Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
30.8.13 21:28

@MisTer jo vy porad nemate ty vyskedky z imu. To to trva nejak dlouho,.ne?
Mam jinou stimulaci. Beru menopur+decapeptyl. No nevim,.treba do po jeste neco doroste. Minule.jsem mela. fostimon a uplne. stejnej vysledek. Jsem z toho zklamana. Ake treba folici budou plne zrqlych vyjicek. To by byl ooroti minule. uspech. Doufam, ze budu prijemne prekvapena.

Tak az na jare, hm, tak se.na.to alespon poradne prioravis :) Jeste cvicis :)? Mne uz to nejak pustilo. Kamoska, s kterou jsem chodila uz necvici, je na. matersky a nema cas ani penize a samotnou mne.to neba :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.8.13 21:40

@klarrka no měsíc a já už je měla, ale potřebovali ještě něco dodělat takže sem byla na odběrech dalších a 5,6.9 budem mít výsledky oba!

Snad jo a bude to v pohodě držím ti moc palce!!Jojo cvičím pořád doma, ale výsledky zatím nic moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
30.8.13 21:48

@MisTer :hug: tak to na vysledky. drzim palce, at jsou v poradku. To cekani je na prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
30.8.13 21:51

@Shari81 hezky pribeh,.krasne.jsem si ubrekla,.asi ty hormony.ci co :).
Vic. takovych pribehu, at nam ostatnim vdechnou nadeji do zil :)

Spravne vse se ma. zkusit,.i kdyz to je jen miziva sance, sance to proste je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
1.9.13 21:13

Ahooooooj holky!!!

zdravím zdravím zdravím všechny!

jsem se na vás přišla podívat :-***

a taky pro ty, co mají s iscare dětičky se chci zeptat, jestli někdo bude 7.9. na srazu a tudíž ho mám šanci poznat osobně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.9.13 21:22

@lilia81 jéé ahoj jak se daří rodinko, :mavam: to už je malému 5 měsíců 8o to to teda pěkně utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.9.13 13:02

@medmenka - ahoooj!! no, roste jako z vody, je to hrozné, ej už velikej :-) koukám, že máš za sebou SP, to mě moc mrzí :hug: plánuješ na někdy další transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
2.9.13 13:16

@lilia81 AHOOOOOOOJ, taky ses na nás přišla podívat se Sebíčkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.9.13 18:04

@lilia81 moc vám to na společné fotce sluší :palec: příde mi to fakt nedávno, že jsi psala že se Sebastiánek narodil a už je to takové krásné usměvavé mimčo ;)

Já bych teď v září chtěla podstoupit další KET, ještě máme 8 dávek po dvou, dala jsem si dva měsíce pauzu a v mezi čase jsem podstoupila imuno, které dopadlo celkem dobře tak zase hurá na to :)
Třeba na další sraz dětiček s Iscare budeme už také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
2.9.13 20:43

Ahoj holky, tak v sobotu si jdu do Iscaru pro embrouška, další ket, snad už úspěšný :pankac:. Jinak teď bude sraz dětí z Iscaru? Oni vás zvou písemně? My máme Kubu taky od nich, ale chodím k jinému dr, tak nás asi neevidují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
2.9.13 20:43

@MR držím moc palce dej vědět, jestli KET vyšel taky mě bude časem čekat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.9.13 21:38

@MR také ti držím palce aby se povedlo :palec: Jinak s tím srazem nevím zda zvou písemně, jukni na jejich stránky třeba to tam někde bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
2.9.13 22:51

@lilia81 jeee ahoj, koukam ze cas peekne leti a Sebicek je uz kus chlapa, snad se vam dobre dari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.9.13 12:12

Ahoj holky, setkaly jste se s tím už? Psala jsem sestřičce do iscare, zda mi může napsat jakou mám hladinu AMH (ptali se mě na imunologii) a ona mi odepsala, že HP vůbec nenám u nich dělaný? Přiznám se teda šíleně mě to vytočilo do běla. Na odběrech jsem při konzultaci byla 2dc a vím, že mi tu krev nabírali a podruhé ještě na pohlavní nemoci. Jak je možné, že mě nechali zaplatit IVF i bez tohoto vyšetření tedy pokud krev ztratily či výsledky, ale i tak měli se nad tím pozastavit, že tam ty dokumenty nemaj. Teď mám pocit, že jen chtěli ty prachy a houby z toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.9.13 14:31

@MisTer tak to je mazec, ale já o Iscare nemam úplně nejlepší mínění, pokud nevyjdou kety, jdu jinam…
Holky, je možné jít na ket 5 denní blasty už 15 dC? není to moc brzy? dr. říkal, že pokud je sliznice ok, tak je to v podstatě jedno…, mam cyklus řízený hormony :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.