Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
4.6.13 12:53
@MisTer píše:
@alenka84 já tam jela dneska i včera busem a tramvají v pohodě. autem tě neupstí nebo si to budeš muset těžce vystát no!

auto ani nemám…mám v plánu jet na I. P. Pavlova, odtamdud XC na Vltavskou a tramvají…akorát jedu na osmou, to bude dost lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
4.6.13 12:55

Aha takze stimulovat zacnes zacatkem cervence, ja mela u vseobecne zdrav, poj. schvaleno za necele 3 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
4.6.13 12:57

Tak to budes mit nastejno se mnou :mrgreen: ja mam prvni tyden v cervenci KET, pokud imuno bude v poradku no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.6.13 15:18

@margotkaa já jsem jela v 7-8ráno dneska z kobylis tím busem xc na vltavskou pak tram na Maniny tak i včera a v pohodě. Ve čtvrtek pojedem z domova rovnou na OPU z mělníka tak bysme potřebovali auto mít kousek ne ho někde nechváta no uvidíme!!!

@Malvajs na palmovku se dostaneš přes balabenku a tam někde nechat auto přes most pěšky nebo tramvají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.6.13 15:20

@Malvajs no bydlím 5km od něj ve vesnici zatím u nás pořád dobrý voda tam není otázka co bude teď jak hlásí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.6.13 15:50

@Malvajs to je hrozný:( voda blbá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.6.13 17:00
@Malvajs píše:
@alenka84 ja tam dneska volala, mela jsem prijit na pul druhou, na kontrolu utz (20 dc), mela jsem pred iui a rekli mi, ze pokud to neni nutny at nejezdim, ze jedou na generator a mam se objednat az jim zapnou proud. Berou holky co jsou nastimulovany a maji pre ivf. Takze u me se tento mesic zazrak nekona :-(

Co se dá dělat. Zajedeš tam zítra. Pak napiš, jak jsi dopadla. Zajímá mě to. Držím ti palce:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.6.13 17:09

Zařizuji si předoperační vyšetření. Sestřička ani praktická doktorka nevěděli, kdo zaplatí EKG + rozbor krve a moči. Každá pojišťovna to má jinak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.6.13 17:16
@Zrzanka píše:
Zařizuji si předoperační vyšetření. Sestřička ani praktická doktorka nevěděli, kdo zaplatí EKG + rozbor krve a moči. Každá pojišťovna to má jinak???

jak kdo? Jako jestli ty nebo pojišťovna? Já mám vzp a nikdo nic neřešil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
4.6.13 18:08

@Zrzanka já mám 207 a také nikdo nic neřešil.. kvůli ekg jsem byla na interně, zbytek vyplnil můj obvoďák - vše pro mě bez poplatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.6.13 20:41

@Zrzanka já mám ozp a nikdo po mě nic nechtěl!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.6.13 10:19

@Zrzanka - predoperacni vysetreni neni zadny nadstandard a plati to kazda pojistovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.6.13 13:33

Tak dneska už v Iscare fungujou celkem beze zmatků, i ta cesta se dala, jen zpátky to bylo horší…na Vltavské jsem se narvala až do šestého autobusu, a to jsme měla veliké štěstí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.6.13 13:52
@alenka84 píše:
Tak dneska už v Iscare fungujou celkem beze zmatků, i ta cesta se dala, jen zpátky to bylo horší…na Vltavské jsem se narvala až do šestého autobusu, a to jsme měla veliké štěstí :roll:

8o 8o 8o Tak to je mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
5.6.13 17:24

@Malvajs juu tak to je supeer ze vajecniky funguji:-) mudr Jazermbovska je uzasna:-) ja dnes zistila ze mi mala lezi dole, zkracuje se mi cipek a tak musim lezet…snad tam jeste vydrzi no a asi pujdu cisarem kvuli astmatu..aspon ze mala je ok…a tulili jste se ted nekdy? treba se zadarilo:-) drziim pesti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.