Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@merienka držím palce, prednison beru taky pro jistotu, on ti neublíží a je to opravdu taková pojistka! Na ET to prý jde, vždy je v ambulanci ještě jiný doktor, tak pokud nechceš toho, který zrovna dělá transfery, mohou zavolat toho, co je v ambulanci, no já budu doufat, že ta Kubínová tam zrovna nebude, ona asi nebude špatná, ale prostě to trauma z minula budu mít asi pořád.
@MR děkuju
taky budu držet pěsti
já tam minule měla taktéž KUbínovou, sice to šlo bez komplikací, ale prostě k ní nemám nějak důvěru. Tobě se absolutně nedivím, to už bych k ní vážně nešla ![]()
@merienka viď, přijde mi taková „divná“, jakoby bez empatie, prostě kus od kusu
, no určitě si řeknu o někoho jiného, pokud tam bude, ket si hradím celý sama a nehodlám se nervovat už od transferu
Holky držím Vám palce a doufám, že se i Vám konečně zadaří
jinak já jsem teď už v 28tt a cukrovka dopadla na 1* ![]()
Holky jsem 17den od inseminace dnes jsem si dělala test nebyl teda s ranni moči, ale nic já jsem byla přesvedčená že se to konečně povedlo protože žaludek na vodě, včera 37 teplota, bolí mě prsa ale nic. Jsem dva dny po vynechaní menses ale beru utrogestan. Myslíte že už je beznadějný? Dneska jsem ho vysadila tak uvidím jestli dojdou mrchy
@lynč píše:
Holky jsem 17den od inseminace dnes jsem si dělala test nebyl teda s ranni moči, ale nic já jsem byla přesvedčená že se to konečně povedlo protože žaludek na vodě, včera 37 teplota, bolí mě prsa ale nic. Jsem dva dny po vynechaní menses ale beru utrogestan. Myslíte že už je beznadějný? Dneska jsem ho vysadila tak uvidím jestli dojdou mrchy
no 17 DPO by už mělo být něco vidět…tty příznaky bohužel může způsobovat i ten utrogestan ![]()
@lynč mě tedy po ET říkaly, že vysadit Ultrogestan, až když jsi si jistá…měla jsem slabého důšíka a krev pozitivní…
@alenka84 já si myslím že by tam měli být dálnice. Ale zase je to po vynechání jen dva dny. No nic tak se a tím smířím a jdeme dál ach jo
@Malvajs počkej ty jsi byla po IUI těhotná mimoděložně? NEbo si tě pletu s někým jiným??Každopádně mě mrzí, co jsi teď prožila snad tě brzy pustí a bude to zase dobré a brzo se podaří!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.