Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alenka84 a minulou stimulku jsi měla taky takovej počet? Tak budu držet palce jich bylo málo ale kvalitních a zůstali všechny!
@MisTer píše:
@alenka84 a minulou stimulku jsi měla taky takovej počet? Tak budu držet palce jich bylo málo ale kvalitních a zůstali všechny!
minule jsem měla 10, z toho se 8 oplodnilo
@Malvajs já jí taky nemusím!!!Ona je náladová jak má dobrou náladu je v pohodě, měla jsem jí u ETU a to měla dobrou náladu jindy je na pěst! Neboj jakmile se dostaneš zase k Jaržembovské bude to dobrý!!!
Já měla Turkovou dneska na ET a v pohodě, ale na sále je asi jiná no ![]()
@alenka84 jojo já jí taky tam měla v pohodě! Alenko držím palce!!!
@Malvajs píše:
drzim moc palce, at se zadari!! Dulezity je ze je hodna na vasco ja, ja byla zatim „jen“ na iui. Ale sympaticka mi teda neni vubec
Děkuju
No dneska jsem od ní dostala taky trochu vynadáno, že jsem málo napitá
A to jsem nečůrala před ET dvě hodiny, asi jsem to všechno vypotila cestou do Iscare…prý mám štěstí, že jsem tak hubená (ten pocit nemám, ale hlavně že jí to stačilo k tomu, aby našla dělohu
)
Holky omlouvám se, že sem zase lezu, já jsem ta „externí“, co dr. spolupracuje s Iscarem, takže na výkony chodím tam, Turková mi přijde celkem v poho, i když si na ní pár lidí stěžovalo, je svá. Ale co mam hodně blbou zkušenost je, že min. týden jsem byla na ET, dělala mi to nějaká Kubínová, taky jsem nebyla moc napitá, jenže jsem měla zvětšené vaječníky po OPU (lehký OHSS) a tudíž mi tlačili na močák a já to fakt nemohla dýl jak hodinu vydržet, nemohla se mi tam dostat, na tříkrát se mi tam rýpala, to jsem byla už i napitá půl litrem vody, nakonec musela zavolat Jaržembovskou a ta to dala na první pokus i s poloprázdným močákem, ona byla pro mě jak anděl, co mne vysvobodil, jenže IVF neklaplo a začla jsem 4 den po ET špinit a dneska 8 den od eT MS a pořád přemýšlím, zda mi to nemohli „podělat“ tím transferem
Když mam mrazáčky v Iscare, tak bohužel nejspíš budu muset zase k nim na další ET a toho se už nyní dost bojím
Jinak všem tady držím palce, ať se brzy dočkají //
@MR píše:
Holky omlouvám se, že sem zase lezu, já jsem ta „externí“, co dr. spolupracuje s Iscarem, takže na výkony chodím tam, Turková mi přijde celkem v poho, i když si na ní pár lidí stěžovalo, je svá. Ale co mam hodně blbou zkušenost je, že min. týden jsem byla na ET, dělala mi to nějaká Kubínová, taky jsem nebyla moc napitá, jenže jsem měla zvětšené vaječníky po OPU (lehký OHSS) a tudíž mi tlačili na močák a já to fakt nemohla dýl jak hodinu vydržet, nemohla se mi tam dostat, na tříkrát se mi tam rýpala, to jsem byla už i napitá půl litrem vody, nakonec musela zavolat Jaržembovskou a ta to dala na první pokus i s poloprázdným močákem, ona byla pro mě jak anděl, co mne vysvobodil, jenže IVF neklaplo a začla jsem 4 den po ET špinit a dneska 8 den od eT MS a pořád přemýšlím, zda mi to nemohli „podělat“ tím transferem![]()
![]()
Když mam mrazáčky v Iscare, tak bohužel nejspíš budu muset zase k nim na další ET a toho se už nyní dost bojím
![]()
Jinak všem tady držím palce, ať se brzy dočkají //
Tak to nevím, mně se teda narýpala vevnitř, ale hledala dělohu utz zvenku (i když to netrvalo nijak dlouho, ale dýl než obvykle), a pak bez problémů zavedla…ale myslím, že za neúspěch ten transfer nemůže, embryo se určitě dostalo kam mělo, jen ta šance na úsoěch je bohužel ani ne 50 % ![]()
@MR Kubínová je tam nová, ale působí na mě podobně jako Jaržembovská možná jen nemá tolik zkušeností ale na sálech je taky pořád! Je mi líto, že to nevyšlo, ale jak se tam dostávaj vidíš přeci na tom utz, takže určitě embryjko dali kam měli. Mě to taky nevyšlo bohužel a budu muset jít na KET. Mražáčků máš oproti mě hodně určitě to vyjde!
Díky, asi ano, hledám chyby jinde a ona je asi ve mě! děkuji a vám přeji, aby to vyšlo
@MR píše:
Díky, asi ano, hledám chyby jinde a ona je asi ve mě! děkuji a vám přeji, aby to vyšlo
v tobě ne! prostě někde…v matrixu
Neztrácej naději, další pokus určitě vyjde, mrazáčků máš opravud pěkný počet, tak se nemusíš bát další stimulace ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.