na to upozorňovala /tedy toho mého dr, jenže ten odjel do ciziny a měl tam různé záskoky atd…, ono aby to nebylo málo komplikované, tak ten můj pracuje v centru Mediva, kde dělá i Turková z Iscaru :mrgreen:, takže ona si mne vzala „pod svá křídla“, chodila jsem k ní na UZ atd… no a buď byla v té Medivě nebo v Iscaru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
14.7.13 20:57

@MisTer jinak tobě také moc držím palce, ať se miminka brzy dočkáš, koukám, že máš ještě mrazáčky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
15.7.13 09:39

@MR aha tak k Turkové tu jsem měla při ETU. Uvídme mrazáčky necháme ještě chvíli odpočívat! Držím palce určitě pak dej vědět jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
17.7.13 08:55

Ahoj holky, konečně mám termín do iscare :) jsem 9dpo( ale dr. si nebyla uplne jista) a několik dní mě hodně bolí podbřišek, můžu to být nervy? A bude mit jít partner na spermio hned, nebo až při další návštěvě? Jak to bylo u vás? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
19.7.13 13:30

Holky nepamatujete si, jestli když berou v Iscare krev na pohlavní nemoci jsou v tom i chlamydie? Byla jsem na pohovoru na imunologii a tam se mě ptali jestli to mám hotové fakt jsem nevěděla, jestli v těch odběrech je to v Iscare zahrnuté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
19.7.13 13:56
@MisTer píše:
Holky nepamatujete si, jestli když berou v Iscare krev na pohlavní nemoci jsou v tom i chlamydie? Byla jsem na pohovoru na imunologii a tam se mě ptali jestli to mám hotové fakt jsem nevěděla, jestli v těch odběrech je to v Iscare zahrnuté?

na chlamydie mi dělali extra stěry, ne z krve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
19.7.13 14:06

@alenka84 aha, takže to v tom není sakra…stěry mi nikdo nedělal v Iscare. Tak jsem si to v té žádance na krev nenechala zaškrtnout byl ajsem přesvědčená. Přítel tam jde den po mě na pohovor tak aspon on at si to nechá udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
19.7.13 14:13
@MisTer píše:
@alenka84 aha, takže to v tom není sakra…stěry mi nikdo nedělal v Iscare. Tak jsem si to v té žádance na krev nenechala zaškrtnout byl ajsem přesvědčená. Přítel tam jde den po mě na pohovor tak aspon on at si to nechá udělat.

já nevím, abych nekecala, třeba se to z té krve dělá taky, jen vím, že mně na to dělala Jaržembovská extra stěry hned na první konzultaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
19.7.13 14:14

@alenka84 vidíš mě nic :zed: radši možná při tom odběru jim ještě řeknu jeslti to jde zaškrnout at už to máme komplet. A jak vůbec u vás v jaké jste teď fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
19.7.13 14:19
@MisTer píše:
@alenka84 vidíš mě nic :zed: radši možná při tom odběru jim ještě řeknu jeslti to jde zaškrnout at už to máme komplet. A jak vůbec u vás v jaké jste teď fázi?

2. IVF, právě dnes jsem po OPU ;) Takže uvidíme za cca 3 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
19.7.13 14:30

@alenka84 jééé tak to moc držím palce!!!A jak je po opu dobrý? Já když si na to vzpomenu jak mi bylo ty 3dny ouvej! KOlik máš zralých vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
19.7.13 14:36
@MisTer píše:
@alenka84 jééé tak to moc držím palce!!!A jak je po opu dobrý? Já když si na to vzpomenu jak mi bylo ty 3dny ouvej! KOlik máš zralých vajíček?

No bolí mě břuch, ale dá se to vydržet ;) Vajíček 5, tak snad nějaké zbyde na transfer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.