Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer píše:
@merienka to je v Synlabu???Kam posílají z IScare??
Co má být v Synlabu?
z Iscare posílají na Florenc, tam je imunologie, ale mě pak taky doporučili na Karlák..
@merienka já jsem cejtila, že se tam něco děje, ale od 7.dne ET nic tak jsem to nějak tušil a 9.den jsem si udělala test a šla na krev a bylo jasno. Synlab je právě na Florenci, tam jsem já zítra jdu zrovna na odběry a výsledky budou za měsíc příští týden jde ještě partner dát sperma a taky vyšetřit.
@MisTer acha, tak to budu držet pěsti
ať Ti to dobře dopadne…písni
alespoň budu trošku chytřejší, jak to probíhá
Teda, to jsem ani neutušila, že je k tomu potřeba parner ![]()
@merienka no není, ale je lepší když už tak oba, Jaržembovská mi dala žádanku jen pro mě, pak jsem tam byla na pohovoru před odběrama a vzhledem ke spermiogramu říkala, že by bylo lepší oba tak jsem si vyžádala žádanku i pro partnera a budu klidnější!
@MisTer Tak to je dobrý nápad
…my ten spermiogram nemáme moc dobrý, takže to nebude určitě od věci… děkuju za radu
příští týden jdu na kontrolu, tak si zkusím taky vyžádat a pozeptat se ![]()
@f-l-e-a dekuji, snad mate pravdu, ale tyhle slova uklidnuji
snad jeste povyroste no a kdyztak ji pak dopecou
no ale tobe to taky pekne leti, pockej, za chvili budes taky 37tt
a jak se dari vam?
Tak hcg negativní, čekala jsem to, tak tahle kapitola je uzavřená. Jinak nám tvrdila Jaržembovská, že se imuno přeceňuje, prostě stačí zobat prednison a je to v pohodě, ona prostě ta úspěšnost nedosahuje ani 50% s čerstvými a 40% kryo
![]()
K te imunologii…nejpodrobnejsi rozbory delaji jen v Podoli ci v Plzni a rozhodne se musi prednison v pripade problemu brat uz pred pokusy
@Yasmi ano, s tím souhlasím, ale i tak mi Jaržembovská říkala, že to prý v Podolí dávají skoro každému, nicméně je to tak, má se brát min. 4 týdny před transferem a po úspěchu zhruba do 14 týdne, zároveň by se neměl brát dýl jak 6 měsíců, pak se musí udělat 6 týdnů pauza.. je to pěkný sajrajt
![]()
@Yasmi tak proč to sakra nedělají jako první vyšetření před IVF, asi aby z nás dostali prachy a milostivě pak pošlou! Já byla na odběrech dneska v Synlabu na Florenci tak uvidíme za měsíc, co se nám tam ukáže.
@medmenka nebyla jsi dneska na odběrech imuna???Neměla jsi číslo 100 a nešla jsi jako první? Zaslechla jsem u té holčiny Iscare tak mě to napadlo ![]()
@Luca89 neboj se, malá už je plně vyvinutá, má všechno co má mít, jen bude trošičku menší při porodu a to v pohodě doroste
ber to tak, že ti aspoň věcičky vel 56 vydrží dýl
každopádně držím palečky a dej vědět po kontrole jak jsi na tom…
@MR acha, mno mě říkala, že když výsledky z imunologii ještě mít nebudu, tak se cca 14 před nasadí
tak se jí na to ještě příští týden zeptám
jsem objednaná až 9.8., tak uvidí se, za jak dlouho budou výsledky ![]()
@merienka já byla na odběrech dneska a výsledky 23.8. takže počítej tak ještě týden-14dní déle.
@MisTer ty jo, tak to je mazec, chvilku teda trvají
mno, tak uvidíme
děkuju za info ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.