Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
29.7.13 23:01

@Snazilkaa Ahojky a vítej :mavam:
neboj se a věř, že to dopadne dobře. Jak psala Alenka, nejvíc záleží na kvalitě..přeji hodně štěstí a dej vědět..držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.7.13 06:42

Děkuju za podporu, je mi hned líp když slyšim že má paní dr. Jaržembovská tolik povedených inseminací a ivf… :) takže v srpnu si jedu pro bobánka :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.7.13 06:51
@mi.miii píše:
Děkuju za podporu, je mi hned líp když slyšim že má paní dr. Jaržembovská tolik povedených inseminací a ivf… :) takže v srpnu si jedu pro bobánka :)))

Přesně tak, optimismus musí být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.7.13 10:54

@Malvajs ach jo, tak to mě moc mrzí!!! A není na srdíčko ještě brzy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
30.7.13 11:04

@Malvajs to je mi moc líto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.7.13 16:11

@Malvajs Ahojdi, měla jsem teď něco podobného…první pokus, nejdříve pozitivní, pak to šlo dolů. Uvidíš…počkala bych na výsledky! Mě vyšel test negativní po 6tt+2, takže tam jsem to věděla jistě…tady nevíš! Probrečela jsem si, ale teď už musí člověk zjistit proč to tak je…rozhodně nechci čekat na další pokusy a střílet od boku. Takže minimálně imunologii a nějaké testy krve (srážlivost) si nech předepsat, pokud to ale nevíjde. Budu držet moooc pěsti, četla jsem hodně případů, kdy se opozdilec rozhýbal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
30.7.13 16:24

@mi.miii super :lol: těším se na další pozitivní zprávičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
30.7.13 16:33

@Malvajs :,( to je mi moc líto…vydrž na výsledky..my měli srdíčko až v 7+3 a prsa mě začly bolet až někdy v 10tt..držím všechny palce, aby se prcek vzpamatoval…dej vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
30.7.13 17:37

@Malvajs zatím stoupá, tak bych to vážně neházela do žita ;) hoď se do klidu a řeš, až to bude jisté :) já myslím, že bude stejně rozhodující ještě jeden odběr…cca za týden, aby viděli, jestli to klesá či dál stoupá…drž se a hlavu vzhůru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
30.7.13 17:49

Mám prosbu, pokud budete pořizovat monitory dechu, pro jakou značku jste se rozhodly? Nebo pokud jste měly při předešlém děťátku, jaký jste používaly a jaká byla spokojenost? Já furt váhám.. Ale vypadá to na Babysense II.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
30.7.13 17:54

@Malvajs díky za odpověď, ačkoli jsem to původně chtěla napsat do jiné diskuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
30.7.13 18:17

@Malvajs kdyz stoupa, sance tam jiste je, moc drzim pesticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
30.7.13 19:55

@Malvajs neni zac, verim ze to dopadne dobre :kytka: drzim moc moc pesti, pockej, za chvili tu budes stresovat jak ja…pac porod bude na dohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.7.13 20:21

@Malvajs tak vidíš třeba to nebude to nejhorší. Hlavně se zbytečně nestresuj co když se tam mimi drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.7.13 20:25

Holky já si jdu taky pro radu začala jsem si píchal fostimol mám přijít 8 den na kontrolu ale to vychází na neděli a injekce mám jen do soboty. Tak asi jít radši v sobotu co? A dneska se mě stalo že po píchnutí jsem si všimla že jsem nevysála všechen roztok a trochu tam zustalo. Snad nevadí že jsem to mín naředila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.