Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@merienka taky se opatruj a snaž se na to nemyslet-i když vím že lehce se řekne a velmi špatně udělá…budu na tebe myslet aby vše bylo ok
@Shari81 tak přeju hodně štěstí na zítra ať nemáš těhu cukrovku ![]()
@merienka také čekám na výsledky z imunologie jdu si pro ně v pátek.
@medmenka tak hlavne, at to mame v poradku
a Tobe je delali take kvuli zamlknuti?
@merienka no já doufám že dopadnem dobře
v 7tt Sp tak raději mě poslala dr.na imuno.
@Malvajs ty uz mam za sebou a dobry
ale taky nechapu, proc nam to neudelali drive ![]()
@medmenka tak to uz urcite dopadne dobre ![]()
@Malvajs
Taky nechápu, proč tyhle testy neudělají předem. Zajímalo by mě, co teda na těch imunologických testech vlastně zkoumají, když ani tohle není jejich součástí.
@Malvajs tak to je mi moc lito
ja mela v 6tt+2 a jen jsem vysadila Ultrogestan a pomohly mesicky..
@Malvajs na mutace mi také dr. dělala test po ohss to bylo ok. Ono to trvá než hladina hcG klesne. Víc jak měsíc to trvalo než se to dostalo na nulu tak neboj.
@merienka tak se budu těšit na dobré zprávy ![]()
@Zrzanka mě se třeba dr.na imunologii ptala zda už mám test na mutace za sebou to bylo první po čem šla. ![]()
@Malvajs než se zase začneš snažit tak by hladina hcG měla být na nule tak mi to teda řekla dr.
Taky jsem si to říkala jak jsem se modlila za to, aby hodnota pěkně rostla a nakonec jsem chodila každý týden na odběr krve a chtěla aby co nejrychleji klesala ![]()
Já bych doktorkou nechtěla být ani zanic, někteří lékaři by se opravdu měli přejmenovat na řezníky ![]()
@Malvajs @medmenka musime se holky drzet
drive jsem sem jen nakukovala, ale ted jsem moc rada, ze si mohu nekde popovidat. Kolem me to nikdo nevi, jen manzel
a ten by to asi mel vedet ![]()
Ahoj holky, dnes mam za sebou transfer 1 embrijka a chtela jsem se zeptat, jak dlouho jste se snazili lezet? Ja asi 15min po zakroku musela nutne curat ze uz jsem mela krece, sestra mi rekla z muzu, ale stejne mam takovej divnej pocit abych to nepohnojila a nesplachla ho do zachodu:( ted se bojim i zvednout ale obcas si pro neco musim dojit a na zachod, jak jste to meli vy?
@mi.miii píše:
Ahoj holky, dnes mam za sebou transfer 1 embrijka a chtela jsem se zeptat, jak dlouho jste se snazili lezet? Ja asi 15min po zakroku musela nutne curat ze uz jsem mela krece, sestra mi rekla z muzu, ale stejne mam takovej divnej pocit abych to nepohnojila a nesplachla ho do zachodu:( ted se bojim i zvednout ale obcas si pro neco musim dojit a na zachod, jak jste to meli vy?
neboj, to opravdu nespláchneš, je to v děloze, odtamtud se to tak snadno nedostane
Já ležela jen půl hodiny po transferu, pak jsem normálně fungovala, po 1. ivf chodila do práce, po 2. ivf jsem měla pár dní dovolenou, ale rozhodně jsem neležela…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.