Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
25.7.13 12:20

@Shari81 jj a nakoupila sem i par 50 radsi, ale tajne doufam ze aspon 2500 mit bude a klidne i vic…hlavne at je zdrava no, jinak dekuji a a urcite se ozvu..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
25.7.13 16:36

@Luca89 bude zdravá určitě se neboj, naštěstí je medicína podstatně dál a doktoři vědí co dělají… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
25.7.13 18:56

@Shari81 no jak kteri, muj gynekolog to ocividne nevedel, ale tahle snad ano :) dekuji za oporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.7.13 21:27

@MisTer byla jsem dnes na odběrech, ale byla jsem jako druhá a měla jsem číslo 101.Myslela jsem jestli to nejsi ty :) Koukám že budeš mít výsledky stejně jako já, ale já mám toho 23.8. přijít osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
28.7.13 10:43

@Yasmi - na zaklade vlastnich zkusenosti a zkusenosti dalsich holek bych vubec nerekla, ze v Podoli delaji nejpodrobnejsi imunologii… Me tam totiz neprisli na problem a nebyt Dr. Skopoveho v Pronatalu, tak se snazime uplne zbytecne a nepomohlo by ani IVF…a to jsem Podoli hodne verila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.7.13 11:58

Ty imunologické testy vám dělali jen z krve? Partnerovi taky?
Já jsem na tom byla v Synlabu a krev jsem dávala jen já. Výsledky poslali do Iscare (do 10ti dní). Jak to děláte, že si pro ně chodíte osobně a mluvíte přímo s imunologem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
28.7.13 12:12

@Zrzanka - v Podoli vzali krev me a manzelovi sperma a jestli krev i jemu, tak to se nepamatuji-napsali, ze jsem uplne v poradku. pak se na to podival jiny imunolog, vzal mi krev i manzelovi (sperma ne), dal udelat vic markru a zjistil zvysenou aktivitu NK bunek proti trofoblastu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
28.7.13 12:28
@Zrzanka píše:
Ty imunologické testy vám dělali jen z krve? Partnerovi taky?
Já jsem na tom byla v Synlabu a krev jsem dávala jen já. Výsledky poslali do Iscare (do 10ti dní). Jak to děláte, že si pro ně chodíte osobně a mluvíte přímo s imunologem?

mně dělali jen z krve (partnerovi nic), doktorka si mě pak pozvala na konzultaci, do Iscaru jsem nesla zprávu sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
28.7.13 12:31

V Podoli jsem dostala od sestry jenom vysledky a v Pronatalu jsem dostala vysledky i s konzultaci, vsude je to jinak asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.7.13 13:14

@medmenka tak já měla 102 museli jsme být před sebou :mrgreen: já telefonicky prej když nejsem z prahy at nemusím jezdit a výsledky pošlou. Sice jsem tam každý den v práci, ale to jsem jim neřikala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.7.13 13:15

@Zrzanka já jsem dostala žádanku i pro partnera ten jde teď na krev a donese sperma. Pak si máme oba volat základní výsledky pošlou do Iscare ale komplet vyšetření pošlou poštou, nebo do ruky ti ho dají a pak s tím jdeš do iscare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
28.7.13 18:04

@MisTer jé tak to je dobrý teda :mrgreen: :lol: a máš dva pejsky že? Já také nejsem z Prahy ale dr. mě chtěla vidět osobně, tak jsem zvědavá jak dopadnu zda se něco nejde. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.7.13 18:50

Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat? Je mi teprve 23 let ale už od 20 let nemám antikoncepci s tím že když otěhotním nebude mi to vadit, jenže obavy nastaly když se furt nedařilo a nedařilo… před rokem a 4 měsíci jsem otěhpotněla, ale bylo to mimoděložně takže nemám pravý vejcovod :( a pak zase stále nic… pak jsme se s manželem dohodli že zkusíme IUI, ale to se nepovedlo… ted mě doktorka Jaržembovská nadopovala clostilbegytem a kvuli vysokemu prolaktinu i dostinex… a když jsem šla na kontrolu před druhou inseminací tak mi řekla že lepší bude IVF že nejsou idealní vajíčka… tak jsem se chtěla zeptat jaké je procento že první IVF se podaří když už jsem jednou těhotná s nynějším partnerem byla… asi jsem tu hlavně kvuli podpoře :nevim:… manžel mi říká že hned ztrácim naději, ale kvuli tolika negativním testum už to je asi ve mě, ale ted se snažím myslet pozitivně že v srpnu jdu na IVF které dopadne tak že si přivezem domu prdolu… :) nela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
28.7.13 19:42

@mi.miii Obecně se uvádí, že IVF má úspěšnost kolem cca 40%.. je to málo - hodně? :nevim: Hodně záleží i na tom, s jakými problémy také člověk přichází. Bohužel Ti nikdo nedokáže dát jistotu, ale naději ano. Mohu být příkladem a rozhodně v této Iscare diskusi nejsem sama - hned 1.IVF se povedlo, nyní jsem v 30.tt. Jděte do toho ve chvíli, kdy budete oba přesvědčeni, že to je správná volba a věřte tomu, že to dobře dopadne. Nic jiného se asi udělat nedá.. Hodně mi i pomáhal lidský a velmi citlivý přístup paní dr. Jaržembovské a její maximální nasazení pro mé oplodnění :lol: Moc jsem jí věřila, že to bude dobré.. a bylo. Držím moc palce a neboj se, každý problém má své řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.7.13 19:43

@medmenka jojo dva jorkšírky :mrgreen: a venku jsem čekala jako třetí, tak to je dobrý teda škoda, že jsme se nedohodly zkrátily bychom si to čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.