Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Snazilkaa Ahojky a vítej ![]()
neboj se a věř, že to dopadne dobře. Jak psala Alenka, nejvíc záleží na kvalitě..přeji hodně štěstí a dej vědět..držím palce ![]()
Děkuju za podporu, je mi hned líp když slyšim že má paní dr. Jaržembovská tolik povedených inseminací a ivf…
takže v srpnu si jedu pro bobánka ![]()
@mi.miii píše:
Děkuju za podporu, je mi hned líp když slyšim že má paní dr. Jaržembovská tolik povedených inseminací a ivf…takže v srpnu si jedu pro bobánka
Přesně tak, optimismus musí být ![]()
@Malvajs ach jo, tak to mě moc mrzí!!! A není na srdíčko ještě brzy???
@Malvajs Ahojdi, měla jsem teď něco podobného…první pokus, nejdříve pozitivní, pak to šlo dolů. Uvidíš…počkala bych na výsledky! Mě vyšel test negativní po 6tt+2, takže tam jsem to věděla jistě…tady nevíš! Probrečela jsem si, ale teď už musí člověk zjistit proč to tak je…rozhodně nechci čekat na další pokusy a střílet od boku. Takže minimálně imunologii a nějaké testy krve (srážlivost) si nech předepsat, pokud to ale nevíjde. Budu držet moooc pěsti, četla jsem hodně případů, kdy se opozdilec rozhýbal ![]()
@Malvajs
to je mi moc líto…vydrž na výsledky..my měli srdíčko až v 7+3 a prsa mě začly bolet až někdy v 10tt..držím všechny palce, aby se prcek vzpamatoval…dej vědět..
@Malvajs zatím stoupá, tak bych to vážně neházela do žita
hoď se do klidu a řeš, až to bude jisté
já myslím, že bude stejně rozhodující ještě jeden odběr…cca za týden, aby viděli, jestli to klesá či dál stoupá…drž se a hlavu vzhůru ![]()
Mám prosbu, pokud budete pořizovat monitory dechu, pro jakou značku jste se rozhodly? Nebo pokud jste měly při předešlém děťátku, jaký jste používaly a jaká byla spokojenost? Já furt váhám.. Ale vypadá to na Babysense II.
@Malvajs díky za odpověď, ačkoli jsem to původně chtěla napsat do jiné diskuse ![]()
@Malvajs kdyz stoupa, sance tam jiste je, moc drzim pesticky
@Malvajs neni zac, verim ze to dopadne dobre
drzim moc moc pesti, pockej, za chvili tu budes stresovat jak ja…pac porod bude na dohled
@Malvajs tak vidíš třeba to nebude to nejhorší. Hlavně se zbytečně nestresuj co když se tam mimi drží.
Holky já si jdu taky pro radu začala jsem si píchal fostimol mám přijít 8 den na kontrolu ale to vychází na neděli a injekce mám jen do soboty. Tak asi jít radši v sobotu co? A dneska se mě stalo že po píchnutí jsem si všimla že jsem nevysála všechen roztok a trochu tam zustalo. Snad nevadí že jsem to mín naředila
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.