Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
24.7.13 18:31
@MisTer píše:
@merienka to je v Synlabu???Kam posílají z IScare??

Co má být v Synlabu? :) z Iscare posílají na Florenc, tam je imunologie, ale mě pak taky doporučili na Karlák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.13 18:37

@merienka já jsem cejtila, že se tam něco děje, ale od 7.dne ET nic tak jsem to nějak tušil a 9.den jsem si udělala test a šla na krev a bylo jasno. Synlab je právě na Florenci, tam jsem já zítra jdu zrovna na odběry a výsledky budou za měsíc příští týden jde ještě partner dát sperma a taky vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.7.13 18:41

@MisTer acha, tak to budu držet pěsti :kytka: ať Ti to dobře dopadne…písni :) alespoň budu trošku chytřejší, jak to probíhá :) Teda, to jsem ani neutušila, že je k tomu potřeba parner :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.13 18:46

@merienka no není, ale je lepší když už tak oba, Jaržembovská mi dala žádanku jen pro mě, pak jsem tam byla na pohovoru před odběrama a vzhledem ke spermiogramu říkala, že by bylo lepší oba tak jsem si vyžádala žádanku i pro partnera a budu klidnější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.7.13 18:51

@MisTer Tak to je dobrý nápad :)…my ten spermiogram nemáme moc dobrý, takže to nebude určitě od věci… děkuju za radu :hug: příští týden jdu na kontrolu, tak si zkusím taky vyžádat a pozeptat se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.7.13 22:14

@f-l-e-a dekuji, snad mate pravdu, ale tyhle slova uklidnuji :) snad jeste povyroste no a kdyztak ji pak dopecou :) no ale tobe to taky pekne leti, pockej, za chvili budes taky 37tt :)a jak se dari vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.7.13 22:45

Tak hcg negativní, čekala jsem to, tak tahle kapitola je uzavřená. Jinak nám tvrdila Jaržembovská, že se imuno přeceňuje, prostě stačí zobat prednison a je to v pohodě, ona prostě ta úspěšnost nedosahuje ani 50% s čerstvými a 40% kryo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.7.13 22:55

K te imunologii…nejpodrobnejsi rozbory delaji jen v Podoli ci v Plzni a rozhodne se musi prednison v pripade problemu brat uz pred pokusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.7.13 23:07

@Yasmi ano, s tím souhlasím, ale i tak mi Jaržembovská říkala, že to prý v Podolí dávají skoro každému, nicméně je to tak, má se brát min. 4 týdny před transferem a po úspěchu zhruba do 14 týdne, zároveň by se neměl brát dýl jak 6 měsíců, pak se musí udělat 6 týdnů pauza.. je to pěkný sajrajt :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
25.7.13 08:14

@Yasmi tak proč to sakra nedělají jako první vyšetření před IVF, asi aby z nás dostali prachy a milostivě pak pošlou! Já byla na odběrech dneska v Synlabu na Florenci tak uvidíme za měsíc, co se nám tam ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
25.7.13 09:02

@medmenka nebyla jsi dneska na odběrech imuna???Neměla jsi číslo 100 a nešla jsi jako první? Zaslechla jsem u té holčiny Iscare tak mě to napadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
25.7.13 10:41

@Luca89 neboj se, malá už je plně vyvinutá, má všechno co má mít, jen bude trošičku menší při porodu a to v pohodě doroste :-) ber to tak, že ti aspoň věcičky vel 56 vydrží dýl :-) každopádně držím palečky a dej vědět po kontrole jak jsi na tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
25.7.13 10:55

@MR acha, mno mě říkala, že když výsledky z imunologii ještě mít nebudu, tak se cca 14 před nasadí :nevim: tak se jí na to ještě příští týden zeptám ;) jsem objednaná až 9.8., tak uvidí se, za jak dlouho budou výsledky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
25.7.13 10:57

@merienka já byla na odběrech dneska a výsledky 23.8. takže počítej tak ještě týden-14dní déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
25.7.13 11:00

@MisTer ty jo, tak to je mazec, chvilku teda trvají :) mno, tak uvidíme :) děkuju za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.