Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer když něco malého, tak se to třeba jen lehce přeléčí a může to být za měsíc, dva v pohodě! A kdy jdeš na kontrolní odběry? Buď v klidu, „něco malého“ může v těle způsobit nějaký lehký zánět o kterém bys normálně ani nevěděla. Já jdu akorát psát mojí doktorce, jak to dopadlo ![]()
@majorka pokusím se příští týden tam hned jít at se to neprodlužuje!!Držím palce snad už výsledky budeš mít!
Tak holky mám výsledky imuno, vše celkem v pohodě až na stihnou zlazu musím na endokrilogii a pak hurá pro zmrzlika ![]()
@medmenka tak supééééééééééér gratuluju, já si ještě musím počkat docela mě to znerozňuje ty výsledky.
@MisTer děkuji
tak hlavně aby to bylo všechno v poradku.
A co přesně je za problém nevíš? Mě jeste doporučila probiotika, tak jsem si je hned koupila, tak snad to k něčemu bude.
@medmenka nevím jelikož jsem měla telefonickou konzultaci. Uvidíme říkala, že nemá cenu dělat závěry až po těch podrobnějších vyšetřeních se rozhodne a navíc čekáme taky na přítelovo výsledky.
@MisTer já jsem volala dneska doktorce a výsledky tam ještě všechny nejsou…tak prý ve středu
@Shari81 díky
už se těším že se konečně začne zase něco dít.
A co ty jak se cítíš ![]()
@MisTer tak uvidíš, hlavně aby jsi pak nečekala dlouho na výsledky po prázdninách to asi bude na delší lokte. Tak ti moc držím palečky, aby to všechno dobře dopadlo tobě i tvému drahému
![]()
@medmenka snad to nebude dlouho když je to už jen hloubkový rozbor ne celkový uvidíme no, stejně s KET počítám až na jaře tak už by to bylo asi jedno!
@MisTer já chci co nejdříve, cítím se po delší době fakt dobře, jak fyzicky tak psychicky tak toho chci využít a také už nejsem nejmladší tak bych chtěla mimčo co nejdříve. ![]()
@medmenka Ahojdi, tak nam imun. dopadla super
cca od pondeli tedy zacinam pichat
jakpak u Tebe? Doufam, ze vse ok..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.