Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer píše:
@alenka84 já tam jela dneska i včera busem a tramvají v pohodě. autem tě neupstí nebo si to budeš muset těžce vystát no!
auto ani nemám…mám v plánu jet na I. P. Pavlova, odtamdud XC na Vltavskou a tramvají…akorát jedu na osmou, to bude dost lidí
Aha takze stimulovat zacnes zacatkem cervence, ja mela u vseobecne zdrav, poj. schvaleno za necele 3 tydny
Tak to budes mit nastejno se mnou
ja mam prvni tyden v cervenci KET, pokud imuno bude v poradku no…
@margotkaa já jsem jela v 7-8ráno dneska z kobylis tím busem xc na vltavskou pak tram na Maniny tak i včera a v pohodě. Ve čtvrtek pojedem z domova rovnou na OPU z mělníka tak bysme potřebovali auto mít kousek ne ho někde nechváta no uvidíme!!!
@Malvajs na palmovku se dostaneš přes balabenku a tam někde nechat auto přes most pěšky nebo tramvají!
@Malvajs no bydlím 5km od něj ve vesnici zatím u nás pořád dobrý voda tam není otázka co bude teď jak hlásí!!!
@Malvajs píše:
@alenka84 ja tam dneska volala, mela jsem prijit na pul druhou, na kontrolu utz (20 dc), mela jsem pred iui a rekli mi, ze pokud to neni nutny at nejezdim, ze jedou na generator a mam se objednat az jim zapnou proud. Berou holky co jsou nastimulovany a maji pre ivf. Takze u me se tento mesic zazrak nekona
Co se dá dělat. Zajedeš tam zítra. Pak napiš, jak jsi dopadla. Zajímá mě to. Držím ti palce:D.
Zařizuji si předoperační vyšetření. Sestřička ani praktická doktorka nevěděli, kdo zaplatí EKG + rozbor krve a moči. Každá pojišťovna to má jinak???
@Zrzanka píše:
Zařizuji si předoperační vyšetření. Sestřička ani praktická doktorka nevěděli, kdo zaplatí EKG + rozbor krve a moči. Každá pojišťovna to má jinak???
jak kdo? Jako jestli ty nebo pojišťovna? Já mám vzp a nikdo nic neřešil…
@Zrzanka já mám 207 a také nikdo nic neřešil.. kvůli ekg jsem byla na interně, zbytek vyplnil můj obvoďák - vše pro mě bez poplatku
@Zrzanka - predoperacni vysetreni neni zadny nadstandard a plati to kazda pojistovna
Tak dneska už v Iscare fungujou celkem beze zmatků, i ta cesta se dala, jen zpátky to bylo horší…na Vltavské jsem se narvala až do šestého autobusu, a to jsme měla veliké štěstí ![]()
@alenka84 píše:
Tak dneska už v Iscare fungujou celkem beze zmatků, i ta cesta se dala, jen zpátky to bylo horší…na Vltavské jsem se narvala až do šestého autobusu, a to jsme měla veliké štěstí
Tak to je mazec…
@Malvajs juu tak to je supeer ze vajecniky funguji:-) mudr Jazermbovska je uzasna:-) ja dnes zistila ze mi mala lezi dole, zkracuje se mi cipek a tak musim lezet…snad tam jeste vydrzi no a asi pujdu cisarem kvuli astmatu..aspon ze mala je ok…a tulili jste se ted nekdy? treba se zadarilo:-) drziim pesti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.