Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@merienka držím palce já netrpělivě čekám na výsledky, koukám, že na Karláku maj výsledky dřív teda než na Florenci!
Ahoj holky, nevadí, když se k vám přidám? ![]()
Zatím jsem ještě v CARu u Apolináře, ale chystám se nejspíš do Iscare, tak jsem vás trochu pročítala, abych zjistila nějaké info, co mě tam čeká ![]()
S některými jsme se možná potkaly na jiných diskuzích, viď @MisTer
![]()
@merienka já už jednou u Dr. Malíčkové byla a chystám se k ní opět příští středu na kontrolní testy. Tak taky doufám, že stejně jako před rokem bude vše v pořádku.
A jestli výsledky trvají 14 dní, tak do konce srpna budu vědět. Tak to je fajn. ![]()
@MisTer děkuju
mno, trvalo cca 16 dní, než byl termín, ale výsledky mne taky příjemně překvapily
tak snad vše budeme mít ok
taky držím pěsti ![]()
@majorka A proč chodíš na kontrolní testy, jestli se můžu zeptat?
mě řekla, že pokud vše ok, tak pak, že už se neuvidíme ![]()
@majorka ahoooooooj, myslím, že se ti v IScare bude líbit, co mě u nich mrzí je, že nedělají ty testy před IVF, to třeba v genetu dělají vše předtím.
@merienka já měla loni na jaře zvýšené nějaké hodnoty autoimunitních protilátek, tak mi pak právě v srpnu dělali komplet imuno a tam už byly tyto hodnoty v pořádku. A ve zprávě mám od Malíčkové doporučení právě na kontrolu po roce nebo po šestinedělí. Rok uběhl, tak jdu znovu. Ty zvýšené hodnoty prý ale mohly být způsobené jen nějakým dočasným zánětem v těle.
no snad to i nyní bude v pořádku. ![]()
@MisTer no já budu mít snad všechny vyšetření od Apo, tak nepředpokládám, že by mi toho měli dělat nějak moc. Možná bych chtěla, aby překontrolovali hormonální profil, u partnera kontrolní spermio…
A taky se tam tedy střídají doktoři podle služeb, apod.? Můžeš se případně objednávat alespoň co nejčastěji k jednomu?
@majorka a joo vlastně ty už vše máš! Tak už jen rozjet stimulku a je to! Střídají se ale já chodím jen ke dvou teda snažím se objednávat nejvíc k Jaržembovské, když ona nemůže tak Kubínové. Přizpůsobim se tak abych tam měla jednu z nich.
@MisTer no já na to asi tentokrát moc nepospíchám
počítám, že tak do poloviny září budu mít ty výsledky vyšetření, pak chvíli než mi vydají papíry, pak objednat a je říjen. A podle toho, co mi řeknou, jak to vidí se teprve rozhodneme co dál. Ale fakt tentokrát nejsem hrrrr…ty strašlivé nervy mi letos už 2× stačily a zatím si vůůůůůbec neumím představit, že bych to zažila po třetí. Teď když mi naposledy ten doktor v CARu navrhl IUI, a v ISCARE to třeba potvrdí, že tam ta možnost je, tak bych třeba šla na podzim do IUI a třeba až začátkem příštího roku do dalšího IVF. Jako miminko chci mocinky moc, ale zas vlastní zdraví si zničit nenechám a o rozum taky příjit nechci
.
@majorka tak byste měli krásný dáreček k vánocům
chápu, že nespěcháš já už teď taky ne!
@Luca89 tak to ti moc gratuluji
![]()
ať se vám daří a malá vám dělá jen samou radost. ![]()
Ahojdi holky, tak dnes jdu na srovnání pánevního dna a kostrče…podle Mojžíšové. Trénuju hodně na kole, tak mi fyzioterapeutka říkala, že to je určitě doré u mě udělat…cyklisti tím trpý běžně. Máte někdo s tím zkušenost… tím myslím metoda Mojž.? ![]()
@merienka ahojky, to me take zajma, sice necvicim, ale prave premyslim jestli nezacit…
Moc vam dekuji za gratulace holky:-)uz je mi lepe, jen mi desn opuchly nohy a jsem unavena, uz abychom mohly domu
Moc vam dekuji za gratulace holky:-)uz je mi lepe, jen mi desn opuchly nohy a jsem unavena, uz abychom mohly domu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.