Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5437
28.8.13 12:36

@MisTer - aha, díky…aspoň vím, že to tak nedělaj jen u mě. Nezbývá tedy než doufat, že tam nějaký ty mršky zůstanou a nevytečou ven hned jak se zvednu z křesla :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
28.8.13 12:59
@Clarita píše:
@MisTer - aha, díky…aspoň vím, že to tak nedělaj jen u mě. Nezbývá tedy než doufat, že tam nějaký ty mršky zůstanou a nevytečou ven hned jak se zvednu z křesla :roll:.

neboj, přes děložní čípek neproteče opravdu nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
28.8.13 13:04
@alenka84 píše:
neboj, přes děložní čípek neproteče opravdu nic ;)

tak co to potom ze mě vždycky vyteče???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
28.8.13 13:09
@Clarita píše:
tak co to potom ze mě vždycky vyteče???

z tebe něco teče?? Ze mě maximálně vždycky ten lubrikant, když mi dělali UTZ, jinak nikdy nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
28.8.13 13:11
@alenka84 píše:
z tebe něco teče?? Ze mě maximálně vždycky ten lubrikant, když mi dělali UTZ, jinak nikdy nic :nevim:

no, když jsem byla poprvé, tak hned jak jsem se oblékla, myslela jsem si, že jsem se počůrala :oops:, jak toho bylo hodně, ani intimka to nepobrala. Podruhé už jsem byla připravená a vzala si vložku. Proto se ptám, co to je??? Nebo se asi budu muset příště zeptat doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.8.13 13:19

@Clarita podle mě je to jen ta tekutina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
28.8.13 13:21

@MisTer - snad jo…radši to nepitvat, nebo by mi z toho za chvíli hráblo :roll: :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
28.8.13 14:46

@Clarita @MisTer no,mě než můj dr. poslal na kliniku, tak mi nechal udělat všechny testy, takže v Gennetu už mi pak nic nedělali, jinak jsem tam byla moc spokojená, chodila jsem k prim. Brandejské, ale jelikož se stále nedařilo, tak jsem chtěla jít na konzultaci ještě jinam.
Já jsem loni v záři potratila dvojčata a jelikož jsem byla přehormonovaná, tak mi ani žádnou medikaci nedali. Jen jsem jedla ten Femibion-ten mi to taky trochu upravil tu ovulaci-do té doby jsem jí neměla a folíci se netvořili vůbec-na to jsem vždycky musela stimulovat, ale asi po tom potratu se to nějak změnilo-nevím-každopádně šli jsme do Iscare a dr. Jaržembovská po UTZ řekla, že se blížím k ovulce a jestli nechceme nejdřív zkusit IUI-tak jsme neváhali, škoda každé promarněné šance, tak jsme 1.3. přišli a bylo…po IUI jsem vždycky ležela cca 1-2 min.pak hop dolů a domů-večer jsme to ještě „potvrdili“ doma :oops: no a už jen čekáme, až budeme mít Verunku doma :-)
holky neztrácejte naději, my čekali na mimčo 4 roky…využijte vždycky všech možností…držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.8.13 14:49

@Shari81 jasně chápu já přemýšlím, že pokud se nepodaří KET budu chtít taky ještě jinam nejspíš do genetu. Tak to opravdu bylo tak krásně načasované až se povedlo!!!Měli jste velké štěstí, snad nás tady všechny taky potká!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
28.8.13 14:54

@MisTer neboj potká :-)
počítej, že do Gennetu objednávají 1-2 měsíce dopředu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
28.8.13 16:37

@MisTer @Shari81 - my byli v Gennetu na genetice a kdybychom měli my dříve čas, objednali by nás do 14ti dnů. S přístupem jsem tam ale byla spokojená. Primářka velice profesionální a taktní, ohleduplná. Do Iscare chodím jen na výkony (IUI) a taky zatím vše v pohodě. První IUI jsem měla Mudr. Jaržembovskou, podruhé myslím Kubínovou a vstupní konzultace proběhla s Turkovou a ta mi teda nesedla. Moc taktně a ohleduplně, či chápavě nepůsobila. Hned nám cpala to nejdražší, co mají a ostatní varianty nepřipouštěla. Shari81 - Vám to ale teda krásně vyšlo. Vím o několika holkách, kterým po nezdařených IVF vyšlo IUI, proto ho nezatracuji a věřím v něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.8.13 20:37

@Clarita mě taky nesedla, ale jen u IUI měla jsem jí při transferu a byla úplně jiná a v pohodě ochotně vše vysvětlila a smála se!!!Jinak Jaržembovská i Kubánová jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
28.8.13 20:52

@Clarita jj taky jsem slyšela, tělo je po stimulaci přehormovaný, tak se IUI může podařit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
30.8.13 21:00

@MisTer Ahojky :). Jak se vede, kocko :)? Uz mas nejaky pevny termin na ket? Ja jdu v pondeli na opu. Uz aby to bylo.
Opet mam zase jen 8 foliku :/. Tak doufam, ze to nejake to ovoce orinese :)

Devcata, kdyz chodite do iscare, nemely jste nektera takovou rusku? Nemuzu si vzpomenout na. jmeno, ale. zazitek ne moc prijemnej. Utz si delala mlcky pro sebe, neusmalase.nic nerikala a kdyz jsem se ji tedy ptala, kolik ze to mama foliku, tak mi neochotne odpovedela. Ani na obrazovku jsem nevidela :(. Zlata Jarzembovska. No, bohuzel ten den mela. dovcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.8.13 21:03

@klarrka ahooooj, nene nemám nespěchám na to nechávám to na jaro pořád čekáme na verdikt imunologie pak se uvidí buď bude volný průběh nebo mezi tím budeme buď podstupovat nějaký vyšetření nebo třeba IUI. Folíci teda moc nerostou a zvýšili ti dávky nebo máš pořád stejné aspon jiný protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.