Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer jo vy porad nemate ty vyskedky z imu. To to trva nejak dlouho,.ne?
Mam jinou stimulaci. Beru menopur+decapeptyl. No nevim,.treba do po jeste neco doroste. Minule.jsem mela. fostimon a uplne. stejnej vysledek. Jsem z toho zklamana. Ake treba folici budou plne zrqlych vyjicek. To by byl ooroti minule. uspech. Doufam, ze budu prijemne prekvapena.
Tak az na jare, hm, tak se.na.to alespon poradne prioravis
Jeste cvicis
? Mne uz to nejak pustilo. Kamoska, s kterou jsem chodila uz necvici, je na. matersky a nema cas ani penize a samotnou mne.to neba :/
@klarrka no měsíc a já už je měla, ale potřebovali ještě něco dodělat takže sem byla na odběrech dalších a 5,6.9 budem mít výsledky oba!
Snad jo a bude to v pohodě držím ti moc palce!!Jojo cvičím pořád doma, ale výsledky zatím nic moc!
@MisTer
tak to na vysledky. drzim palce, at jsou v poradku. To cekani je na prd..
@Shari81 hezky pribeh,.krasne.jsem si ubrekla,.asi ty hormony.ci co
.
Vic. takovych pribehu, at nam ostatnim vdechnou nadeji do zil ![]()
Spravne vse se ma. zkusit,.i kdyz to je jen miziva sance, sance to proste je ![]()
Ahooooooj holky!!!
zdravím zdravím zdravím všechny!
jsem se na vás přišla podívat ![]()
a taky pro ty, co mají s iscare dětičky se chci zeptat, jestli někdo bude 7.9. na srazu a tudíž ho mám šanci poznat osobně???
@lilia81 jéé ahoj jak se daří rodinko,
to už je malému 5 měsíců
to to teda pěkně utíká.
@medmenka - ahoooj!! no, roste jako z vody, je to hrozné, ej už velikej
koukám, že máš za sebou SP, to mě moc mrzí
plánuješ na někdy další transfer?
@lilia81 AHOOOOOOOJ, taky ses na nás přišla podívat se Sebíčkem ![]()
@lilia81 moc vám to na společné fotce sluší
příde mi to fakt nedávno, že jsi psala že se Sebastiánek narodil a už je to takové krásné usměvavé mimčo ![]()
Já bych teď v září chtěla podstoupit další KET, ještě máme 8 dávek po dvou, dala jsem si dva měsíce pauzu a v mezi čase jsem podstoupila imuno, které dopadlo celkem dobře tak zase hurá na to ![]()
Třeba na další sraz dětiček s Iscare budeme už také.
Ahoj holky, tak v sobotu si jdu do Iscaru pro embrouška, další ket, snad už úspěšný
. Jinak teď bude sraz dětí z Iscaru? Oni vás zvou písemně? My máme Kubu taky od nich, ale chodím k jinému dr, tak nás asi neevidují ![]()
@MR držím moc palce dej vědět, jestli KET vyšel taky mě bude časem čekat!
@MR také ti držím palce aby se povedlo
Jinak s tím srazem nevím zda zvou písemně, jukni na jejich stránky třeba to tam někde bude ![]()
@lilia81 jeee ahoj, koukam ze cas peekne leti a Sebicek je uz kus chlapa, snad se vam dobre dari ![]()
Ahoj holky, setkaly jste se s tím už? Psala jsem sestřičce do iscare, zda mi může napsat jakou mám hladinu AMH (ptali se mě na imunologii) a ona mi odepsala, že HP vůbec nenám u nich dělaný? Přiznám se teda šíleně mě to vytočilo do běla. Na odběrech jsem při konzultaci byla 2dc a vím, že mi tu krev nabírali a podruhé ještě na pohlavní nemoci. Jak je možné, že mě nechali zaplatit IVF i bez tohoto vyšetření tedy pokud krev ztratily či výsledky, ale i tak měli se nad tím pozastavit, že tam ty dokumenty nemaj. Teď mám pocit, že jen chtěli ty prachy a houby z toho!
@MisTer tak to je mazec, ale já o Iscare nemam úplně nejlepší mínění, pokud nevyjdou kety, jdu jinam…
Holky, je možné jít na ket 5 denní blasty už 15 dC? není to moc brzy? dr. říkal, že pokud je sliznice ok, tak je to v podstatě jedno…, mam cyklus řízený hormony ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.