Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
24.7.13 08:18

Holky jak jsem tu minulý týden zmiňovala, tak před IVF nenabírají z krve test na chlamidie pouze na základní pohl. nemoci. Tak doufám, že mi to na tom imunu ještě k tomu zaškrtnou, ať je to vše komplet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
24.7.13 10:25

Ahojky, dnešní kontrola 23tt, Verunka váží 538g-je prý trošku větší-a já od začátku přibrala jen 3kg-juchůůů :lol: :dance: jinak je malá naprosto v pořádku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.7.13 10:49
@MR píše:
@merienka fakt? já to mam stejné, jsem osmý den po ET a krvácím, vše považuji za ztracené, takže si asi radši ještě udělám test, léky teda beru, ale už tak jen aby se neřeklo a utroš polykám… držím palce, ať je vše jak má :hug:

Ahojdi, tak jak dopadl testík? Já jdu dnes odpo, tak mám knedlík v krku…ale dnes ráno testík opět negativní…takže by to musel být vážně zázrak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.13 11:12

@Shari81 no tak to je parááááááda jen takový příbytek váhy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
24.7.13 11:34

@Shari81 gratuluji, toto letí! A slečna už je pěkně velká! S tou váhou jsem na tom podobně, spíš o trošku méně.. ale asi sama víš, že to není žádný med. Už mě vytáčí, když někdo rádoby vtipně poznamenává, že nejsem těhotná, ale dobře najezená, kde to mimčo schovávám a tak. Pak mě to stresuje, zda je vše v pořádku a drobeček roste, jak má.. Jinak bezva, že i přes jiné zdravotní problémy máš těhu bez komplikací. Já se také cítím fajn, těhu si až na bříško ani nepřipadám, ale bohužel i přesto jsem zase musela minulý týden do nemocnice. Dělali mi cerkláž (steh čípku). Dr. mě kvůli stavu čípku sledoval každý týden asi od 22. týdne a teď mi řekl, že jede na 14 dní na dovču a má strach, že už bych nemusela vydržet do jeho návratu, takže mě poslal na konzultaci do nemocnice, co si o tom myslí a tam řekli to samé. To mě fakt vyděsilo. Bylo tam velké riziko předčasného porodu, teda ono tam je i teď, ale ten steh by měl děťátko u mě o něco déle podržet. Takže teď už budu jen ležet a doufat, že princezna nebude chtít vykouknout dřív. Možná mě teď straší, a pak se jí nebude chtít ven. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.13 11:36

@f-l-e-a budu moc držet palce!!!Holčina vedle v diskuzi porodila nečekaně ve 26týdnů a zatím vše v pořádku. Nepřipouštěj si to bude to dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
24.7.13 11:55

@MisTer jj, každý den dobrý.. už budu končit 29.tt, takže do bezpečného období už nezbývá moc. V 36.tt mi ten steh přestřihnou a do té doby to snad vydržíme a jak říkám, třeba se jí pak ani nebude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
24.7.13 12:17

@f-l-e-a tak to držím moc palce, aby bylo všechno v pořádku…neboj, pak se malé nebude chtít na svět a porodíš v termínu :-)
jinak mě bříško roste, prý ho mám naprosto normální jak podle učebnice, jen prostě nepřibývám na váze. Pravda, že moc nejím-nemám chutě, nemlsám, snídám, pak svačinka-ovoce, malý oběd, svačinka-jogurt nebo něco a večeře zelenina, případně maso, ale jen málo, když se najím víc, tak je mi blbě, pálí mě žáha a mám pocit, že mám v břiše kamení. Snažím se jíst hodně pestrou stravu, tak třeba dneska budu dělat svíčkovou-máme s manžou výročí svatby, tak ho chci potěšit až večer příjde z práce :-)
na druhou stranu, jsem docela ráda, aspoň nebudu mít toho tolik co shazovat…kamarádka nabrala v těhu 28kg-no to by mě asi hráblo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.7.13 12:35

@Shari81 dekuji moc, mam o ni ted strach diky placente a te veliksoti, snad nebudeme mit zadne potize a kez by mela aspon 2500g!!! no uvidime v pondeli, uz aby bylo jsem nervozni zda neni neco hur a hur…Verunka je taky krasne jmeno a u curkovky drzim pesti at neni, ja ji mam a diky tomu je ta placenta asi a ta dieta je vopruz, ale prezit se da…dneska sem vracela glukometr a cekam na vysledky krve, snad budou v norme. Pak urcite napis, jak jsi dopadla..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.7.13 14:58

@Malvajs nojo, holt clove nemuze mit nic jednoduche, doufam ze bude malicka zdrava, ted hlidam kazdy pphyb a jsem nesva, ale snad zbytecne, ale dekuji, to s tou kamaradkou je taky nadeje :) ja uz jsem 9 mesic takze je dovyvinuta no, jen ma malo vyzivy a tudiz drobna, tak snad nebude jinej problem i a doufam ze aspon do pondeli bude vse fungovat, at v pondeli dostanu dobre zpravy…a jak se dari tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.7.13 14:59

Holky, držím Vám palce, at děti donosíte až do konce. Mě taky strašili, že mam malou dělohu, že porodím předčasně atd.., od 34 tt to viděli na porod každým dnem a já porodila 37+1 naprosto zdravého synka.
Jinak test negativní stále, vzali mi v Iscaru krev pro jistotu, protože se Jaržembovské zdála slinici i tak dost vysoká, doufám, že tam nebude nějaký háček :zed:, jinak ona je skvělá, řekla mi, že pokud chci kety u nich, tak můžu chodit k ní, i když u nich nejsem hlášená, všechno se mnou probrala, je prostě úžasná. Měla jsem tam s sebou manžela se synem, který tam udělal v čekárně hezký rozruch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.13 15:06

@MR ona je božská to máš pravdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.7.13 15:09

@MR dekujeme, tobe drzim pesti, aby se zadarilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.7.13 15:09

@MisTer :pankac: :pankac: to ano, je hrozně lidská, měla jsem pocit, že si povídám s kamarádkou a ne doktorkou, nemusela jsem se bát na cokoliv zeptat, všechno probrala, dokonce si dohledala i min. stimulaci před 3 roky, porovnala to, povzbudila, za mě by měli doktoři skládat diplom ne jenom z toho co umí, ale také z přístupu k pacientům, protože to je půl úspěchu :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.13 15:22

@MR tak uvidíme co z krve bude může být miminko mladší třeba! Kolik jsi měla sliznici??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.