Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
23.8.13 19:08

@merienka ahojky :mavam: tak to jsou skvělé zprávy :potlesk: :dance: :dance:
tak u mě také celkem v pohodě jen štítná žláza, ale nic hrozného. V září si půjdu pro mrazáčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.8.13 19:12

@medmenka no tak to je skvely, stitna zlaza se poresi praseckama a je to :) to jsme holky sikovny…jupiii :dance: :dance: :dance: krasny vikendik :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.8.13 19:18

@merienka to teda jsme ;) také ti přeji pěkný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.8.13 20:30

Holky, můžu se zeptat, jaký máte názor na Iscare, jste spokojení s jejich přístupem a péčí? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
24.8.13 20:41

@MR AHoj, ja jo…i kdyz byla jsem sice dva krat na IUI ktere se nepovedlo…ale me se tam libi. V rijnu me ceka laparka u doktorky Kubinove, kterou mam nejradsi…

• Citovat
  • Upravit
12134
24.8.13 20:48

@magdík123 ahoj, díky, myslíš, že dr. Kubínová je ok? Já mam právě na ní trochu „pifku“, neboť poslední transfer se jí nedařil, dvakrát se mi rejpala v děloze a nemohla se tam dostat, já vystresovaná, vyřízená, nakonec mi vynadala, že jsem málo napitá, jenže jsem měla po stimulce zvětšené vaječníky a dost tlačily na močák a chtělo se mi pořád čůrat, nalili do mě asi půl litru vody a ona si došla na oběd, myslela jsem, že se tam počůrám, než se vrátila, nakonec se jí to stejně nepovedlo a zavolali Jaržembovskou, nakonec jsem začala krvácet pět dní po transferu a můj gynekolog (není z Iscaru, chodím tam externě) připustil, že mohlo při ET dojít k poranění sliznice :zed: :zed:, nyní mne čeká ket a já právě za žádnou cenu nechci, aby mi ona dělala ET, ale nevím, jak jim to říct, mam z toho panickou hrůzu :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
24.8.13 20:59

@MR normalne na recepci bych se objednala k jine, pokud ti ona nevychovuje…Ja jsem teda zadne problemy nemela, a proto na recepci vzdy reknu, ze chci k ni…Mam rada take Jarzembovskou, ale prijde mi, ze tak strasne rychle mluvi :/

• Citovat
  • Upravit
12134
24.8.13 21:06

@magdík123 na transfer se myslím objednat nejde, tam jde o to, kdo ten den má službu, no budu doufat, Jaržembovskou mam moc ráda a ještě mám dobré zkušenosti s Turkovou, i když jsem na ní četla i stížnosti, nicméně ještě zkusím tady kety a pokud to nedopadne, 3 IVF, pokud na něj někdy dostanu odvahu, jdu určitě jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.8.13 21:20

@MR jáá jsem byla v iscare moc spokojena, nejvíce s paní doktorkou Jaržembovskou, nedávno se mi díky nim narodila dcerka Natálka :) a podarilo se prirozene, jen pomoci hormonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.8.13 21:36

@Luca89 jéé gratuluji, Jaržembovská je úžasná, tu tam mam opravdu ráda, jenže u nás hormony moc nepomohou, máme hodně mizerný spg :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.8.13 22:00

@MR tak vam pomohou jinak :) jsou tam fakt skveli, ja na ne nedam dopustit, dekuji moc a preji, aby jste se uz taky dockali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.8.13 22:02

@Luca89 díky moc, no snad, ale já chci už jen zkusit mrazáčky a na další IVF budu sbírat odvahu asi hodně dlouho, tak hlavně, že mam chlapečka, když už člověk dítě má, tak to bolí o něco míň ty neúspěchy, ale i tak je to trápení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
24.8.13 22:05

@MR drzim pesti, aby mrazacek vysel!!! :) je dobre, ze malicky ti pomaha, aby to nebylo tak drsne, ale ja verim, ze se dockte i druheho miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.8.13 22:23

@Luca89 moc děkuji :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
26.8.13 11:21

Ahojdi holky, dnes první den už pícham injekce na IVF, je teď zvolen krátký protokol, tak snad už se zadaří i nějací mrazáčkové. Vzhledem k tomu, že i po novu člověk může mít jen IVF za rok :? Kdybych mohla, tak si určitě taky vyberu doktorku Jaržemb., jenže u ET to nejde, záleží, jak to vyjde :nevim: :) Jinak i když mi výsledky imunologie dopadly ok, tak ten Prednysol, nebo jak se to jmenuje (kokrtiokoidy) beru stejně. Prý pro jistotu, aby se neopakovalo zamlknutí :) a to jsem si myslela, jak se ho zbavim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.