Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1358
23.8.13 09:17

@MisTer když něco malého, tak se to třeba jen lehce přeléčí a může to být za měsíc, dva v pohodě! A kdy jdeš na kontrolní odběry? Buď v klidu, „něco malého“ může v těle způsobit nějaký lehký zánět o kterém bys normálně ani nevěděla. Já jdu akorát psát mojí doktorce, jak to dopadlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.8.13 09:23

@majorka pokusím se příští týden tam hned jít at se to neprodlužuje!!Držím palce snad už výsledky budeš mít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.8.13 09:50

Tak holky mám výsledky imuno, vše celkem v pohodě až na stihnou zlazu musím na endokrilogii a pak hurá pro zmrzlika :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.8.13 09:53

@medmenka tak supééééééééééér gratuluju, já si ještě musím počkat docela mě to znerozňuje ty výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.8.13 12:28

@MisTer děkuji :hug: tak hlavně aby to bylo všechno v poradku. ;) A co přesně je za problém nevíš? Mě jeste doporučila probiotika, tak jsem si je hned koupila, tak snad to k něčemu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
23.8.13 12:42

@medmenka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: supéééééér, mám za tebe velkou radost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.8.13 13:15

@medmenka nevím jelikož jsem měla telefonickou konzultaci. Uvidíme říkala, že nemá cenu dělat závěry až po těch podrobnějších vyšetřeních se rozhodne a navíc čekáme taky na přítelovo výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
23.8.13 15:36

@MisTer já jsem volala dneska doktorce a výsledky tam ještě všechny nejsou…tak prý ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.8.13 15:46

@Shari81 díky :hug: ;) už se těším že se konečně začne zase něco dít.
A co ty jak se cítíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.8.13 15:50

@MisTer tak uvidíš, hlavně aby jsi pak nečekala dlouho na výsledky po prázdninách to asi bude na delší lokte. Tak ti moc držím palečky, aby to všechno dobře dopadlo tobě i tvému drahému :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.8.13 15:51

@medmenka snad to nebude dlouho když je to už jen hloubkový rozbor ne celkový uvidíme no, stejně s KET počítám až na jaře tak už by to bylo asi jedno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.8.13 16:02

@MisTer já chci co nejdříve, cítím se po delší době fakt dobře, jak fyzicky tak psychicky tak toho chci využít a také už nejsem nejmladší tak bych chtěla mimčo co nejdříve. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.8.13 17:34

@medmenka jasně to chápu budu držet palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.8.13 18:00

@MisTer díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.8.13 18:14

@medmenka Ahojdi, tak nam imun. dopadla super :-) cca od pondeli tedy zacinam pichat :) jakpak u Tebe? Doufam, ze vse ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.